- 22 Haziran 2013
- 6.767
- 10.573
- 248
yazmayı unutmuşum falınızda ikinci bir lisan çıkmıştıyok hayır :) neden sormuştunuz :)
belki de yakın zamanda öğrenmek zorunda kalacaksınız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazmayı unutmuşum falınızda ikinci bir lisan çıkmıştıyok hayır :) neden sormuştunuz :)
bişe diil canım umarım herşey gönlünce olur
yazmayı unutmuşum falınızda ikinci bir lisan çıkmıştı
belki de yakın zamanda öğrenmek zorunda kalacaksınız![]()
şu an sana iş göremiyorum üzgünüm :26:umarım yanılırım:44:bunu söyleyen 2. kişisiniz, şaşırdım şuan :) biri bana yurt dışı demişti ama bilmiyorum şuan öyle bir durum yok..
iş görünüyor muydu bana peki![]()
sayfana yazmıştım ama arada kaynadı sanırım tamam canım sen bana bak ben sanalingen rica etsem benim falıma da bakarmısın istersen bende tarot bakarım pek iyi değilim ama yorumlamaya çalışıyorum kendimce
şu an sana iş göremiyorum üzgünüm :26:umarım yanılırım:44:
aaa kiz lingen sen beceriyormusun cok sasirdim ne guzeeeeeeeeelbu arada alakasız olacak ama iki dil mı konuşuyorsunuz
bişe diil canım inşallah iş bulursunsağolun tekrar baktığınız için :)
sayfana yazmıştım ama arada kaynadı sanırım tamam canım sen bana bak ben sana
ben de kendimce bakıyorum işte 10 sene aradan sonra
fincanının fotolarını yolla bakayım
valla on senedir bakmıyorum sercem ama nolduysa bikaç gündür içim istiyo geneaaa kiz lingen sen beceriyormusun cok sasirdim ne guzeeeeeeeeel![]()
gidene ağlamayı bırak canım yarım ayın vereceği huzur çok yakın ayrıl barış yaptığın bir arkadaşın var görünüyor lakin yakın zamanda tamamen kopacak bağlar ve sana çok daha derin bir ilişki görünüyorteş. ederim sayfada bir ara çok fazla kişi birden isteyince ben bakabildiğime baktım dediğin gibi arada kaynadı sanırsam:) bakarım şimdi müsaitim
Eki Görüntüle 772176 Eki Görüntüle 772177 Eki Görüntüle 772178 Eki Görüntüle 772179 Eki Görüntüle 772180 Eki Görüntüle 772181 Eki Görüntüle 772183
sayfana yazmıştım ama arada kaynadı sanırım tamam canım sen bana bak ben sana
ben de kendimce bakıyorum işte 10 sene aradan sonra
fincanının fotolarını yolla bakayım
gidene ağlamayı bırak canım yarım ayın vereceği huzur çok yakın ayrıl barış yaptığın bir arkadaşın var görünüyor lakin yakın zamanda tamamen kopacak bağlar ve sana çok daha derin bir ilişki görünüyor
iş veya okul hayatı bilemiyorum şu an tekliyor gibi ama düzelecek
hanede bir ameliyat görünüyor kime bilmiyorum biraz zorlu gececek
kalıcı bir hastalığın izleri var ailenizde ırsi bir hastalığın devamı süregeliyor sanki
canım hiç tutmadı ama gelecek ile ilgili olanlar tutar mı bilmem:)canım çok doğru yorumlamışsın sevgilimle sürekli ayrıl barış bir ilişkimiz var ayrıldık kesin bu sefersanırım onun üzüntüsünü yaşıyorum umarım dediğin gibi olur. benim sana yaptığım yorumda tutan 1 -2 şey varmı
canım hiç tutmadı ama gelecek ile ilgili olanlar tutar mı bilmem:)
benim yorumda da bitek sevgilin mı tuttu![]()
canım ben de annemi 3 ay önce kaybettim başın sağolsun seni çok iyi anlıyorumhayır ailemizde kalıcı hastalık annem kanserden vefat etti bizlerde şuan birşey görünmüyor ama ileride olurmu Allah ın takdiri bilemiyorum. babam hasta birde. falının en beğendiğim kısmı "bu ilişkiyi salla çok daha derin bir ilişki yaşayacaksın" kısmı idiumarım öyle olur
canım ben de annemi 3 ay önce kaybettim başın sağolsun seni çok iyi anlıyorum
babacığını size bağışlasın Allah
evet bak gör ne güzel bir ilişki yaşayacaksın inşallah![]()