Hırslarımın kurbanı olmak istemiyorum

angellaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2010
12
2
36
Ankara
kızlar merhaba yardımlarınıza ihtiyacım var.belki yanlış yapıyorum belki doğru ama hırslarımın kurbanı olmak yada hırslarımla hareket ederken yeniden onun kurbanı olmak istemiyorum.

bundan 8 ay önce hayatımda biri vardı.çok sevdim.ciddi anlamda çok sevdim.bi ayrıldık bir barıştık.bigün hayatımın yanlışını yaptım.asla yapmam dediğim şeyi.ve her şeyimi ona verdim.iğrenç bişi belki ama bu yüzden ne olur üstüme gelmeyin.çünkü tam 5 ay kendimden iğrendim nefret ettim.o günden sonra 1 hafta kadar sonra benden ayrıldı.bi kadınla birlikte olmaya başladı.kendinden büyük boşanmış çocuklu bir kadın.kendinden 15 yaş kadar büyük.sonra beddualar ettim.bela okudum.çok üzüldüm.yalvarmadın açık açık ama konuştugumuz zaman hep ne kadar kötü bi durumda oldugumu ifade ettim anlamadı.en sonunda karşılıklı kavgalarla beddualarla hayatımdan çıkardım.bu olaydan sonra dediğim gibi 5 ay kendime gelemedim.117 kiloydum o zamanlar.kilo evrirsen senle evlenirim demişti bi ara.kilo vermeye başladım.şimdi 75 kiloyum.hırs yaptım.hep dua ettim.bi gün dedim o bana dönsün ama onunla öyle bir oynayım ki en sonunda bıraktıgımda neye ugradıgını şaşırsın.Allahım dedim sen en soğru zamanı bilirsin acılarla gelsin bana ve bana aşık olsun.bi kez karşımda benden özür dilesin o taşlaşmış kalbi yumuşasın ve ben onu öyle bir durumda bırakıyım ki o da ağlasın...

evet kızlar ve sonuç 4 gün önce aradı.benden sonra bir kızla çıkmaya başlamış.çok çok sevmiş kızı.ayrılmışlar ve çok acı çekmiş hala çekiyor.bedduanı aldım dedi.hakkını helal et dedi.etmedim.etmem dedim.sen bi insanın katilisin benden helallik bekleme dedim.tamam haklısın dedi.ama hep arıyor.sürekli msj atıyor.sürekli benle ilgileniyor.ben de karşılık veriyorum.ama tamamen oyun diyebilirim.sadece amacıma ulaşmak istiyorum başka bişi değil.

geçenlerde hastaydım.2 gün önce.dedim ki sefkate ilgiye ihtiyacım var ama kimse göstermiyor.ben gösteririm dedi.sevgiye ihtiyacın yok mu peki dedi.bilmiyorum ama senin sevgine ihtiyacım yok sanırım dedim.ben de hasta olucam benim senin sevgine ihtiyacım olabilir dedi.bunun gibi benle yeniden sevgili olmayı amaçlayan sözler söylüyor ama ben ona hep arkadaşız diyorum başka türlüsünü istemiyorum diyorum.

dün de yine bunları konuştuk sonra aşk çok kötü birşeymiş diye başladı.eski sevgilisini anlattı.bi arkadaşı varmış.o kızla mı denesem dedi.ama sevmiyorum kızı dedi.ben de beddua alma pişmanlık duyma onun dışında gönlün ne istiyosa onu yap dedim.ama o kızın da ahını alma dedim.haklısın dedi.kaparken de teli bişi sorcam dedim.sen benden sevgi istiyosun bana sevgini vermek istiyosun ama söylediklerinle çelişiyosun dedim(ben kimseyi sevemem artık ancak karşı tarafın sevgisinden emin olursam sonra ben severim,başka bi kızla mı çıksam vs vs demişti) dedi ki ben seni çok iyi tanıyorum ne hissettiğini biliyorum.sen aklındaki soru işaretlerini bi kenara at her şey çok güzel olacak merak etme dedi.

kızlar benim düşüncem boşlukta kendine sevgi gösterecek birilerini arıyo ve o kurban benden başkası olamaz.ama benim düşüncem de ona değer veriyor gibi yapıp sonra onu kişiliğini yüzüne vurup kendime onu yakıştıramadıgımı söyleyip arkamı dönüp gitmek.

yanlış bir şey yapmak istemiyorum.ama en başından beri tek dileğim buydu.buraya kadar gelmişken de dönüp arkamı gidemiyorum.sanki hayallerim gerçekleşecek içim rahatlaytacak gibi hissediyorum.

sizden gelecek iyi ya da kötü tüm eleştirilere vereceğiniz tüm fikirlere açığım kızlar.ne olur bana bişiler söyleyin.

