• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hirslinin diyet gunluguu:)))

_cool_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
121
3
118
Ankara
Mrb buda benim diyet gunlugum okulumun baslamasina 1.5 ay kaldi ve sinav stresinden. aldigim kilolari vermek istiyorum yarin evimize donuyoruz yolculukta dikkat edicegim yediklerime ama asil diyetim ertesi gun olucak insallah gun gun buraya ne yaptigimi yazicagm vermem gereken kilo 5-10 civari insallah eskisi gibi olup okuluma cook guzel bi kiz olarak donerim :))

İnşallah canım istediğin kiloya cabuca ve sağlıklıca ulaşasın ☺️☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mrb ben geldim yuruyus yaptim simdi tam 1.5 saat aferin bana devami gelir insallah diyete gelince bugun dikkat ettim sadece cunku yoldan geldigimizden alisveris yapamadim kepek ekmegim yoktu :( o yuzden yarin adam akilli basliyorum

Ben geldimmm yuruyus yaptim yediklerimede dikkat ettim sayilir yani benim gercekten diyete baslamam lazim ama nasil

Ben geldim yuruyus yaptim cok yoruldum insallah deger yediklerime dune gore daha cok dikkat ettim boyle boyle azalticagim ne yediklerime gelince klasik diyet sadece kacamaklarim oldu bunlarida halledicegim insallahh:)

Bugun ayran diyeti yapiyorum toplamdada 25 km yuruyecegm dunde 20 olmustur insallah ya eski kiloma kavusurum dun moralim bozuldu aynada zaten :((

Back
X