• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hislerim çok karışık

confused_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2010
3
0
36
İngiltere
Merhaba arkadaslar. yeniyim, banada fikir vereceginiz umidiyle bu konuyu aciyorum. yardimlariniz icin simdiden cok tesekkurler...

5 sene once esimle tanistik ve 2 sene sonrada evlendik. ilk tanistigimizda esimden bi elektrik alamadim. ama onun ic guzelligini kesfedince onu cok sevdim. cevrem herkes bu evlilige ilk basta karsi cikti (yakismadigimizi dusunuyorlardi), baktilar soz dinlemiyorum, evlendik. Esimle evlendigimizden beri aramizda (yani benim ona karsi) fiziki bir cekimim yok. yani bunlar biraz ozel konular ne kadar dogru bi sekilde anlatabilirim bilmiyorum ama umarim basarabilirim. cinsel anlamda onunla birlikte olmak istemiyorum. aslina bakarsaniz benim icin cinsellik olmasada olur gibi bisey. onu sevdigime eminim ama isteksizlik asiri dozda. tabiki esim surekli istiyor bende hayir diyemiyorum mecburi bisey oluyor. cok zorlaniyorum bazen ne yapacagimida bilmiyorum. aramizda cok guclu bir sevgi var, cok muhtesem bir esim var beni anlayan mutlu eden cok tatli bir kocisim. ama ben bu durumdan artik cok bunaliyorum. ne yapmaliyim bilemiyorum... esimi kirmadan bazen soyluyorum istemedigimi, beni sevmiyormusun diyor. elbette seviyorum diyorum ama bu isin icinden nasil cikicam? senağlama

ten uyumu mutlaka olmalı ,bır ılıskıde ten uyumu olmaması , dedikleri sey bu olsa gerek ,

olabilir Sumakcim, ama ne yapmaliyim? evliligim guzel... bir tek bu konuda problem yasiyorum... ne yapsam ne etsem... cok bunaliyorum :(

Eşinizin çok istekli olması, sizi soğutmuş olamaz mı, yoksa hep mi böyle en başından beri, çünkü ben şunu pek anlayamadım, cinsellik benim için bir evlilikte olmasa da olur, benim için hiçbirşey derseniz orada da bir sıkıntı var demek ki.

Eşinizin çok istekli olması, sizi soğutmuş olamaz mı, yoksa hep mi böyle en başından beri, çünkü ben şunu pek anlayamadım, cinsellik benim için bir evlilikte olmasa da olur, benim için hiçbirşey derseniz orada da bir sıkıntı var demek ki.

cinsellik olmasada olur dememin sebebi. yani artik o kadar bunaldimki isteksizlikten. o tamam artik yapmayalim dese benim icin hic problem olmayacak demek istedim.
birde soyle birsey var... baska yoldan uyarildigimda (ozur dilerim ayip kaciyor :kedi:) problem yasamiyorum. iliskiye girmek istemiyorum sadece. belkide kendi kendime sunu dusundugumdenmi oluyor acaba diyorum: esim biraz kilolu... bu aralar spora ve rejime basladi... acaba zayiflayinca biraz daha mi istekli olabilirim acaba off bilmiyorumkii

Ben şunu anladım , eşinizin çok istekli olması sizi yormuş biraz heralde, biraz ara verse , siz de daha istekli olur ve özleyebilirsiniz. Ve sanırım başka yollardan bahsettiğinize göre, sizin sıkıntınız beraberlik anında zevk almamanız. Bu durumda istekli olmamanız ve sizin için sadece görevmiş gibi gelmiş olması ve sıkılmanız normal.

eşimi seviyorum ama evlendiğimden beri cinsel olarak eşimi istemiyorum.......

ya cinselliği sevmiyorsun...
yada eşinle yaşadığın cinselliği sevmiyorsun...

iki sonuçtada mutlaka doktor yada bi psikoloğa gitmelisin.mutluyum eşim çok iyi bi insan diyorsun ne güzel.şu an problem olmasada zamanla istemeden yaşadığın seks sende sorunlar yaratacak ve eşinle kavgalar başlayacak.geç kalmadan dotora git arkadaşım.evliliğinede yazık etme.

cinsellik olmasada olur dememin sebebi. yani artik o kadar bunaldimki isteksizlikten. o tamam artik yapmayalim dese benim icin hic problem olmayacak demek istedim.
birde soyle birsey var... baska yoldan uyarildigimda (ozur dilerim ayip kaciyor :kedi:) problem yasamiyorum. iliskiye girmek istemiyorum sadece. belkide kendi kendime sunu dusundugumdenmi oluyor acaba diyorum: esim biraz kilolu... bu aralar spora ve rejime basladi... acaba zayiflayinca biraz daha mi istekli olabilirim acaba off bilmiyorumkii

valla aslında cinsellik bölümü deil burası ama şu mesajından benim anladığım bi çok bayanın yaşadığı ve cinsellikten soğumasına sebep olan problem ORGAZM..

başka türlü uyarılmak her kadına haz verir elbet ama normal birleşme sırasında orgazm olamazsan yaşadığın seksden elbette zevk alamazsın.eğer sorunun buysa yine dediğim gibi çözüm doktora gitmektir..

biraz açık yazdım ama kusura bakmayın kızlar.

