Histerekopi 14. Gün

turuncu agac

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2021
2.055
883
53
28
Kızlar bugün 14 gün önce histeroskopi oldum iki gün çok hafif kanlı akıntı geldi ondan sonra kahverengi akıntı geldi 3 gün önce de o da bitti şimdi tekrar kahverengi akıntı başladı kafayı yicem artık polipten önce de adetime 12-13 gün kala hep böyle kahverengi akıntı gelirdi şimdi yine mi olacak hiçbir etkisi olmayacak mı böyle olan varsa yardımcı olabilir mi

Bende rahmimde perde için histeroskopi oldum. Benim aralıklarla kanama ve kahverengi akıntım bir ay sürdü en sonunda doktora gittim. Bişi yok dedi trisequens vermişti onu bırak dedi. Estorfem vermişti.eğer sanada dpktor trisequens yada benzeri bir hormon ilacı verdiyse oda yapbilir . Bende cok üzüldüm ama çok şükür bişi çıkmadı

Bende rahmimde perde için histeroskopi oldum. Benim aralıklarla kanama ve kahverengi akıntım bir ay sürdü en sonunda doktora gittim. Bişi yok dedi trisequens vermişti onu bırak dedi. Estorfem vermişti.eğer sanada dpktor trisequens yada benzeri bir hormon ilacı verdiyse oda yapbilir . Bende cok üzüldüm ama çok şükür bişi çıkmadı
Hayır hiçbir ilaç vermedi dün ilişki yasağım bitti eşimle ilişki yaşadık ve ameliyattan sonra gelen kan gibi kan gelmeye başladı az ama burun kanı gibi kafayı yicem yarayı mı kanattım bilmiyorum

Hayır hiçbir ilaç vermedi dün ilişki yasağım bitti eşimle ilişki yaşadık ve ameliyattan sonra gelen kan gibi kan gelmeye başladı az ama burun kanı gibi kafayı yicem yarayı mı kanattım bilmiyorum
Bende 12 ekimde histeroskopi ameliyatı olmuştum. 2 ay ilişki yasağı vermişlerdi , regl oldum gittim doktora her şey normal 2 hafta estrofem verdi ve yine ilişki yasağı verdiler :))) :P 21 ocakta yine kontrole gideceğim transfer günüm kararlaştırılacak :)

Bende 12 ekimde histeroskopi ameliyatı olmuştum. 2 ay ilişki yasağı vermişlerdi , regl oldum gittim doktora her şey normal 2 hafta estrofem verdi ve yine ilişki yasağı verdiler :))) :p 21 ocakta yine kontrole gideceğim transfer günüm kararlaştırılacak :)
Ve yarın tatile gidecektik ne havuza girebilecem şimdi ne bi şey aşırı üzgünüm keşke girmeseydim ilişkiliye off 😞

Sanırım adet oluyorum kızlar daha bir hafta var ama anlamadım histeroskopi erkene getirdi heralde

Ve yarın tatile gidecektik ne havuza girebilecem şimdi ne bi şey aşırı üzgünüm keşke girmeseydim ilişkiliye off 😞
sağlık olsun canım , üzülme doktoruna bir danış, belki tavsiyede bulunur, ama bir daha ki sefere sor doktoruna bana her seferinde doktor yasaklar listesini yazılı kağıt ile verdi, bunlar bunlar yasak diye :P

sağlık olsun canım , üzülme doktoruna bir danış, belki tavsiyede bulunur, ama bir daha ki sefere sor doktoruna bana her seferinde doktor yasaklar listesini yazılı kağıt ile verdi, bunlar bunlar yasak diye :p
Yok canım konuştum doktorla şimdi yarayı kanatmış filan olamazsın dedi belimde açıklık hissediyorum kasıklarım doldu iyice kan yoğunlaştı ama az az geliyor daha sökmedi anlayamadım

Böyle şeyler olabilir takmamaya çalış . Bende çok takmıstım bende de bitti tekrar başladı aynı senin gibi şok olmustum . Sonra düzeldi ama

Back
X