öyle birşey demedimAntisosyal kişilik bozuklugum olabilir diyorsunuz yani. Ok.
Tamam.ya şimdi ben hiç bir duygu hissedemiyorum mesela karşımda biri acı çeksin ne olursa olsun hissedemiyorum geçen bi arkadaşım yanımda ağladı ağlayışı komik geldiği için gülmem geldi ciddiye alamadım ya da bide ben bazen insanları kullanıyorum hoşuma gidiyor onlara iki gülüyorum hemen kanıyorlar istediğimi yaptırabiliyorum çok saf insan var
Empati yoksunu ve manipülatif birisi olduğunu söylüyorsun yani. Peki bu hissizlik hep mi vardı? Eğer konu gerçekse psikolojik destek almalısın.ya şimdi ben hiç bir duygu hissedemiyorum mesela karşımda biri acı çeksin ne olursa olsun hissedemiyorum geçen bi arkadaşım yanımda ağladı ağlayışı komik geldiği için gülmem geldi ciddiye alamadım ya da bide ben bazen insanları kullanıyorum hoşuma gidiyor onlara iki gülüyorum hemen kanıyorlar istediğimi yaptırabiliyorum çok saf insan var
o farklı ama o pislik hakediyor neyseDün de okul müdürünü gebrtsem mi diyordunuz , dikkat çekmeye çalışmıyorsanız normal değil bir psikiyatriste görünün.
Kötü çocuk sokakta ve taktı beresiniya şimdi ben hiç bir duygu hissedemiyorum mesela karşımda biri acı çeksin ne olursa olsun hissedemiyorum geçen bi arkadaşım yanımda ağladı ağlayışı komik geldiği için gülmem geldi ciddiye alamadım ya da bide ben bazen insanları kullanıyorum hoşuma gidiyor onlara iki gülüyorum hemen kanıyorlar istediğimi yaptırabiliyorum çok saf insan var
evet küçüklüğümden beri var hatta ailem hep sorunlu bir çocuk olduğumu söylemiştirEmpati yoksunu ve manipülatif birisi olduğunu söylüyorsun yani. Peki bu hissizlik hep mi vardı? Eğer konu gerçekse psikolojik destek almalısın.
Empati eksikligi ve manipulatif davranışlar antisosyal kisilik bozuklugu belirtileridir yalniz. Saglikli bir insan değilsiniz dedikleriniz dogruysa.öyle birşey demedim
yok bulmam ahahahUmarım kalbinizin karşılığını bulursunuz
ya bak ciddi yazıyorum siz normal insanlar napıyorsunuz günlük hayatınız nasıl geçiyor neler düşünüyorsunuz yemin ederim çok merak ediyorum ben yerimde duramıyorum artık kafayı yicemEmpati eksikligi ve manipulatif davranışlar antisosyal kisilik bozuklugu belirtileridir yalniz. Saglikli bir insan değilsiniz dedikleriniz dogruysa.
Kaç yaşındasın? Peki bunu söyleyen ailen psikolojik destek alman için doktora götürdü mü seni hiç? Sana iftira atan müdürü öldürmek istemen , insanların derdiyle üzüntüsüyle gülüp eğlenmen, onları kandırmaya çalışman, hiçbir şey hissedememen normal değil.evet küçüklüğümden beri var hatta ailem hep sorunlu bir çocuk olduğumu söylemiştir
psikolojimi bozan zaten onlar ama götürmediler benden bi yaş büyük olan ablamı götürdüler onun üstünde durdular destek verdiler onaŞu an kaç yaşındasın? Peki bunu söyleyen ailen psikolojik destek alman için doktora götürdü mü seni hiç? Sana iftira atan müdürü öldürmek istemen , insanların derdiyle üzüntüsüyle gülüp eğlenmen, onları kandırmaya çalışman, hiçbir şey hissedememen normal değil.
Insanlari kullanmiyoruz, bununla eglenmiyoruz. Baskalarinin duygularini belli duzeyde de olsa hissedebiliyoruz. Sevinclerini, uzuntulerini paylaşabiliyoruz, ne hissettiklerini anlayabiliyoruz.ya bak ciddi yazıyorum siz normal insanlar napıyorsunuz günlük hayatınız nasıl geçiyor neler düşünüyorsunuz yemin ederim çok merak ediyorum ben yerimde duramıyorum artık kafayı yicem
Kendin de gidebilirsin ailene gerek yok. Psikiyatri randevusu alıp şu an bize anlattıklarını doktora anlat. Ona göre bir tedavi yöntemi uygulanır.psikolojimi bozan zaten onlar ama götürmediler benden bi yaş büyük olan ablamı götürdüler onun üstünde durdular destek verdiler ona