Hissedemiyorum...

Marcenko

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2016
183
124
23
Merhaba ablalarım..
Başlıkları okuduğumda hepsine ayrı ayrı üzülüyorum, dünyada ne dertleri olan insanlar varmış diyorum.. Belki şimdi bir derdim var diye yazacağım şey birçoğunuza dert gibi gelmez, fiziksel dert değil ama psikolojik açıdan her gün beni yoran ve bu hayattan tat alamadığım bir dert..
Elhamdülillah hayatımın en güzel zamanını yaşıyorum sanırım.. Ben hissetmiyorum çünkü.. Ailem çevrem arkadaşlarım hayatımın iyi olduğunu söylüyorlar, başka biri benim şartlarımda yaşasa güzel bir hayat olurdu diye düşünerek ancak hayatım güzel galiba diyorum.. Dediğim gibi hissedemiyorum.. İyi miyim kötü müyüm, mutlu muyum mutsuz muyum.. Heyecanlı mıyım değil miyim.. Sadece donmuş gibiyim.. Mutlu olduğum anlar birkaç saniye.. Her daim hissiz ve boşlukta gibiyim... Sevinemiyorum heyecanlanamıyorum.. Bir gün sonra yurtdışına gideceğim, bende tık yok.. Ne heyecan ne sevinç ne üzüntü.. Sadece salak gibiyim, boşlukta.. İnsan sevinir değil mi, o kadar ülke göreceğim, fotoğraf çekip değişik yemekler tadacağım belki.. Yok... Hissizce dolanıyorum ortada. Sadece donukluk ve mutsuzluk hakim bana.. Üniversitede okuyorum, geçen dönem bütün derslerim aa geldi mesela.. Yine 5 saniye sevindim sonra stabil donukluk hissizlik... ÇOK BOĞUCU BU HİSSİZLİK HALİ...

Kendi kendimi yiyorum sonra.. Bak mutlu olabilirdin olmadın kıymetini bilemedin okulunun, ailenin gideceğin gezinin diye kendimi yiyorum.. Başkası olsa senin yerinde havalara uçardı sen hep olumsuz bakıyorsun değmiyorsun hiçbir şeye diye düşünüyorum sürekli.. Bu çok kötü bir duygu...

Benim gibi olanınız var mı yardım edin ablalarım :(

Depresyonda olabilirsin keske gitmeden psikiyatri ile gorusseydin. Ya da unutamadigin ve onsuz eksik hissettigin biri mi vardi hayatinda?

Kendi kendini yiyermussun ya neden diyorsun hissetmiyorum mutsuz olduğunu hisediyormussun öylesine canın sıkılmış onu hissetmişsin

İstediğin her şeyi elde edebiliyor olmanın tatmimsizliği olabilir .

Notlarının AA olması için , o yurt dışı gezisine gidebilmek için ... bunun gibi yaşadığın bir çok örnek gibi elde etmek için çok mücadele etmen gerekse idi belki sevincin artardı .

Ne yap biliyor musun ? İmkanın oldukça sana içinde çokça mesaj barındıran yerlere git . Sosyal hizmet kurumları , gönüllü dernekler , bir fakirin sofrası ...

Mutluluk hissin kendi içinde büyümüyorsa ; onu ihtiyacı olanlarla paylaş . O zaman çoğalacaktır .

Yaşamak için sebebiniz kalmamış, bi beklentiniz yok gibi geldi bana. Kendinize hayatınızda bi hedef belirleyin ve onun için çabalayın

Back
X