Hissettiğim bu duygular normal mi psikolojim mi bozuluyor yoksa :/

Tacsiz Prenses

Sakın görünüşe aldanma, görünüşte herkes insandır.
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2015
308
137
Merhaba kızlar.. Görüldüğü üzere hamileyim. Allah kısmet ederse kızımız olacak. Hamilelikten mi bilmiyorum ama kendimi bazen eşime saçma sapan tripler atarken buluyorum.. Oturduğumuz yer her gün yürümek için uygun değil, bu sebepten 4 5 gün annemlerde kalıyorum. 3 4 gün eve gidiyorum alıyor eşim.. Eşim işi sebebiyle akşam geç saatte eve geliyor. O gelene kadar ben yemegimi yemis oluyorum..

Annemlerde iken arkadaşları ile oturduğunu söylüyor tanıdığım arkadaşları; evdeler mesela, kıskançlik krizine giriyorum. Trip atıyorum, Allah var hep alttan alıyor. Nisanliyken de böyle sayilirdim ama bu kadar değil bu hamilelikten mi olan bişey..

Sevgisinden şüphem yok ama interntte okuduğum bazı yazılar da kafami bulandiriyor. Hamilelikte aldatmalar çok olur filan tarzı yazilar. Ya diyorum eskisi gibi beğenmezse, Lohusalikta uzak kalirmis eşler birbirinden, ya diyorum uzaklasirsa.. Eşime söylüyorum bu düşüncelerimi hepsi geçecek hamilelikten diyor ama bazen hissediyorum bunalttigimi..

Kızmayın lütfen kafami kurcaliyor bunlar, sizce bunlar hamilelikte olan normal düşünceler mi yoksa psikolojim bozuluyor mu? :KK61::KK43:

bir yerde okumuştum eşlerin de hamilelikte hormonları değişirmiş
idare edin bir süre birbirinizi biraz..
herkes aldatılacak diye bir şey yok ki..
ona bakarsanız internette ne haberler var yok yangında ölüm yok tecavüzden ölüm..insanız hepimizin başına her an her şey gelebilir
dua edin bolca yeter..
birbirinizi yıpratmayın durduk yere

bir yerde okumuştum eşlerin de hamilelikte hormonları değişirmiş
idare edin bir süre birbirinizi biraz..
herkes aldatılacak diye bir şey yok ki..
ona bakarsanız internette ne haberler var yok yangında ölüm yok tecavüzden ölüm..insanız hepimizin başına her an her şey gelebilir
dua edin bolca yeter..
birbirinizi yıpratmayın durduk yere
Doğru söylüyorsunuz sanırim...

Kötü düşünceleri çağırmayın kendinize lütfen. daha olumlu düşünün. eşinizi bunaltmayın . bu güzel günlerin tadını çıkarın. :KK68:
Çok teşekkür ederim. Ama bazen elde olmuyor iste.. Bunaltiyorum eşimi, yani ben öyle hissediyorum sabah pişman oluyorum.. Bir an önce duzelir hersey inşallah

Kafanızda bu kadar kurgu varsa eşinizi boşlamayın.
4,5 gün ayrı kalmak mesafenizi açar bence hamile olun ya da olmayın.
Yürümek için başka çözümler bulmalısınız.

Kafanızda bu kadar kurgu varsa eşinizi boşlamayın.
4,5 gün ayrı kalmak mesafenizi açar bence hamile olun ya da olmayın.
Yürümek için başka çözümler bulmalısınız.

Eşim de aynısını diyor. Alicam seni yarin annenlerden, böyle düşünüp boşuna strese girme dedi. Bir de kontrollerimin olduğu hastaneye annemler cok yakin, kendi evimizde olsam hastanaye gelmem 45 dakika sürüyor. Kontrollere geldiğim zaman da annemlerde kalıyorum biraz yürüyüş yapiyorum günlük..

Belki baska bir yol lazim haklisiniz..

