Hisar Hastanesi İrem hanımda doğum..

aygok2004

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
10
1
16
İstanbul
Merhaba kızlar, 23 haftalık hamileyim.ilk günden beri Kadıköy Acıbadem'de Habibe Hanıma gidiyordum. kendisi 6 yıllık doktorum, çokta memnunum. Ancak özel sigortamın doğum limiti düşük olduğundan doğum yapacağım hastaneyi değiştirme kararı aldım. en son geçen hafta 2li düzey ultrason için Hisar Şntercontinentala gittim. Hastaneyi biliyorum kaliteli ve çok temiz. Daha önce bir arkadaşımda doğum yaptı ve memnun kaldı ama dr.u dışardandı. Benim aklımda İrem han. var doğum için ona gitmeyi düşünüyorum. Daha önce Ayşe hn.a gitmiş ama memnun kalmamıştım. İrem hanımda doğum yapan var mı yada İrem hanımın hastası olanlar tavsiye eder misiniz, nasıl bir dr.dur ve normal doğumu desteklermi? Yanıtlarsanız sevinrim...

Herkese selamlar...

Bebisin hayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin.ben mart ayinda dogum yaptim doktorum ayse hnmdi.bn coook memnundum.birdaha hamile olsam ona gderim.gece 10 da aradigimi bilirim kendiside o kadar scak kanliydi ki :) bir kerede irem hnma gttm kist icin ama cok soguktu ilgilenmedi bile bna sorarsan ayse hanim derim :)

teşekkür ederim Canım. Bende daha önce Ayşe hn. gitmiş pek memnun kalmamıştım. Kafam karışık doğrusu. Peki hastane nasıldı, doğum öncesi ve sonrası memnun kaldın mı? Biraz detay verebilir misin, tşk..

Ben cok memnun kaldim.ben doktoruma her aradigimda ulastim bir kac durum disinda ama mutlaka geri dondu kendisi bana :) sen neden memnun kalmadin ayse hanimdan ne oldu ?? Cunku kendisi cok guleryuzlu yardimsever birisi :) hastaneye doguma gittigimizde hemsireler hasta bakicilar doktorlar gelip tek tek ilgilendi cikis yapcagimiz zaman cocuk doktoru kendi doktorum ayse hanm hemsireler gelip ne yapmam gerektigini bebek bakimi icin ilac kullanimi icin aklina gelebilcek herseyi tek tek anlattilar.Dogumum cooook rhatti bana 5 dakika gibi geldi ama 1 saat surmus.eve cikicagim zaman hasta bakicilar dus aldiriyorlar dolastiriyorlar hersey cok iyiydi bir daha dogum yaparsam doktorum ve hastanem belli :)

Merhaba,Ben 9 haftalik hamileyim istanbul anadolu yakasında ikamet ediyorum Ümraniye ve çevresinde onerebiliceginiz hastane ve doktor varmıdır.çok çaresiz kaldım baya araştırdım kiminde hastane iyi değil kimin de doktor bir kaç doktor da değiştirdim.tecrübelerini paylaşan olursa çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…