canım, ben sayfaya yüklediğin falın yorumu :)
Yaşlı bir kadın çarptı gözüme, onun üzerine titreyen birisi var. İkisi de çok sıkılmış. Bir erkekten yardım bekliyorlar ama söyleyemiyorlar. Çok eğlenceli kişilğe sahip biri var, bu kişiyi sevmedim ben. Eğlencesiyle güler yüzüyle seni kandırmaya çalışıyor. Çok entrikacı bir yapısı var. Bir yol var ama bu yol konusunda emin değilsin. kafanı karıştıran şeyler var. Ama yolun açık görünüyor bir sıkıntı yok yolda ve sonunda. Bir tane daha yolun var ve yol kocaman bir a harfi olmuş. Çok temiz çok aydınlık bir yol. Sevdiğinle yürüdüğün yol diye yorumlamak istiyorum bunu. Geleceğiniz harika görünüyor. Hane içinde herkesn canı sıkkın sanırım. Çok kapalı çıkmış. Umut ışığınız var, can sıkıntınızı geçirecek. Etraftakilere çok kafanızı takmayın. Özelikle bir çift görüyorum, bu kişilerin başının altından çıkıyor canıızı sıkan şeyler. Bu kez dileğin farklı çıkmış yine çatallanması dışında :) sanki bir deve var yüküyle beraber. Deve güzeldir bolluk bereket. Y harfi gördüm. Ne yaptığı belli değil y harfinin :) bu kdar canım