kızlar öncelikle şu mesela benm yazdığı alıntı yapı altına kendi yorumlarınız nasıl yazıyosunuz bi türlü beceremedim :)
canm bu aralar yıl sonu olduğu için yoğun gece geç satate kadar çalışıyop haftasonu 15 gnde bir pazar müsait yani 1 ayda 2 pazar müsaitti birirnde ablasınn yanına gtti yiğenin doğum günüydü diğerndede uyuduyani anlıcağınız bi hafata içi kaldı bize hafta içndede ya toplantısı oldu ya işi bitmedi vs yani hep bi bahanesi vardı artık oluruna bırakıcam aramıycam sormıcam bakalım özlicekmi o arıcakmı yanii artık farkındayım sonuna geldik uzatmaları oynuyoruz ama nasreddin hoca misali ya tutarsa diyorum belki düzelir diyorum hoş umudum yoktaa allh büyüktür elbet bi yalan varsa başka birir varsa duyucam görücem ama şuanda tek istediğpim eğer aldatıyosa gözümle görmiyim bitsin ayrılalaım ama o kareyi görmiyim çünkü bundan önce 4 aylık bi evlilk geçirdim okul yıllarında çok sevdiğimi , sevildiğimi çok ii tanıdıdğımı düşündüm 3 ay içinde evlendim ve evlendikten 1 hafta sonra büyü bozuldu psikolojik ,fizizki şiddet vardı buda yetmezmiş gbi kendi evmde kendi yatağımda en yakın arkadaşımla yakaladım artık bidaha öyle bi sahne kaldıramm eğer başka biri varsa tabi şuanda bnmki tamamen bi paranoya olduğuna dair bişey yakalamadım sadece bi his yada geçmişimn bıraktığı güvensizlk duygusu
![]()
Yazının sağ al köşesinde alıntı ile cevapla yazıyor canım oraya tıkla :))
Bu arada geçmişte yaşadıkların için üzüldüm canım acı bir tecrübe olmuş.. kadınların bu durumda genel hisleri doğrudur,genel olarak ne hissediyorsun seni aldatıyor mu,yoksa senden sıkıldı mı,ya da gerçekten işleri mi var..benim fikrim,ilişkniz monotonlaşmış,sıkılıyor diye görüşmeler artık heyecan vermiyor diye düşünüyorum..yüzüne de açıckca söyleyemiyor sıkıldım diye..hangi yönden bakarsam bakayım,sizin görüşmemeniz işleri yüzünden değil o istemedği için olmuyor canım..erkek arkadaşım bu drum için dedi ki görüşmek isteyen işi asar,izin alır bir çaresini bulur gitmez,görüşür dedi canım..bence sen bir an önce gerçek düşüncelerini öğren onun,yoksa böyle çok üzülürsün..