hissedememek

• Konu Sahibi Konu Sahibi mknx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mknx

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
8
ya şimdi ben hiç bir duygu hissedemiyorum mesela karşımda biri acı çeksin ne olursa olsun hissedemiyorum geçen bi arkadaşım yanımda ağladı ağlayışı komik geldiği için gülmem geldi ciddiye alamadım ya da bide ben bazen insanları kullanıyorum hoşuma gidiyor onlara iki gülüyorum hemen kanıyorlar istediğimi yaptırabiliyorum çok saf insan var

Hım ne güzel özellik tebrik edelim

Tamam.

Empati yoksunu ve manipülatif birisi olduğunu söylüyorsun yani. Peki bu hissizlik hep mi vardı? Eğer konu gerçekse psikolojik destek almalısın.

Kötü çocuk sokakta ve taktı beresini instagramdaki o reels aklıma geldi Allah affetsin çok komik

Empati yoksunu ve manipülatif birisi olduğunu söylüyorsun yani. Peki bu hissizlik hep mi vardı? Eğer konu gerçekse psikolojik destek almalısın.
evet küçüklüğümden beri var hatta ailem hep sorunlu bir çocuk olduğumu söylemiştir

Empati eksikligi ve manipulatif davranışlar antisosyal kisilik bozuklugu belirtileridir yalniz. Saglikli bir insan değilsiniz dedikleriniz dogruysa.
ya bak ciddi yazıyorum siz normal insanlar napıyorsunuz günlük hayatınız nasıl geçiyor neler düşünüyorsunuz yemin ederim çok merak ediyorum ben yerimde duramıyorum artık kafayı yicem

evet küçüklüğümden beri var hatta ailem hep sorunlu bir çocuk olduğumu söylemiştir
Kaç yaşındasın? Peki bunu söyleyen ailen psikolojik destek alman için doktora götürdü mü seni hiç? Sana iftira atan müdürü öldürmek istemen , insanların derdiyle üzüntüsüyle gülüp eğlenmen, onları kandırmaya çalışman, hiçbir şey hissedememen normal değil.

psikolojimi bozan zaten onlar ama götürmediler benden bi yaş büyük olan ablamı götürdüler onun üstünde durdular destek verdiler ona

ya bak ciddi yazıyorum siz normal insanlar napıyorsunuz günlük hayatınız nasıl geçiyor neler düşünüyorsunuz yemin ederim çok merak ediyorum ben yerimde duramıyorum artık kafayı yicem
Insanlari kullanmiyoruz, bununla eglenmiyoruz. Baskalarinin duygularini belli duzeyde de olsa hissedebiliyoruz. Sevinclerini, uzuntulerini paylaşabiliyoruz, ne hissettiklerini anlayabiliyoruz.

psikolojimi bozan zaten onlar ama götürmediler benden bi yaş büyük olan ablamı götürdüler onun üstünde durdular destek verdiler ona
Kendin de gidebilirsin ailene gerek yok. Psikiyatri randevusu alıp şu an bize anlattıklarını doktora anlat. Ona göre bir tedavi yöntemi uygulanır.

`