Ee tamam ben de aynı şeyi söylüyorum zaten. Bana bilmediğim bi sey söyle.Öfff. Sevilmeye değer bir şey göremiyor demek ki karşı cins sizde. Öyle değil, böyle değil… Tek sebep bu kaldı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ee tamam ben de aynı şeyi söylüyorum zaten. Bana bilmediğim bi sey söyle.Öfff. Sevilmeye değer bir şey göremiyor demek ki karşı cins sizde. Öyle değil, böyle değil… Tek sebep bu kaldı.
Bende enerjisi neyse kısmeti odur olayına çok inanıyorum birde akıl tabiki mantık ile bakıp her durumda kendini sevip saygı duyana güzel şeyler oluyor en azından evliliği bir ömür surmezse yeniden ayağa kalkıp mutllu olması çok da uzak bir ihtimal olmuyorAynen bu enerji olayına falan hiç inanmıyorum. Ne şeker gibi tatlı güler yüzlü insanlar var yalnız olan. Bence biraz kısmet baht şans artık neyse
Onları söyledik kabul etmiyorsunuz. Kaderine razı ol, kedi al.Ee tamam ben de aynı şeyi söylüyorum zaten. Bana bilmediğim bi sey söyle.
Sana ne alırım veya almam. Tavsiye istemedim sizden içimi döktüm. Boş konuşmak yerine susmayi deneyebilirsinOnları söyledik kabul etmiyorsunuz. Kaderine razı ol, kedi al.
Burası forum ve kurallara uyduğumuz sürece istediğimizi yazarız. İster yazarım ister susarım, size soracak değilim.Sana ne alırım veya almam. Tavsiye istemedim sizden içimi döktüm. Boş konuşmak yerine susmayi deneyebilirsin
Sıradan dediğiniz kızların aurası yüksektir. Ya sizi kırmak istemem ama kendinizi övüp anlatırken başkalarını niye gömüyorsunuz anlamıyorum.
Güzellikle alakası yok, yaydığınız enerji çok öneml
Bunu yazmasam çirkinsindir o yüzden sevilmiyorsundur yazılıyor çünkü. Bu yüzden bunu yazıyorum ama linç yiyorum. Kendime güzel diyen ben değilim başkaları. Ben kendimi o kadar da güzel bulmuyorumSıradan dediğiniz kızların aurası yüksektir. Ya sizi kırmak istemem ama kendinizi övüp anlatırken başkalarını niye gömüyorsunuz anlamıyorum.
Burası forum ve kurallara uyduğumuz sürece istediğimizi yazarız. İster yazarım ister susarım, size soracak değilim.
Daha iletişimin asgari şartı olan sen/siz hitaplarını bilmiyorsunuz. İletişimi doğru kuramayan insanla kim niye ilgilensin. Üstelik negatif, mutsuz, huzursuz biri. Zor
Kötü niyetli insanlara anca bu şekilde hitap ederim. Ben sevilmediğimi ve sevilmeyecegimi kabul etmişim sen bunu söyleyince bir şey değişmiyor kendini yormaBurası forum ve kurallara uyduğumuz sürece istediğimizi yazarız. İster yazarım ister susarım, size soracak değilim.
Daha iletişimin asgari şartı olan sen/siz hitaplarını bilmiyorsunuz. İletişimi doğru kuramayan insanla kim niye ilgilensin. Üstelik negatif, mutsuz, huzursuz biri. Zor yani…
Valla kimseyi gömdüğüm yok. Zaten canım sıkkın bir de bunun açıklamasını yapıyorum millete 1 saattir. Aşk islerinin güzellikle alakası olmadığını söylemek niye insanları gömmek olsun? Ne kötü niyetli aldatan zorbalık yapan insanla var bebek gibi seviliyor. Ben beni güzel buluyorlar dedim diye karma mi yaşıyor oluyorum. Yani cidden yazdığıma pişman oldum. Anlaşılmamak ne kötü şeymişBelkide bunun karmasından dolayı düzgün insan denk gelmiyordur![]()
Karmanı yaşıyorsun gerçekten. Şu karakterde birinin yalnız kalması çok şaşırtıcı değil. Haydi selametle, fazla vakit ayırdım buraya.Kötü niyetli insanlara anca bu şekilde hitap ederim. Ben sevilmediğimi ve sevilmeyecegimi kabul etmişim sen bunu söyleyince bir şey değişmiyor kendini yorma
İnsanlar genelde çok guler yüzlü tatlı naif birisin der ama demek ki karşı cinse itici geliyorum ya da onlara hitap etmiyorum. OlabilirGüzellikle alakası yok, yaydığınız enerji çok önemli.
