Bu aralar bir temizlik var sende. Ama bayram temizliği falan değil :) hayatında işe yaramaz olduğunu düşündüğün her şeyle alakalı bir temizlik bu. Bu temizlikten sonra bir çok yönden rahatladığını ve mutlu olduğunu hissedeceksin. 3 mü 4 mü bilemedim biri tam belli olmuyor. 4 diyim ben yine de çok olsun az olmasın

4 kişilik bir aile var üzerlerinde bir kara bulut var ama çok kara değil. İçlerinden ikisi kendilerini aşırı sıkıntıya sokmuş ne bu üzerimizdeki kara bulut diye. Diğer ikisi işin aslında o kadar da kötü olmadığının farkında.
Sevgilinle sarılmışsınız eteklerin uçuşuyo resmen :)
İki kişi var biri bayan diğerinin cinsiyeti meçhul :) bayan çok kötü durumda görünüyor. Hayattan bezmiş bi halde her şeyden vazgeçmiş. Diğeri ona el uzatıyor. Yaptığı bu yardım öyle bi karşılığını buluyor ki. Hem kötü durumda olan bayan rahatlıyor hem de ona yardım eden.
Minik bir haberin var ama çok tatlı bi haber bu :) hayatının ilkbaharı gibi hissedeceğin mutluluklar bekliyor seni, çiçekler çıkmış o kadar güzel ki.
İsim gördüm yine ama farklı açılardan bakınca farklı isimlere dönüştü hepsini yazayım :) n, u, z,e, g harfleri var. Yanlarındaki şekillerle birleştirince, özge, Nursel, Nusret bu tarz isimler çıkıyor. Bakalım tutacak mı :) topluluk içinde bu harfler belki başka başka kişilerin harfleridir. Güzel bir topluluk mutlu olacağın bi yer.
Hane içinde feraha çıkma var. Dikiş makinesi gördüm ne alakaysa :) tamir edeceğin bişeyler mi var ona mı yorumlasam :) bir de anahtar gördüm araba anahtarı gibi.
Dileğin neden bu kadar karışıyor son iki faldır acaba :S resmen yeni bi tabak falı çıkıyor

e, h harfleri var bir tarafta. O yana giden dileğinin önü açık çıkmış, ikiye ayrılmış seçeceğin yola bağlı olarak gerçekleşecek. Birinde iki bayan var. Biri diğerini sarsıyor kendine gelmesi için uyarıyor bir konuda. Diğer taraf karışık biraz. Dileğin önü açık görünüyor ama atlatman gereken sıkıntıları var o dileğinde