Hissizleştim

Mavimavi90

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2018
19
156
8
35
Mrb arkadaşlar 11 yıllık evliyim. Eşimle çok sıkıntılarımız oldu. Git gide ister istemez sevgi kalmadı soğudum. Boşanmayı denedim olmadı. Sevgi olduğuna inanmıyorum sadece takıntı onunki bana karşı bütün acıları yaşatıyor ama boşanmıyor . Ve gittikçe icime çekildim hiçbirşey hissetmez oldum. Eski neşem dahi kalmadı ben ben değilim. Iki çocuğum var sadece onların hatırına devam etmeye çalışıyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Boşansam annemlerde ablam var iki çocuğuyla bende gidersem onlarn durumu da yok yani onu düşün bunu düşün kendimi mahvettim siz ne diyorsunuz bu duruma?

Annenlere yuk olarak gideceginize, calisip kendi ayaklarinizin ustunde durarak kendi evinize cikip gitmeniz daha dogru bence

Bence çalışmiyorsaniz çalışmaya başlayın ve birikim yapın.
Birgün bu evlilik biterse kendi ayaklarınızın üzerinde durup yolunuza devam edersiniz.

Niye ailenize gitmek zorunda olduğunuzu anlayamadım.
Çocuklarınız bebek değilse pekala çalışabilirsiniz.
Ayrıca boşanmıyor diye bir şey yok, bir tarafın istemesi yeterli.
Ha 2 ay değil 2 sene çekişmeli sürer ama önünde sonumda biter.

Annenlere yuk olarak gideceginize, calisip kendi ayaklarinizin ustunde durarak kendi evinize cikip gitmeniz daha dogru bence
Buna da ailem izin vermez ve ben annemlerde bile duramadm eşimden dolayı 6 ay kaldm boşanıcam diye gittim her gece karakoldaydk kapıdan ayrilmiyodu nefes aldirmadi sürekli peşimde bulduğu yerde kaçırıyordu ailem polise gidiyordu şikayet et vs sona yine yine aynı şeyler o dönemde de ablam boşanıp geldi birinin gitmesi lazımdı ablamin esi cezaevine girdi onun gitme ihtimali yoktu ben geri döndüm

Buna da ailem izin vermez ve ben annemlerde bile duramadm eşimden dolayı 6 ay kaldm boşanıcam diye gittim her gece karakoldaydk kapıdan ayrilmiyodu nefes aldirmadi sürekli peşimde bulduğu yerde kaçırıyordu ailem polise gidiyordu şikayet et vs sona yine yine aynı şeyler o dönemde de ablam boşanıp geldi birinin gitmesi lazımdı ablamin esi cezaevine girdi onun gitme ihtimali yoktu ben geri döndüm
Ikinize birden bakamayinca birinizi mutsuzluguna geri gonderen ailenizin size karismaya ne hakki var anlamadim. Koca kadin olmussunuz, calismak icin ailenizden izin almak neyin nesi buna da aklim ermedinya. O zaman nedenir bilirsiniz ya bu deveyi gudersin, ya bu diyardan gidersin

Bence çalışmiyorsaniz çalışmaya başlayın ve birikim yapın.
Birgün bu evlilik biterse kendi ayaklarınızın üzerinde durup yolunuza devam edersiniz.
Bende suan onu yapmaya çalışıyorum aslında bi kere plansz gittim olmadı şimdi
Niye ailenize gitmek zorunda olduğunuzu anlayamadım.
Çocuklarınız bebek değilse pekala çalışabilirsiniz.
Ayrıca boşanmıyor diye bir şey yok, bir tarafın istemesi yeterli.
Ha 2 ay değil 2 sene çekişmeli sürer ama önünde sonumda biter.
Inan denedim her gecemgecem karakolda geçti çocukları kaçırdı ikimizi de beraber öldürmek istedi 6 ay dayanabildim küçüktü cocuklarm çok yoruldum pes ettim

Ikinize birden bakamayinca birinizi mutsuzluguna geri gonderen ailenizin size karismaya ne hakki var anlamadim. Koca kadin olmussunuz, calismak icin ailenizden izin almak neyin nesi buna da aklim ermedinya. O zaman nedenir bilirsiniz ya bu deveyi gudersin, ya bu diyardan gidersin
Haklısınız bende aileme de resti çekmek için bekliyorum açıkçası çünkü calisabilmem icin çocukların başında birinin durması şart suan

Bende suan onu yapmaya çalışıyorum aslında bi kere plansz gittim olmadı şimdi

Inan denedim her gecemgecem karakolda geçti çocukları kaçırdı ikimizi de beraber öldürmek istedi 6 ay dayanabildim küçüktü cocuklarm çok yoruldum pes ettim
Sizin boşanmanızdan önce çok daha önemli hayta hayati bir sorununuz var, can güvenliği.
Hem çocuklarınız hem de kendiniz için, farkında mısınız?
Psikopatım tekiyle aynı çatı altında korkmadan uyuyabiliyor musunuz?

