Hissizleştim..

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.956
5.136
398
Eski konularım, eşimin davranışları, hakaretleri, bebeğimin yorgunluğu (çok yoruyor beni), ailemin yaşadığı sorunlar...

O kadar yoruldum ki.. Eşimin annemin yanında eşeklik (beni itti annemin yanında düştüm) herşey e tuz biber olmuştu!. Valimiz i toplayıp gitmiştim sonrasında döndüm bebeğimin yaş günü vardı herkese haber verilmişti kv geldi eşim geldi ve döndüm. Annem Bi süre bende kaldı o sırada kaza yaptım eşim gelip annemin yanında insanların içinde kzıcak diye öyle korktum ki düşünün beni öyle sindiriimiş arabaya vurudguma değil eşim kızacak diye korktum.. Onun dışında eşim benden özür diledi telefonum bozuldu tel aldı ama hala en ufak bpkeyde ses yükseltme kızma bagırma devam ediyor. Ben istemiyorum hiç bir şey özür de dilemesin bana iyi olsun. Özür diledi ama yüz vermedim diye yine suçlu benim..konusmya o kadar ihtiyacım var ki isteğiniz herşey i sorun cevap vereyim isteyen eski konuları okusun.. Tabi hiç mi iyi huyu yok var elbette maşallah iyi bir babadır ilgilenir evladımzla. Yorgun olunca yardım eder her konuda. İçki içmez kumar oynamaz aldatmasın şahit olmadım. Ama yeter mi bunlar..
Küfür eder sinirlenince.. Bu silemez mi bunu..
Kafam karma karışık çok ta karışık yazdım annem gitti onu özlüyorum yolu epey uzak...
Bida taa ne zaman gelir kim bilir.
Biraz aileme gitme kafa dinleme fikri verecek olanlar olur ama bebeğim çok büyük bir hastalık geçirdi yola çıkmaya çok korkuyorum hele ki tek başıma çok zor.
Şimdilik eşim le mesafe koydum zira elimden başka bir şey gelmiyor. Duygularımdan emin değilim

Sizi hatırlıyorum. Eşiniz sizi itmişti tabiki bunun özrü yok ama siz de ona çok ağır konuşmuştunuz .

Boşanma niyetiniz de yok anladığım kadarıyla ki bence doğru olan da bu şimdilik .
Bence unutun ve önünüze bakın .

Hayatını zora sokuyor bu adam. Mükemmel bir baba olabilir ama iyi bir eş değil.
Unutma canım boşanırsanız bile o baba olmaya devam edecek.
Hakkında hayırlısı olsun. Ama bu kadar ezdirme kendini nolur

Boşanmaya nıyet yoksa psikolojik destek almalı şimdi iyi baba ama 2 gün sonra sizi bebeğinizin yanında itince ne olacak o çocugun pisikolojisi

Hayatını zora sokuyor bu adam. Mükemmel bir baba olabilir ama iyi bir eş değil.
Unutma canım boşanırsanız bile o baba olmaya devam edecek.
Hakkında hayırlısı olsun. Ama bu kadar ezdirme kendini nolur

Çok ezildim çok çok hemde.. Şuan tek kurtuluşum atanmak fakat öğretmen atamaları malum

Sizi hatırlıyorum. Eşiniz sizi itmişti tabiki bunun özrü yok ama siz de ona çok ağır konuşmuştunuz .

Boşanma niyetiniz de yok anladığım kadarıyla ki bence doğru olan da bu şimdilik .
Bence unutun ve önünüze bakın .

Unutucam elbette fakat adam onun için özür diliyor ertesi gün başka bişey için kalp kırıyor. Ayrıca barışıimıyorum diye trip atıyor

Ben buraya dertleşmek için konu açtım ama kimse bşy yazmıyor illa aldatıldım diye mi başlık olması lazım.. Bir derdim var bölümü okuyorsunnz bari cevap yazın

canım yanlış anlama ama çok eski konularını hatırlıyorum hatta sana çokca kızılan yorumlar atılmıştı. başta kaybettiniz saygıyı. gereksiz takıntılarla yıprattınız evliliği. ve üzgünüm buna en çok sen sebep oldun. bence artık hiçbir şeyi kafaya takmadan akışına bırak

canım yanlış anlama ama çok eski konularını hatırlıyorum hatta sana çokca kızılan yorumlar atılmıştı. başta kaybettiniz saygıyı. gereksiz takıntılarla yıprattınız evliliği. ve üzgünüm buna en çok sen sebep oldun. bence artık hiçbir şeyi kafaya takmadan akışına bırak

Öyle yapmaya çalışıyorum pek konsmuyorm eşimle aramızda mesafe var.

Back
X