Neden annenizde 3 4 gun kaliyorsunuz?? o_O araniza sogukluk girebilir. Bu çok fazla degil mi??
2 haftada bir kontrol için geldiğim zaman kalıyorum. Anne tarafmda erken doğum çok trend bir olay. Bende prematüreyim biraz da ondan korkulari var. Eşim hamile olmasan asla birakmam diyor. O da çok hoşnut degil ama bisi olur diye korkuyoruz biraz..

Yok psikoloiniz bozulmadi.. Hormonlariniz cok farkli calistigi icin hep bunlar.. Ama kendinizi frenlemeye calisin... Esiniz her ne kadar hamile oldugunuz icin alttan almaya calissa da bir susar iki susar ucuncuye isyan bayragini ceker haberiniz ola

2 haftada bir kontrol için geldiğim zaman kalıyorum. Anne tarafmda erken doğum çok trend bir olay. Bende prematüreyim biraz da ondan korkulari var. Eşim hamile olmasan asla birakmam diyor. O da çok hoşnut degil ama bisi olur diye korkuyoruz biraz..

Himm anladim.insallah hayirlisiyla dogurursunuz vaktinde..

Eşim de aynısını diyor. Alicam seni yarin annenlerden, böyle düşünüp boşuna strese girme dedi. Bir de kontrollerimin olduğu hastaneye annemler cok yakin, kendi evimizde olsam hastanaye gelmem 45 dakika sürüyor. Kontrollere geldiğim zaman da annemlerde kalıyorum biraz yürüyüş yapiyorum günlük..

Belki baska bir yol lazim haklisiniz..

hamilelik riskli mi, değilse kontroller zaten 32.haftaya kadar falan ayda bir abartı bence annende o kadar kalman

not: cevabı okudum yukarda

İnsan adet döneminde bile çok farklı bir kişilik oluyor ki siz içinizde bir can taşıyorsunuz ve hormonlarınız çok farklı çalışıyor. Bunların olması normal. Ayrıca her okuduğunuz şeye de inanmayın. Sonuç olarak burası sanal bir ortam kimin ne kadar doğru söylediğini bilemeyiz.

Ev tasima sansiniz yok mu? Yarin bir gun cocugunuz oldugunda cocuk hasta hastane annemlere yakin annemde kaldim. Cocuga tek basima yetemiyorum annemdeyim annem yardim ediyor vs. Yani dogumdan sonrada bu surec degismez bence

Ev tasima sansiniz yok mu? Yarin bir gun cocugunuz oldugunda cocuk hasta hastane annemlere yakin annemde kaldim. Cocuga tek basima yetemiyorum annemdeyim annem yardim ediyor vs. Yani dogumdan sonrada bu surec degismez bence

Annemlere yakın bir yerden ev tuttuk. Asıl esyalarimiz annemlere yakın olan yerde. Şimdi eşimin kaldığı yer işine yakin olan ev. Kirasini sirket ödüyor. Ulaşım sıkıntısı cekmemesi için doğum olana kadar orada kalmaya karar vermistik. Diğer türlü gece 1.15de eve gelmiş olup, sabah saat 7de yola çıkması gerekecek.. Simdiden gerek görmedik. Yoksa annemlere ve hastaneye cok yakin evimiz hazir..

İnsan adet döneminde bile çok farklı bir kişilik oluyor ki siz içinizde bir can taşıyorsunuz ve hormonlarınız çok farklı çalışıyor. Bunların olması normal. Ayrıca her okuduğunuz şeye de inanmayın. Sonuç olarak burası sanal bir ortam kimin ne kadar doğru söylediğini bilemeyiz.

Doğru söylüyorsunuz biraz olsun rahatladım.. Cok tesekkur ederim.

Yok psikoloiniz bozulmadi.. Hormonlariniz cok farkli calistigi icin hep bunlar.. Ama kendinizi frenlemeye calisin... Esiniz her ne kadar hamile oldugunuz icin alttan almaya calissa da bir susar iki susar ucuncuye isyan bayragini ceker haberiniz ola

Uyariniz için teşekkür ederim :) Kendimi frenlicem. Mesaj atmak istediğim zaman kendime atayim kızgın mesajlari mesela :KK70: Cok sağolun :)

X