Karmanı yaşıyorsun gerçekten. Şu karakterde birinin yalnız kalması çok şaşırtıcı değil. Haydi selametle, fazla vakit ayırdım buraya.
Aynen aldatanlar zorbalık yapanlar bile seviliyor ama ben karma yaşıyorum. Benim karakterimi ben biliyorum size ispat etmek gibi bir amacım yok ama sen empatiden yoksun anlayışsız birisin o net. Güle güleKarmanı yaşıyorsun gerçekten. Şu karakterde birinin yalnız kalması çok şaşırtıcı değil. Haydi selametle, fazla vakit ayırdım buraya.
Aynen aldatanlar zorbalık yapanlar bile seviliyor ama ben karma yaşıyorum. Benim karakterimi ben biliyorum size ispat etmek gibi bir amacım yok ama sen empatiden yoksun anlayışsız birisin o net. Güle güleKarmanı yaşıyorsun gerçekten. Şu karakterde birinin yalnız kalması çok şaşırtıcı değil. Haydi selametle, fazla vakit ayırdım buraya.
Sen kendini güzel buluyosun diye değil,Valla kimseyi gömdüğüm yok. Zaten canım sıkkın bir de bunun açıklamasını yapıyorum millete 1 saattir. Aşk islerinin güzellikle alakası olmadığını söylemek niye insanları gömmek olsun? Ne kötü niyetli aldatan zorbalık yapan insanla var bebek gibi seviliyor. Ben beni güzel buluyorlar dedim diye karma mi yaşıyor oluyorum. Yani cidden yazdığıma pişman oldum. Anlaşılmamak ne kötü şeymiş
Ee ne var bunda? Hayatta sıradan güzellikte insanlar yok mu? Ben bu konuda bir kere daha yazmıştım ve bana çirkin olduğun için ya da şişmansindir o yüzden yalnizsindir yazılmıştı. Bunları önlemek adına bunu yazdım yani olayın güzellik ya da sıradanlık olmadığının farkında olduğumu belirtmek için. Bence benim lafım çarpitılıyor. Üstelik kimseye çirkin falan dememişim. Sadece bazı insanlar daha dikkat çekici oluyor güzellik anlamında. Ben çok güzelim falan da demiyorum ayrıca. İnsanlar anlamak istediği gibi anlıyor.Sen kendini güzel buluyosun diye değil,
“Yanlış anlaşılmasın ama dış görünüş anlamında gayet sıradan, ya da herhangi bir albenisi olmayan kızlar birileri tarafından begeniliyor, seviliyor yani aşkı buluyor bir şekilde.”
Bunu yazdığın için insanlar laf söylüyor sana .
Laflari carpitmayalim
Güzellik önemli bir şey değil yukarıda yazan arkadaşın dediği gibi aura her şey demek. Konuşma tarzın duruşun hayata bakış açın… sen dünyanın en güzel kızı da olsan bu dediklerimde iyi değilsen ne yapsınlar güzelliği. Ve benim açımdan ‘insanlara sıradan ve albenisi yok ama yine de seviliyorlar’ demek kötü niyet. Önce hayatına bakış açını değiştirerek başlayabilirsin. Düşüncede karmayı etkiler bunu hiçbir zaman unutma.Ee ne var bunda? Hayatta sıradan güzellikte insanlar yok mu? Ben bu konuda bir kere daha yazmıştım ve bana çirkin olduğun için yalnizsindir yazılmıştı. Bunları önlemek adına bunu yazdım yani olayın güzellik ya da sıradanlık olmadığının farkında olduğumu belirtmek için. Bence benim lafım çarpitılıyor. Üstelik kimseye çirkin falan dememişim. Sadece bazı insanlar daha dikkat çekici oluyor güzellik anlamında. Ben çok güzelim falan da demiyorum ayrıca. İnsanlar anlamak istediği gibi anlıyor.