Sizin boşanmanızdan önce çok daha önemli hayta hayati bir sorununuz var, can güvenliği.
Ben yanindayken o kadar ileri gitmiyo bu boşanma mevzundan sonra dövmeyi de kesti ama benim tahammülüm yok artık ben en ufak şeyde delirir oldum yanında benim piskolojim de inanılmaz bozuldu ağzıyla kuş tutsa yok derler ya aynen o durumdaym

Kendini epey düzeltti farkındayım ama ben eski ben olamam olamıyorum beni benlikten çıkardı

Ben yanindayken o kadar ileri gitmiyo bu boşanma mevzundan sonra dövmeyi de kesti ama benim tahammülüm yok artık ben en ufak şeyde delirir oldum yanında benim piskolojim de inanılmaz bozuldu ağzıyla kuş tutsa yok derler ya aynen o durumdaym

Kendini epey düzeltti farkındayım ama ben eski ben olamam olamıyorum beni benlikten çıkardı
İyi de ters bir şey olduğunda, büyük bir kavgada bu mahlukatın canınıza kast etmeyeceğinizin garantisi yok ki!
Dövmeyi bıraktı diyorsunuz, sigarayı bıraktı der gibi.
Bir zahmet eskisi gibi olamayın zaten, eskiden nasıl sevmişisiniz onu bile irdelemek lazım bence de neyse.
Resmen pimi çekilmiş bir bombayla yaşamak gibi bir şey sizin durumunuz.
Yetkililerle derneklerle el altından görüşüp izinizi kaybettirebilirsiniz.
Hatta bunu yapmak zorundasınız, 2 çocuğunuz söz konusu.
Resmen içim ürperdi...

İyi de ters bir şey olduğunda, büyük bir kavgada bu mahlukatın canınıza kast etmeyeceğinizin garantisi yok ki!
Dövmeyi bıraktı diyorsunuz, sigarayı bıraktı der gibi.
Bir zahmet eskisi gibi olamayın zaten, eskiden nasıl sevmişisiniz onu bile irdelemek lazım bence de neyse.
Resmen pimi çekilmiş bir bombayla yaşamak gibi bir şey sizin durumunuz.
Yetkililerle derneklerle el altından görüşüp izinizi kaybettirebilirsiniz.
Hatta bunu yapmak zorundasınız, 2 çocuğunuz söz konusu.
Resmen içim ürperdi...
Evet ters bise olduğunda can güvenliğimgüvenliğim yok gitmeye kalktığımda deliriyo çıldırıyor benip alıp başımı gitmem için kimseye bise demeden paramı biriktirip kaybolmam lazm çalışmayan biri icin de bu çabuk olmuyo ama yapicam

Evet ters bise olduğunda can güvenliğimgüvenliğim yok gitmeye kalktığımda deliriyo çıldırıyor benip alıp başımı gitmem için kimseye bise demeden paramı biriktirip kaybolmam lazm çalışmayan biri icin de bu çabuk olmuyo ama yapicam
Dediğim gibi dernekler, kolluk kuvvetleri hayta tv programları bile yardım eder.
Siz yeter ki canınızı kurtarın.
İnanın bana dert oldu, buradan neler yapabilirm bile düşünüyorum ama sizde kesin karar olmadıktan sonra padişah gelse yardım edemez.

Dediğim gibi dernekler, kolluk kuvvetleri hayta tv programları bile yardım eder.
Siz yeter ki canınızı kurtarın.
İnanın bana dert oldu, buradan neler yapabilirm bile düşünüyorum ama sizde kesin karar olmadıktan sonra padişah gelse yardım edemez.
Ben kararlıyım ama sadece çocuklarımı tekrar o ateşe atmak istemiyorum polis o bu hepsini gördüm polislerle kavga ettim ben beni öldürmesi mi lazm ıceri almanız icin diye şikayet ediyorum uzaklaştırma alıyor ama bana her türlü ulaşabiliyor ben şikayet etmeye başa çıkamadım siz düşünün

Ben kararlıyım ama sadece çocuklarımı tekrar o ateşe atmak istemiyorum polis o bu hepsini gördüm polislerle kavga ettim ben beni öldürmesi mi lazm ıceri almanız icin diye şikayet ediyorum uzaklaştırma alıyor ama bana her türlü ulaşabiliyor ben şikayet etmeye başa çıkamadım siz düşünün
Dernekler var, kadın hakları savunucuları var.
Gizliden onlarla görüşseniz, onlar polisle işbirliği yapıyor, o zaman polis de işini düzgün yapmak zorunda kalıyor.
Küçük bir ilde mi yaşıyorsunuz?
Gerekirse emniyet müdürlüğüne gidin ya, olmaz böyle şey.
Hayat bu kadar ucuz değiş, bir adamın keyfine bakıyor resmen nefes almanız.
Gerçekten çok üzüldüm ve buradan belki yönlendirecek birkaç kişi çıkabilir.

Back
X