Hisar Hospital neriyorum

:) muhtemelen sizin fotoğrafınızı görmüşümdür o zaman ben bugün :)

biz de bugün ayşe hanıma gittik... odasındaki fotoğraflara bittim.. biizmki henüz çok küçük malum.. bulanık bir renkli görüntü alabildik, o kadar :)

yaa prensess bana filiz hanımıı çok önerdilerr sen ayşe hanımamı gittin memnunmuydun pekii filiz hanımm nasılll

Merhaba kızlar, bende Hisar' a gidiyorum Filiz Hanım' a ve de çok memnunum. Herkese de rahatlıkla tavsiye ederim. Doğumumu da orda yapıcam inşallah, epidural normal istiyorum. Yarın doktora gidicem 32. haftamıza giricez inşallah. Bakalım doktorum ne dicek doğum hakkında.

arkadslar hısar hastanesı gercekten cok guzel ogrenmek ıstedıgım bır sey var aylık kontroller ve dogum ucretlerı ne kadar ?ben dogum ucretı 9 bın cıvarında dıye duymustum benım ozel saglık sıgortam yok ssk lıyım zaten ssk ıle anlasması yok fıyatı hakkında bana bılgı verır mısnız

arkadslar hısar hastanesı gercekten cok guzel ogrenmek ıstedıgım bır sey var aylık kontroller ve dogum ucretlerı ne kadar ?ben dogum ucretı 9 bın cıvarında dıye duymustum benım ozel saglık sıgortam yok ssk lıyım zaten ssk ıle anlasması yok fıyatı hakkında bana bılgı verır mısnız

Epiduralli normal doğum ücreti SGK' lılara 3.550 TL., 9.000 TL. Acıbadem Hastanesi' nde doğum yaparsan :) Aylık kontrolleri de 110 TL.

slm benim şu an 6 aylık bebeğim var ve onun ilk doktoru hisar da ayşe hn.çok çok tatlı bir bayan, kendinizi onun yanında çok rahat ve huzurlu hissediyorsunuz, sanki hamileliği siz değil o yuaşıyomuş gibi her türlü sıkıntıyı üstleniyor, çok sıcakkanlı, bilgili ve güvenilir ben gözüm kapalı öneririm onu, doğumumu onunla yapamadım çok üzgünüm çünkü hastane ücretleri çok pahalı. sezeryan nisan aylarında 5 .000 e falan geliyodu sgk anlaşmalı olduğum halde. parası olan hiç durmasın orada doğum yapsın hastane süper olanaklar müthiş. ayşe kara harika:))

cnm bende ayşe karaya gidiyorum...doğumumu da inş onunla istiyorum..dediklerini hepsine katılıyorum resmen bebişimle onu özlüyorum hihihi... ama sezeryan pahalıymış yahu..bizim arkadaş 5 ay önce herşeyiyle epiduralle normal doğum yaptı maliyeti tamamen 7 bin lira tuttu..

Ben hamile değilimşçocuğumuz olmuyo onun için Ayşe Hanım'a gidiyorum.Baıları iyi diyo bazıları kötü diyo bende kendimi yanında çok rahat hissediyorum offfff offffff.

arkadaşlar ben de yeni hamileyim. hisar hospital'de filiz hanım'a gidiyorum. kendisi çok ilgileniyor, çok memnunum. moralman da çok destek oluyor sağolsun. hastanede yalnız özel sigorta geçiyor. durumu olan arkadaşlara tavsiye ederim..

arkadaşlar ben de yeni hamileyim. hisar hospital'de filiz hanım'a gidiyorum. kendisi çok ilgileniyor, çok memnunum. moralman da çok destek oluyor sağolsun. hastanede yalnız özel sigorta geçiyor. durumu olan arkadaşlara tavsiye ederim..

merhaba, ben de hisara gidiyorum. siz normal doğum mu düşünüyorsunuz? ben normal olmasını istiyorum inşallah ama özel hastanede sezeryan yaparlar diye de korkuyorum

merhaba, ben de hisara gidiyorum. siz normal doğum mu düşünüyorsunuz? ben normal olmasını istiyorum inşallah ama özel hastanede sezeryan yaparlar diye de korkuyorum

ben sağlık sorunu olmadıkça normal doğum istiyorum.filiz hanıma da açık açık söyledim. kendisi de beni destekliyor. şu an için bir sorun hissetmiyorum..memnunum doktorumdan..

Yakin zamanda burada dogum yapanlar var mi?

Back
X