Hoşlandığım biri var, onunla ilişki yaşama ihtimalim, aşk meselesi falan görünüyor mu ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
busess bana da bir şeyler der misin lütfen ?
senin falına bakınca k.bakma içim daraldı :d falında birbirinin sırtından geçinen insanalar gördüm.biribirine bağlı bir çift gördüm ama çevrelerinde sıkıntını olduğu bi kadınla bir erkek belki bunlarda ayrı bir çift diğer çift hakkında onları çekiştirip duruyorkaının tarafından biride diğer çifte söylenen hakkında hafiyelik yapıy o gibi şu dedikodu yapan çiftin kocası galiba karısını aldatıyor başka birini düşünüyor(kadın cin fikirli biri).gitmek istedğin yoların fakat sıkıntılı gidemicen gibi sonra birini midesinde rhatsızlığı var doktora gitsn:d ayrılan temiz bir çift ,sona ikiyüzlü bi kadın var ama evinizizn içi gayet aydınlık birşey yok ne varsa çevrende var bazı şeyeleri kafaya fala takmagüzel sevinçlerin var evinize misafiler gelek gibi..güzelbide kuşun varbide bi muradın var ama daha zamanı var benden bu kadar canım ne demişler fala inanma falsız kalma :dd bide bi muradın var ama daha zamanı var