herhangi bir albenisi olmayan kızlar birileri tarafından begeniliyor, seviliyor yani aşkı buluyor bir şekilde
Niye anlamamakta ısrar ediyorsunuz çok ilginç. Ben zaten aşkın güzellikle albeniyle alakası olmadığını yazmışım orada. Karma yaşadığımı da düşünmüyorum çünkü kimse hakkında kötü düşünmüyorum bu konuda içim baya rahat. Yanlış bir şey yazdığımı düşünmüyorum. Bana dışarıdan güzel deseler bile sevilecek bir yanımı bulamamışlar diyorum kendimi gömüyorum. Neyse daha fazla açıklama yapmayacağımGüzellik önemli bir şey değil yukarıda yazan arkadaşın dediği gibi aura her şey demek. Konuşma tarzın duruşun hayata bakış açın… sen dünyanın en güzel kızı da olsan bu dediklerimde iyi değilsen ne yapsınlar güzelliği. Ve benim açımdan ‘insanlara sıradan ve albenisi yok ama yine de seviliyorlar’ demek kötü niyet. Önce hayatına bakış açını değiştirerek başlayabilirsin. Düşüncede karmayı etkiler bunu hiçbir zaman unutma.
Bence öyle değil suratsız oluruz bazen insanız ta hep gülücük atamayiz bazen sinirlide oluruz insanız ya hanii.Sonra tabiki bir şekilde geçer durum o sevgi oradadır biliriz Yani arada sırada vsıklıkls ya da herzaman arasinda fark var .Bazı insanlar her zaman hayata küs her zaman ben oynamam çalar onlarla işte o zaman o homurdanmak hoşnutsuzluk oluyor ve sürekli bunu kimse uzun vadede sevmez mantıken.Hem sevgi bitebilir bitmemesi için karşılıklı özen gerekir .Seven insan için bahane yoktur değil seven insan için karşısındakini zaafları kusurları ile sevmek o kusurları beraber çözmek davranış anlamında tabi gerekir.Sonucta sınırı sabrı bri cok zorlamamak negatiflik kıskançlık üslup bilmemezlik yapmamak da gerekir.Yani kendindeki hoşnutsuzluğu karşı tarafa yansıtıp sürekli motuvasyon ikna beklemeden çözmek .Suratsız kadın yada kızların sevgilisi ile hayatındaki küçük bir kesite şahit oluo bu böyle denmez onların 24 saatini bilemeyizkiKimseye çirkin falan demedim hemen duyar kasmayın ya ayy. Gayet de sevgilisine suratsizlik yapan insanlar var. Bir tarafımdan uydurmuyorum. Seven insan için bahane yoktur zaten suratsız olup olmaması pozitif olması falan önemli olmaz
Daha yolun başındasın bu umutsuzluk niyeEn son ne zaman gerçek anlamda mutlu oldum hatırlamıyorum. İçimde hep bi mutsuzluk, hüzün, isyan ve umutsuzluk var. Biri tarafından sevilebilecegimi düşünmüyorum. 26 yaşındayım ama sevilmek, birinin bana aşık olması nasıl bir his hiç tatmadım. Bu saatten sonra da tadar miyim bilmiyorum. Zaten yaşlandığımı dusunuyorum artik.Birinin beni gerçekten ben olduğum için seveceğini, begeneceginj düşünmüyorum. Galiba bunca yil sevilmedigim icin ogrenilmis caresizlik olustu bende ama engel olamiyorum bu hisse. İnsanlar sürekli dış görünüşüme iltifat ediyor güzel olduğumu söylüyor ama sevilmedikten sonra bunların bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. Bana aileler vasıtasıyla tanisacagim birilerini öneriyorlar. Ama ben böyle bir tanışma istemiyorum. Biri beni görünce aşık olsun, gerçekten beğensin ve ben de aynı şekilde onu beğenip seveyim o şekilde bir ilişki olsun istiyorum. Bir de yaşımdan dolayı çevre baskısı olmaya başladı ama ben sırf birileri istedi ya da ısrar etti diye hiç bilmediğim görmediğim adamlarla görüşmek ya da evlenmek istemiyorum. Ama yalnız olduğum için çevre tarafından "kimseyi bulamadı, kimse tarafından begenilmedi" gibi dusunuldugunu hissediyorum. Bu durum beni bu aralar biraz isyana ve umutsuzluğa sürükledi maalesef. Lisede serseri ayyaş kim varsa aşkı bulmuş ben bulamadım. Bir de belli bir yaştan sonra bu işlerin daha zor olduğunu düşünüyorum. Derdin bu mu diyebilirsiniz ama sevme-sevilme ihtiyacının insan yaşamında ne kadar önemli olduğunu unutulmamali bence