valla canım
sende cok haklısın zaten ahın da tutmus
ama tekrardan ona yenılebılırsın
bu oyunu oynayacaksan sende vıcdansız olmalısın
hatta sende ah alma durumuna gelebılırsın
normal konusup sonra sonra duygusuz bır bıcımde ya merak edıordum hala senı sevıyor muyum dıye sevmıyormusum kankan olabılırım felan de, hıc etkılenmedıgını goster onun ask hayatından
ya da tamamen muhabbetı kes

canım bence kendini suçlu hissetmen yanlış. ve de ne yaşamış olursan ol seçimlerin için kimse seni yargılayamaz buna da hakkı yok. o an öyle hissetin ve yaşadın bunları. olan olmuş artık bunun için üzme kendini ve geçmişinden bir an önce sıyrılmaya bak. onun yaptığı çok büyük ve affedilemez bir hata. ahını almış fazlasıylada haketmiş bunu. seni o zamanda hiç sevmemiş bence. seven insan terkeder mi hiç. canım bence intikamla fln hiç uğraşma. önüne bak sen geçmişini sil. onu hayatında intikam için bile tutman sana zarar verecektir. boşver bence uğraşmaya zaman bile kaybetmeye değmecek bir insan. bırak zaten sana yaşattıklarının acısı illaki çıkacak ondan merak etme sen. kimsenin yanına yaptığı kötü şeyler kar kalmaz.

Şişmansın seninle evlenemem , zayıfla demiş.
Seninle birlikte olduktan sonra seni terketmiş.
Kendinden yaşça büyük bir kadınla birlikte olmuş.
Başka sevgilisi olmuş.
Şimdi o kıza geri dönsem mi diyor.

Böylelerine Allah'ın selamı bile çok.Ahın tutmuş, sözde acı çekiyormuş (ki inanmadım).
Hala ona karşı hislerin varsa ya da ortaya çıkarsa 2. kez tekrar üzülürsün.
Böyle karaktersiz birisinden alınma ama ne sevgili, ne eş ne de baba olur.
Arkadaşlığı da yerin dibine batsın.
Bence tamamen çıkar hayatından ve yeni bir sayfa aç.
Kolay olacaktır, söylediği sözler, sana verdiği acılar, yaptıkları kolay yenilir yutulur şeyler değil...
Bırak Allahından bulsun!

Sizi zamanında aşağılamış,başkalarıyla beraber olmuş,sevdiği kızlardan yüz bulamayınca size gelen adamdan beklentiniz nedir acaba?
Gerçekten bu adamın size zerre kadar değer verdiğine inanıyor musunuz?

valla canım
normal konusup sonra sonra duygusuz bır bıcımde ya merak edıordum hala senı sevıyor muyum dıye sevmıyormusum kankan olabılırım felan de, hıc etkılenmedıgını goster onun ask hayatından

ben ona karşı nefretten başka bişi hissetmiyorum ve onun ahını almak bile umrumda değil.sanırım ben de taş kalpli oldum :) bunu da yapabilirim zamanı gelince.ama o sanıyor ki ona hala çok aşığım.ama değilim.yenilmemek için elimden geleni yapıyorum.o da bana arkadaşça yaklaşıyor.ama normal bi arkadaşın ayapmadıgı şeyleri yapıyor.vewe bugun benim son halimi görecek ilk kez cam de.net bağlattı benle konuşmak için.bakalım ne olacak.biraz devam etsem ve sonra yenileceğimi hissedersem tamamen hayatımdan çıkarsam olur sanırım.ama beni sevmeye çalışıyor sanki.çünkü onu sevdiğime çok emin.sanki olacak gibi.ben dua ettim elimden geleni yaptm.

canım bence kendini suçlu hissetmen yanlış. ve de ne yaşamış olursan ol seçimlerin için kimse seni yargılayamaz buna da hakkı yok. o an öyle hissetin ve yaşadın bunları. olan olmuş artık bunun için üzme kendini ve geçmişinden bir an önce sıyrılmaya bak. onun yaptığı çok büyük ve affedilemez bir hata. ahını almış fazlasıylada haketmiş bunu. seni o zamanda hiç sevmemiş bence. seven insan terkeder mi hiç. canım bence intikamla fln hiç uğraşma. önüne bak sen geçmişini sil. onu hayatında intikam için bile tutman sana zarar verecektir. boşver bence uğraşmaya zaman bile kaybetmeye değmecek bir insan. bırak zaten sana yaşattıklarının acısı illaki çıkacak ondan merak etme sen. kimsenin yanına yaptığı kötü şeyler kar kalmaz.

