Hisleri kuvvetli arkadaşlarımdan çok rica ediyorum, yorumlayabilir misiniz?

neyi sıkıntı yaptın kendineee bu kadar kuzum yaaaa için sıkışmış resmennnnnn daral gelmiş bişilerden sanaaa :26::26:

bu arada sen çok ama çok büyük bir aşk yasadın mı geçmişteee izleriii kalmıs sende sanki öyle hissediorum aklının bir kısmı ona mı kayıyoooooo :26::26:

sıkıntılar yasayacaksınnn ama güneş doğmasına çok az kalmıs cnmmmmm çok azzz öyle hissediorummm

kocaman bir nal var falındaaa nalll iyidir şanstır paradırrr

bi adam var elinde kocaman bir gül demetiiii diz çökcek önündeeeeeee uzun boylu esmerrr bir genççç

hem de yakın bir zamandaaa cnm rabbim gönlüne göre versin ben böle hissettim tutttuuu mu bilmemm

fala inanma falsız da kalma demişlerrr

haaa bide unutmusum yazmayı gözyaşı var tabagında kendi kendine kalınca çok mu ağlıosun sennnn

Juliii o uzun boylu olan esmer olmasın, kumral olsunnn, benim sevdiceğim kumrall, çekik gözlü

Julim parça parça yazıcam gördükçe. İlk gördüklerimi yazayım hemen. Aklın çok karışık, sürekli kendi kendini yiyorsun nasıl olacak ne yapmalıyım diye. Şaha kalkmış bir atın var. Muradına ereceksin. Hatta şöyle söyleyeyim, muradının önünde bir engel var, belki kötülük düşünen birisi olabilir. Atın onu yeniyor. Yani muradın gerçekleşecek.

kız bu at benim fallarımdaaa fazlacaaaaa çıkmaya basladı hadi inşallah

Julimm kedi var büyük hemde tabağında. Genelde kediyi kötüye yorarlar. Ama ben kötüye yormam. Senin yakın bir bayan arkadaşın, başkasından birşey duyup ( yine başka bir kızdan, uzun boylu küt saçlı ) Seni uyarıcak. Sezgileri kuvvetli bir arkadaşın bu. Bu uyarıyı dikkate al. Haberlerin var gelecek 1 iyi 1 kötü.

ay ne ile alakalı kötü haber bu yaaaaa offfff içimmm daraldııı

Canım arkadaşın çok şaşırmış duyunca, gözleri açılmış fal taşı gibi Uyarısına inan

Canım arkadaşın çok şaşırmış duyunca, gözleri açılmış fal taşı gibi Uyarısına inan

neyle alakalı aşk hayatımla mı kızımmmm sanki hersey mükemmelmiş gibiii bide kötü haber hastnelik olurm

Canım kötü derken bu herşeyle ilgili olabilir, belki seninle ilgili değildir, çevrenle ilgilidir o bakımdan yani hemen kötü düşünme. İyi haberine odaklan fal bu işte oyalanıyoruz öyle fala inanma falsız da kalma Var mı sezgileri kuvvetli bir arkadaşın?

suan beynim durdu varsa da hatırlamıorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…