Kizlar hayatinizi ya da evliliginizi baskalarin hayatiyla kiyaslarmisiniz?
Benim boyle bir huyum yoktu neden ve nezaman basladi bilmiyorum ama beni ciddi yipratiyor
Baskasinda olan bendede olsun istiyorum (bunu soylerken utaniyorum), boyle biri degildim neden oldu bilmiyorum ve duzeltemiyorum kendimi
Elimdekilerin kiymetini bilmiyorum ve esimi uzuyorum.
Kucuk cocuk gibiyim adeta o oyuncaktan bende neden yok diye mizmizlanan bana tavsiye verebilirmisiniz?
hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını öğrendiğim andan beri kimseye özenmiyorumKizlar hayatinizi ya da evliliginizi baskalarin hayatiyla kiyaslarmisiniz?
Benim boyle bir huyum yoktu neden ve nezaman basladi bilmiyorum ama beni ciddi yipratiyor
Baskasinda olan bendede olsun istiyorum (bunu soylerken utaniyorum), boyle biri degildim neden oldu bilmiyorum ve duzeltemiyorum kendimi
Kucuk cocuk gibiyim adeta o oyuncaktan bende neden yok diye mizmizlanan bana tavsiye verebilirmisiniz?
Aynen katılıyorum. İnsanlık hali bazen özeniyoruz,ama o özendiğimiz kişilerin içinde neler var öğrenince şükrediyoruzhiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını öğrendiğim andan beri kimseye özenmiyorum
yani çok mu memnun sorunsuz muyum kesinlikle hayır
ama herkesin hayatında bir sürü sıkıntı da var güzellik de var sen güzellik kısmını yakala kendindeki
mesela birinin guzel bir evi vardir calismis almistir sen de bunu gorursun ben neden para biriktirmiyorum dersin masraflari kisarsin ev borcuna girersin sonra orada burada gordugun guzel fikirlere ya da dekorasyona gore evini guzellestirirsin.diyecegim o ki bu iyi bir sey eger sabirli ve azimli olursanKizlar hayatinizi ya da evliliginizi baskalarin hayatiyla kiyaslarmisiniz?
Kompleksli bir karakteriniz mi var?
Bazıları vardır.
Kendini eksik hisseder.
Herşeye sahiptir ama hep daha fazlasını ister.
Onunkinden bende de olsun dediğiniz kimdir mesela?
Bu düsünceleri aklınızdan çikarmaya çalışın. Hem kendinizi hem eşinizi yıpratıyormuşsunuz.
Şükür etmek güzeldir, deneyin.
Özendiğin ev, araba gibi maddi şeyler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?