Hissettiğim şey bebek mi 🙄

yalova h

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2020
322
131
18
25
hanımlar 13. Haftanın içindeyim çok şükür. Dünden beri sol tarafım pıt pıt oluyor. Hatta hareket gibi oluyor. Oturunca daha çok oluyor.İlk kez oluyor bu. Hemen göbek deliğimin sol alt kısmında. Arada daha altta oluyor. Annem bebektir o dedi bende de oluyordu dedi. Doktorum iki gün önce baktığında bebeğimin çok hareketli olduğunu söyledi. Acaba hissetmem mümkün mü. Değilse o pıt pıt atan şey ne 🤦‍♀️

hanımlar 13. Haftanın içindeyim çok şükür. Dünden beri sol tarafım pıt pıt oluyor. Hatta hareket gibi oluyor. Oturunca daha çok oluyor.İlk kez oluyor bu. Hemen göbek deliğimin sol alt kısmında. Arada daha altta oluyor. Annem bebektir o dedi bende de oluyordu dedi. Doktorum iki gün önce baktığında bebeğimin çok hareketli olduğunu söyledi. Acaba hissetmem mümkün mü. Değilse o pıt pıt atan şey ne 🤦‍♀️
İlk gebeliğinizse pek mümkün değil. Hatta arkadaşım ben 12.hafta hissettim dedi . Bende üzüldüm ben niye hissetmiyorum diye . Doktoruma söyledim adam güldü dedi ki o bağırsak hareketleridir bebek değil. Bende 19+4 te hissettim gerçekten diğerleri hiç bebek değilmiş hissedince anladım 🥰

Bazen kalbimiz başka yerimizde atiyor gibi oluyor ya sizin de öyle olmuş olabilir mi hissetmek icin küçük sanırım

İlk gebeliğinizse pek mümkün değil. Hatta arkadaşım ben 12.hafta hissettim dedi . Bende üzüldüm ben niye hissetmiyorum diye . Doktoruma söyledim adam güldü dedi ki o bağırsak hareketleridir bebek değil. Bende 19+4 te hissettim gerçekten diğerleri hiç bebek değilmiş hissedince anladım 🥰
Yaaa ne bileyim. Zaten hareket olarak değil pıt pıt ediyor sadece. Birde gittim şimdi doktoruma sordum mesaj olarak kadın gülmez inşallah bana 😂

Pıt pıt etmesi çok değişik geldi bilmiyorum. Dediğiniz gibi de olabilir. Sanırım biraz daha beklemek lazım 🤷🏼‍♀️
Hayırlısı olsun inşallah ❣️ benim ki sadece tahmin yoksa beni bile heyecanlandırdı yazdiklariniz hiç gebe kalmayan biri olarak 😍

ilk gebelikse mümkün değil bağırsak hareketi falandır 16 dan sonra hissedilir genelde

Kipirdama gibiyse bence olabilir neden olmasin☺️

Benim etrafımda da böyle seyirme gibi oluyor diyorlardı belki öyle bir şeydir bebek oralardadır🥰

Back
X