cnm benim ailem çevrem tutucu insanlar bu konuda.bu yüzden çok üzüldüm vicdan azabı çektim.ve ona da söyledim.giden benim hayallerim gururum prensiplerim kişiliğim sadece bedenen bişi değildi yani.onu hayatımdan çıkarmayı istemiyorum.çünkü her ne kadar merhametli bir insan olsam da sadece onun acı çektiğini görmek hoşuma gidiyor.bazen ona acıyacak gibi oluyorum.ama sonra çektiklerimi hatırlıyorum.ve daha da hoşuma gidiyor.benim bugune kadar ayakta kalmamı sağlayan tek şey onun acı çekeceğini bilmek oldu.ve çekiyor bunu görüyorum artık.daha da çekeceğine inanıyorum.bu yüzden devam ediyorum.

valla canım

Başka sevgilisi olmuş.

Böylelerine Allah'ın selamı bile çok.Ahın tutmuş, sözde acı çekiyormuş (ki inanmadım).
Kolay olacaktır, söylediği sözler, sana verdiği acılar, yaptıkları kolay yenilir yutulur şeyler değil...
Bırak Allahından bulsun!

haklısın adam değil.hiç kolay değil yaşadıklarım.bunlara güvenerek ona tekrar bişiler hissetmeyeceğimi düşünüyorum.birlikte olmak şstediği kız bi başkası.eski sevgilisi onu terketmiş sonra sözde bizimkine geri dönmüş de beyefendi gururundan kızı reddetmiş.onun gururuna... neyse aslında haklısınız.bi yol olmaz bu adamdan.

Sizi zamanında aşağılamış,başkalarıyla beraber olmuş,sevdiği kızlardan yüz bulamayınca size gelen adamdan beklentiniz nedir acaba?
Gerçekten bu adamın size zerre kadar değer verdiğine inanıyor musunuz?

bana değer vermiyor.vermeye çalışıyor.boşluk dolduruyor.tek derdi şuan yalnız ve benden başka aptal bulamadı aslında.bunun farkındayım.ve aslında hakllısınız da.sadece bugun beni görsün.yeni halimi görsün.117 kiloyken aşağıladı.şimdi gayet iyi görünüyorum.boyum da uzun o yüzden 75 kg gibi durmuyorum.bugun beni görsün.ondan sonra hayatımdan çıkarcam.

bana değer vermiyor.vermeye çalışıyor.boşluk dolduruyor.tek derdi şuan yalnız ve benden başka aptal bulamadı aslında.bunun farkındayım.ve aslında hakllısınız da.sadece bugun beni görsün.yeni halimi görsün.117 kiloyken aşağıladı.şimdi gayet iyi görünüyorum.boyum da uzun o yüzden 75 kg gibi durmuyorum.bugun beni görsün.ondan sonra hayatımdan çıkarcam.

Heee tamam..
Niyetiniz sadece eğer yeni halinizle karşılaşmaksa problem yok!

Bence biraz kadınlık onurunuz olsun ve böyle bir adamla asla ve asla görüşmeyin bile. İntikam diyorsun ama belli ki ondan hala etkileniyorsun yoksa intikam bile almaya tennezzül etmezdin. Bu gidişle yani onunla görüşmeye başlarsan birliktelik olacak gibi hissediyorum. Bunu sakın yapma. Onu hayatından çıkararak ve yokmuş gibi varsayarak zaten yeteri kadar intikam almış olursun.

Kadınların bu kadar güçsüz olmaları beni üzüyor. Seni zamanında aşağılamış ve sana en büyük kötülüğü yapmış birine neden intikam almak gibi bir değer veriyorsun ki. Bak ne güel kilo vermişsin ve kendine yeni bir hayat kurmaya başlamışsın. böyle ahlaksızların tekrar hayatına girmesine izin verme. Bırak senin intikamını zaten Allah ondan alır.

hepinizin söylediği aynı.hayatında yeri yok.ben de aslında bunun bilincindeyim kızlar ve haklısınız.ben de sizin gibi düşünüyorum.ama işte insan bazen kendine engel olamıyor.bunları söylemenize ihtiyacım vardı haklısınız ve evet söyledikleriniz en doğrusu onu hayatımdan çıkarıyorum.sadece beni bi kez görecek.sadece ondan sonra daha da güçlendiğimi güzelleştiğimi hayatımı mahvedemediğini tam tersine beni daha da güçlendirdiğini görecek.sonra da defolup gidecek. hepinize tşk ediyorum.

Başka sevgilisi olmuş.

