Sağol didos canımm, Bugün yine hisar, güral porselen vs gezdik. Hisara yeni model bi rkare takımı gelmiş bayıldım bayıldım , hkütahya ya da güral porselenin kare takımlarına bakmıştım hiç beğenmemiştim, kahvaltı takımı gibiydi. Bone Chine larıda hiç beğenmemiştim renkleri sarı sarıydı..
Kare takım almaktan vazgeçmiştim kii gittiğimde bi baktım şaşkınlıkla, sordum ki bugün bu yeni modelimiz geldi dediiii..
işte bu!! dedim sonunda. 200 tl daha fazla ödicez ama içime sinen olucakkkka.s sonunda kafamdaki soru işaretleri bitti walla çok rahatladım, haftaya alıyoruz hisar setini de böylece oh yaniii..
teşkür pinkyy canım aminnn inş Allah ağız tadı versin hepimize., benim düğünüme daha çok var sanki hiç zaman geçmiyo ya uzadıkça uzuyor sanki fisfisfis
hayırlı olsun güle güle kullan aldıklarını canımopuyorumnanaktan
Canım ya aynen zaman geçmiyo gibi geliyo bazen, hemen geçse kavuşsak kocişlerimize:))) bi yandan da bi hüzün geliyo kalbime. Aannemi, babamı nası bırakıcam die, başka şehire gidicem birde. Bi yandan da üzüntü geliyor, hem sevinç hem üzüntü.. çok başka bişeymiş bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?