• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Histereskopi sonrası transfer

Benim de bir hafta oldu. Bi doktorla görüşsem mi ozaman ben de. Bana sadece adet olunca gel dedi başka bişiy demedi
İşlem neydi sadece çizik atıldıgsa normal ama işlem varsa yapışıklık olmasın diye falan kullanılıyo ilaç diye biliyorum

7 yıl bekledim pozitifi görmek için aynı söylediğiniz gibi ne deniliyorsa yaptım. Yanlış dr ve hastanelerde gereksiz vakitler harcadım ama şunu anladım ki kesinlikle en doğru zaman ne zamansa Rabbim o zaman nasip ediyor size belki klişe gelir bu söylediğim çok şükür inançlı insanlarız o kadar dua ettim ki hep kendi hayrıma o yüzden siz elinizden geleni yapın takdir Allahın hayal ettiriyor uğraştırıyorsa nasipte ediyor🥰 inşallah sizede en kısa zamanda nasip edecek yol zor ama sonu çok güzel olacak hayırlısıyla sabır😊❤️
Aynen öyle ben de çok gereksiz işlemlerden geçtim. Benim de beşinci denemem bu. İnşallah sonu çok güzel olacak 😇

2 ay mı 🥴 ben geçen hafta oldum pazartesi kontrolüm var ben de bunu sorucam bu regl den sonra mı olacak transfer diye . Siz histeroskopiden sonra tarlusal kullandımı mı?.
Ben kullandım ,ilk ay adet günümde adet olmadım 2. Ay adet günümde oldum

Merhaba benim de 3 olumsuz denemem oldu 1i kimyasal şimdi de doktorum histereskopi laporoskopi tavsiye ediyor kafam çok karışık biraz da korkum var ama şans artar diye yine de olmak istiyorm

Merhaba benim de 3 olumsuz denemem oldu 1i kimyasal şimdi de doktorum histereskopi laporoskopi tavsiye ediyor kafam çok karışık biraz da korkum var ama şans artar diye yine de olmak istiyorm
Valla ne deseler yapıyoruz. Elimiz mahkum. Maddi manevi yıpratıcı süreç. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ben daha hiç pozitif göremedim yaş 41 oldu

Back
X