Bırak Allahından bulsun!

kesinlikle katılıyorum. bırak kurtul görüşme. sonuçta onunla bi geçmişin var ve intikam sebebinde ona duyduğun aşk.ve bu sözde arkadaşlık yüzünden eninde sonunda ona karşı yenik düşüceksin. böyle olmasındansa sil onu hayatından gitsin. zaten en büyük ceza budur. ona ihtiyacın olmadığını göster

dualarında "ALLAHIM BENI KAHREDENI GERI VERDE KAHROLAYIM " dıye bır cumle varsa koş kollarına arkadaşım..

sen çekmedın mı o gunlerın acısını,senın gururun değilmiydı ezılen acı çeken..

şimdi o adama kalkıp kendını ödul dıye ver..olur mu sence yaa..

ne çelişkisi bu arkadaşım..bu kadar verıcı olmayın ıkılı ılışkılerde..

sen acıya mı doymadın??bırak guzel arkadaşım..kendı pisliğinde boğulsun..sana hayat mı yok??

senin yerinde olsaydim yeni halimi görmesini saglardim..hatta oldugundan dahada süslenir püslenirdim... ondan sonra kendinizi cok daha iyi hissedeceksin :52:
ondn sonrada bence telfnlara msjlarna cevap verma hatta numarani degistr derim.. öylelerinden hayir gelmez, bide ders veriyim derken yeniden kapilma

arkadaşların bütün söylediklerine katılıyorum kesinlikle kendinde ödün verme..ona acı çektirmenin tam zamanı işte.kapına gelmiş birlikte olmak istemiş...kendini göster ve benim senin gibi .......işim olmaz de ve arkadana bile bakma...suratına tükürmeye bile değmez...

peki ne oldu gördümü seni sonuç ne :61:

ya bu arkdaş ıkılemde kalmış ,kalk gıt çık karşısına demişsiniz..neyı ıspatlamaya gıdıyor??
gıtme kardeşimm,görmesın senı..haketmış gıbı karşısına çıkıp ıstediğini yaptım,gör dıye geldim mı demeye gıdeceksın..

görme,duyma,bılme..kötu gununde halını görmemış..ıyı gunde görsun..GÖRÜŞMENIN SONU NE OLURSA OLSUN,KALKIP AYAĞINA GITMENIZ ÖDÜLDÜR..

çok mu gerekli bu ıkılemlı halınızde kendınızı göstermenız??

Çok fazla Türk filmi izlemenin yan etkileri bunlar...

Sizin "acı çekiyor, ahını aldım" diye ifade ettiğiniz halleri ne klasik numaralar...

Onun aklında siz hala eski, attığı adımlardan pişman olan, onu deli gibi seven, tek sözüne kanacak kadınsınız...

İsterseniz estetik operasyonlar geçirip Angelina Jolie olun, bu gerçeği değiştiremezsiniz...

Çünkü adamın "aşk, merhamet" gibi kavramlardan haberi yok... Güzelleşerek, zayıflayarak ona bunları öğretemezsiniz, onu ahlaklı biri haline getirmek önce Allahın sonra ailesinin yapabileceği bir şeydi... "Ah ben neler kaçırmışım" dedirtemezsiniz zira alternatif bol...

Ama "Vay be, nasıl da forma sokmuşum, yememiş, içmemiş benden sonra" diye düşündürürsünüz... "Şimdi böyle trip yapıyor ama istesem aklını alırım" dedirtirsiniz... Erkek arkadaşları arasında konuşurken "Vaktiyle bir hatun vardı, böyleyken böyle oldu" muhabbetlerine nesne olursunuz...

Keşke erkeklerin kadınlar kadar detaycı, duygusal düşünmediklerini anlayabilse hanımlar... Siz ve burada "Ona iyi bir ders ver, çık karşısına!" diyen kadınlar kendi kafa yapınızda onu cezalandırıp ona hayatının hatasını yaptığını düşündürme gayretindesiniz... (Bu maalesef sadece filmlerde olur) Oysa o "skora" bakıyor, kaç kişiyle temas kurduğuyla ilgileniyor... O "burnuna sarımsak dayamış" siz ona gül koklatma derdindesiniz, o derin uykusundan gayet memnun siz uyandırma gayesindesiniz... Bu "mizansene", ona "kendinizi gösterip sonra sırtınızı dönmeye uğraşmaya" değer mi: Sizde iğrenme duygusundan fazlasını uyandırmıyorsa değmez... Amaç kadınlık gururunuzu tamirse kendinizi ondan kurtarmakla ispatlamışsınız zeki bir hanım olduğunuzu...

Siz onunla oynayayım derken o da boş durmuyor, size kendini acındırıp sizi tekrar avucuna düşürme derdinde... Ava giderken avlanmak üzere bile olabilirsiniz... "Ben güçlüyüm, o günler geride kaldı" demeyin... Siz acemi bir oyuncusunuz, o ise -anlattıklarınıza bakılırsa- profesyonel... En iyi takdir Allahındır, havale edin gereği düşünülsün... :68:

Back
X