Merhaba arkadaslar. yeniyim, banada fikir vereceginiz umidiyle bu konuyu aciyorum. yardimlariniz icin simdiden cok tesekkurler...

5 sene once esimle tanistik ve 2 sene sonrada evlendik. ilk tanistigimizda esimden bi elektrik alamadim. ama onun ic guzelligini kesfedince onu cok sevdim. cevrem herkes bu evlilige ilk basta karsi cikti (yakismadigimizi dusunuyorlardi), baktilar soz dinlemiyorum, evlendik. Esimle evlendigimizden beri aramizda (yani benim ona karsi) fiziki bir cekimim yok. yani bunlar biraz ozel konular ne kadar dogru bi sekilde anlatabilirim bilmiyorum ama umarim basarabilirim. cinsel anlamda onunla birlikte olmak istemiyorum. aslina bakarsaniz benim icin cinsellik olmasada olur gibi bisey. onu sevdigime eminim ama isteksizlik asiri dozda. tabiki esim surekli istiyor bende hayir diyemiyorum mecburi bisey oluyor. cok zorlaniyorum bazen ne yapacagimida bilmiyorum. aramizda cok guclu bir sevgi var, cok muhtesem bir esim var beni anlayan mutlu eden cok tatli bir kocisim. ama ben bu durumdan artik cok bunaliyorum. ne yapmaliyim bilemiyorum... esimi kirmadan bazen soyluyorum istemedigimi, beni sevmiyormusun diyor. elbette seviyorum diyorum ama bu isin icinden nasil cikicam? senağlama

Bizler tabi ki seni dinleriz kendimizce fiir vermeye çalışırız am ne kadar fydamz olur sana bilemiyorum. Bir sorunun olduğunu söylüyorsun.... Bunu kendi başına yada bizim söylediklerimizle çözebilceğini sanmıyorum, açıkçası bu konuda bir uzmandan yardım alman gerektiğini ve çok faydası olacağını düşünüyorum. Elimden geleni yaparım. Ama bir profosyonelden yardım almak daha iyi ve kesin olur.

bitkisel çözümlerede başvurabilirsin mesala cinsel gücü artırıcı kadınlar erkeklere oranla daha az istiyorlar erkeklerse daha sık eşinize birlikte olma zamanızı biraz daha azaltmasını söyleyin sizde dediğim gibi cinsel gücünüzü artırıcı ilaçlar kullanın evliliğinizi kurtarmak için bunu yapmalısınız ayrıca eşinizi sevdiğinize göre dış görüntüsünü problem etmekten vazgeçin öncelikle beyninizdeki sizi değiştirin derim ben

Cnm ne mutlu sana kı dÜzgÜn bır eŞe sahıpsın
ama cınsellık bı evlılıkte olmazsa olmazı ÖmÜr boyu yaŞayacaĞın kaÇamayacaĞın bır konu ve Üstelık gÜzelde bırŞey ama hoŞlanmaman pek normal gelmedı bana
hadı 1 gÜn 2 gÜn 1 - 2 ay kaÇsanda enınde sonunda olacak bırŞey ve eĞer zevk alamıyorsan ve sana ıtıcı gelıyorsa mutlaka bı doktora gÖrÜn derım ben
kendıne ıŞkence etme ve bı uzmandan yardım al
bence sekste yaŞanılması gereken gÜzel bırŞey
belkıde eŞınde beĞenmedıĞın hoŞlanmadıĞın yerler vardır ve sÖyleyemıyorsundur bu nedenle sana aĞır gelıyo olabılır
bence aÇık bı dılle konuŞ yoksa ıŞın Çook zor daha yenı evlısın
yol yakınken sorununa ÇÖzÜm bulmalısın
allah yrd olsun

eşin iyi biri anlattıklarına bakılırsa... bu zamanda huyu güzel erkek bulmak define bulmak gibi birşey... cinsellikten zevk almak için kendini keşfetmek önemli... erkekler gibi değiliz bu konuda belli bir çizgimiz yok... nelerden hoşlanıyorsun bunları bilmen ve çekinmeden eşine söylemen gerekir.... gözlerini kapa ve anı yaşaaklinialirimsmile

ne güzel mutlu bir yuvan varmış emin ol eşinden senin ki gibi sevgi göremeyen bir çok kadın vardrı yani şanslısın bu konuda eşine yakınlaş derim bu böyle olmaz kendini biraz zorla. sonuça bak ondan sonra.

Back
X