Hissettiklerim

S0nsuza

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2016
55
29
3
Kizlar hayatinizi ya da evliliginizi baskalarin hayatiyla kiyaslarmisiniz?
Benim boyle bir huyum yoktu neden ve nezaman basladi bilmiyorum ama beni ciddi yipratiyor
Baskasinda olan bendede olsun istiyorum (bunu soylerken utaniyorum), boyle biri degildim neden oldu bilmiyorum ve duzeltemiyorum kendimi
Elimdekilerin kiymetini bilmiyorum ve esimi uzuyorum.

Kucuk cocuk gibiyim adeta o oyuncaktan bende neden yok diye mizmizlanan bana tavsiye verebilirmisiniz?

Bu anlatımdan bunun depresyon belirtisi olmasına kadar bir çok şey çıkar .
Bir psikologla görüşmeye ne dersiniz ? Yada akışına bırakın ...

Benim boyle bir huyum yoktu neden ve nezaman basladi bilmiyorum ama beni ciddi yipratiyor
Baskasinda olan bendede olsun istiyorum (bunu soylerken utaniyorum), boyle biri degildim neden oldu bilmiyorum ve duzeltemiyorum kendimi

Kucuk cocuk gibiyim adeta o oyuncaktan bende neden yok diye mizmizlanan bana tavsiye verebilirmisiniz?

Herkesin hayatı kendine özgü ve özeldir...
Hayatından zevk al...
Sahip olduklarını düşün...
Ya onlara sahip olmak isteyenler varsa???

Genel karakteriniz bu değilse, sonradan olduysa vardır bir sebebi.
Bir geriye gidin bakalım ne oldu, sizi bunlara iten sebep neydi? Eminim bulursunuz.

normalde boyle degilde sonradan olduysan belkide iliskinde eksik birseyler oldugnu dusunuyorsundur. o eksik seyi bulmalisin.
ben hayatta sahip olduklarimizin kiymetini sonradan anlamak yerine zamaninda bilmemiz gerektigni dusunuyorum.umarim kurtulursun bu dusunceden

hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını öğrendiğim andan beri kimseye özenmiyorum
yani çok mu memnun sorunsuz muyum kesinlikle hayır
ama herkesin hayatında bir sürü sıkıntı da var güzellik de var sen güzellik kısmını yakala kendindeki;)

hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını öğrendiğim andan beri kimseye özenmiyorum
yani çok mu memnun sorunsuz muyum kesinlikle hayır
ama herkesin hayatında bir sürü sıkıntı da var güzellik de var sen güzellik kısmını yakala kendindeki:KK66:
Aynen katılıyorum. İnsanlık hali bazen özeniyoruz,ama o özendiğimiz kişilerin içinde neler var öğrenince şükrediyoruz

mesela birinin guzel bir evi vardir calismis almistir sen de bunu gorursun ben neden para biriktirmiyorum dersin masraflari kisarsin ev borcuna girersin sonra orada burada gordugun guzel fikirlere ya da dekorasyona gore evini guzellestirirsin.diyecegim o ki bu iyi bir sey eger sabirli ve azimli olursan

Kompleksli bir karakteriniz mi var?
Bazıları vardır.
Kendini eksik hisseder.
Herşeye sahiptir ama hep daha fazlasını ister.
Onunkinden bende de olsun dediğiniz kimdir mesela?

Bu düsünceleri aklınızdan çikarmaya çalışın. Hem kendinizi hem eşinizi yıpratıyormuşsunuz.

Şükür etmek güzeldir, deneyin.

aynen katılıyorum şükür etmek lazım bende yapıyodum bunu ama sonra bakıyosunki millette varda noluyoooo herkesi bir dinlesen haline binlerce şükredersin evet yok ama kimseye muhtaç değilim çok şükür asalak gibide yaşamıyorum kimseyi sömürmeyede çalışmıyorum onun bunun ağzınada bakmıyorum

sosyal medya kullanıyorsanız ins....m gibi siteler sizin davranısınız cok tetikler.çünkü orda jelatinleinip sunulmuş mükemmel hayatlar var mükemmel evler mükemmel eşler mükemmel anneler... sanki bir kötü bizim hayatımız :) dolayısıyla bir zaman sonra insanı mutsuz olmaya neden bende yoklara getiriyorlar insanız sonucta

Sizde olupta o özendiklerinizde olmayan şeylerde vardır elbet. Herkesin varlığı başka yokluğu başka. Çok derinlerde isteyipte elde edemediğiniz bişey var belki Ya da yapmak isteyipte yapamadığınız. O sizi etkiliyor olabilir.

Kompleksli bir karakteriniz mi var?
Bazıları vardır.
Kendini eksik hisseder.
Herşeye sahiptir ama hep daha fazlasını ister.
Onunkinden bende de olsun dediğiniz kimdir mesela?

Bu düsünceleri aklınızdan çikarmaya çalışın. Hem kendinizi hem eşinizi yıpratıyormuşsunuz.

Şükür etmek güzeldir, deneyin.

Özendiğin ev, araba gibi maddi şeyler mi?

siz sordukdan sonrasinda dusundumde maddi degil manevi seylere ozeniyorum

benim esim cok calisiyor yani is saatleri eve donmesi derken aksam oluyor, arkadasimin esinin is dolayisiyla daha cok zaman ayirabiliyor, onlarin beraber gecirdigi zamani kiskaniyorum mesela

arkadasim var 11 aylik evliler ben yeni evliyim, arkadasim hamileymis bunu ogrendigimde sevindim ama dedim ki bak onlarin hayatinda hersey yolunda istedigi zamanda hamile kaldi (benim icin erken su an bunu bilmeme ragmen bu saplantili dusunceler oluyor bende)

Back
X