- 8 Ekim 2021
- 289
- 179
- 18
- Konu Sahibi Ayseeeecik
-
Dusukle sonuclanan bir tup bebekten snra cizik atildi. Sonraki ay dogal gebelik yasadim gec dollenme olmustu tutunamadi dustu. 3 ay snrasinda 2. Tup bebege basladik cok sukur saglikla dogdu oglum. 2 dusukten snra testler yapildi pihtilasma cikti. İgne ve asprin kullandim doguma kadarSelam arkadaşlar 3 olumsuz tüp bebek denemesi sonrası doktorumun önerisi ile histereskopi yapıldı (rahime çizik atılmış tutunma şansını arttırmak için)... Histereskopi yi takip eden ilk adetimde tekrar tüp bebek denemesine başladık..benim gibi olan arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?
Canm inşallah hayırlısı ile sonuçlanır. Bende bı sknti yoktu polip falan sadece 3 başarısız deneme olunca 4. De artık tutunma şansını arttırmak için çizik atıldı bakalım nasipBenim de 2 basarisizdan sonra ekim ayinda histeroskopi yapildi, polipler alinmis, ocak 14te transferim yapildi beklemedeyim, yarin kan testi vermeyi dusunuyorum bakalim
Pıhtılaşma için hangi testler yapıldı acaba.. ya benim hiç tutmuyorki pıhtılaşma sorunu olduğunda sanırsam tutuyor sonrasinda düşük oluyorDusukle sonuclanan bir tup bebekten snra cizik atildi. Sonraki ay dogal gebelik yasadim gec dollenme olmustu tutunamadi dustu. 3 ay snrasinda 2. Tup bebege basladik cok sukur saglikla dogdu oglum. 2 dusukten snra testler yapildi pihtilasma cikti. İgne ve asprin kullandim dohuma kadar
Amin inşallah canm senin adına çok sevindim bende polip yada herhangi bi problem yoktu sadece şans arttirmk için yapıldı inşallah işe yarar bakalımBenden cok sayida polip alindi ve ertesi ay transferimi oldum, tuttu cok sukuriyiki histeroskopi olmusum.
Allah nasip eder de dondurulmus embriyolarimi da kullanmak istersem yine histereskopi sonrasi transfer olmayi tercih ederim, polip olmasa da en azindan cizik atilir ve sansimi yukseltmis olurum diye dusunuyorum
Siz de basarili ve hayirli sonuclar alirsinjz insallah
Soyle soyliyim ben dusuklerden snra tibbi genetik bolumunde kan verdim. Bir de romotoloji bolumune gittim onlar tahliller yapti. Pihtilasma da genetige verdigimiz kanda cikti diye dusunuyorum. Gecmis zaman aklimda cok kalmadi. Hematoloji bolumunede gitmem gerekiyordu pihtilasma testleri icin o ara randevu mu bulamadim biseyler olmustu O bolume gidememistimPıhtılaşma için hangi testler yapıldı acaba.. ya benim hiç tutmuyorki pıhtılaşma sorunu olduğunda sanırsam tutuyor sonrasinda düşük oluyor
Pihtilasma icin Trombofili testini yaptiracaksinjz, Tibbi genetik bolumleri yapiyorPıhtılaşma için hangi testler yapıldı acaba.. ya benim hiç tutmuyorki pıhtılaşma sorunu olduğunda sanırsam tutuyor sonrasinda düşük oluyor
Hmm doğru biz kendimiz genetik test verdik orda ki sen pıhtılaşma yada bakalım demişti ama daha sonuç beklioz ama doktorum hiç baktırın edin demedi biz kendimiz baktiralim dedikSoyle soyliyim ben dusuklerden snra tibbi genetik bolumunde kan verdim. Bir de romotoloji bolumune gittim onlar tahliller yapti. Pihtilasma da genetige verdigimiz kanda cikti diye dusunuyorum. Gecmis zaman aklimda cok kalmadi. Hematoloji bolumunede gitmem gerekiyordu pihtilasma testleri icin o ara randevu mu bulamadim biseyler olmustu O bolume gidememistim
Valla o doktora artik doktorum demezdim ben. Oyle doktorlar var ki tek dusukte bile pihtilasmaya bakalim diyolar sanki zor bisey bu tahlili yaptirmak. İnsanlar bos yere aci uzuntu yasiyor.Hmm doğru biz kendimiz genetik test verdik orda ki sen pıhtılaşma yada bakalım demişti ama daha sonuç beklioz ama doktorum hiç baktırın edin demedi biz kendimiz baktiralim dedik
Merhabalar bende 2 olumsuz tüp bebekten sonra doktorum rahimde perde var düzeltme yapalım dedi ekim ayında histeroskopi oldum Aralık adetimde tedaviye başladık pazartesi günü transfer öpüldün beklemedeyimSelam arkadaşlar 3 olumsuz tüp bebek denemesi sonrası doktorumun önerisi ile histereskopi yapıldı (rahime çizik atılmış tutunma şansını arttırmak için)... Histereskopi yi takip eden ilk adetimde tekrar tüp bebek denemesine başladık..benim gibi olan arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?
Slm cnm bnde bugün transfer oldum beklemediyim bakalım artık zaman geçecek miMerhabalar bende 2 olumsuz tüp bebekten sonra doktorum rahimde perde var düzeltme yapalım dedi ekim ayında histeroskopi oldum Aralık adetimde tedaviye başladık pazartesi günü transfer öpüldün beklemedeyim
Geçmiyor ya daha 1 hafta var Allah sabır versin hepimiZeSlm cnm bnde bugün transfer oldum beklemediyim bakalım artık zaman geçecek mi
Merhaba, genetik testinizi nerede yaptirmistiniz ve sonucunuz ne kadar surede cikti acaba?Soyle soyliyim ben dusuklerden snra tibbi genetik bolumunde kan verdim. Bir de romotoloji bolumune gittim onlar tahliller yapti. Pihtilasma da genetige verdigimiz kanda cikti diye dusunuyorum. Gecmis zaman aklimda cok kalmadi. Hematoloji bolumunede gitmem gerekiyordu pihtilasma testleri icin o ara randevu mu bulamadim biseyler olmustu O bolume gidememistim
Hayırlısı olsun canım inşallah...Merhaba benimde 1 tup bebek denemem var negatif oldu malesef..2.transfer öncesi histereskopi oldum çizik atıldı Rahim içi prp yapıldı. Subatin sonu gibi transfer olucam insallah bu sefer nasip olurhepiniz dualarimdasiniz
Merhabalar benimde aynı şeklde 1 tüp bebek negatifim oldu aralıktaki tedavimde. Doktorum 28 aralıkta histereskopi ile rahmime çizik attı. Baskılama tedavisi(lucrin) görüyorum. Son dozumu 2 gün önce vuruldm. İnş benimde şubat sonu mart başı transferm olckMerhaba benimde 1 tup bebek denemem var negatif oldu malesef..2.transfer öncesi histereskopi oldum çizik atıldı Rahim içi prp yapıldı. Subatin sonu gibi transfer olucam insallah bu sefer nasip olurhepiniz dualarimdasiniz
Hadi hayırlısı inşallah cnm.Merhabalar benimde aynı şeklde 1 tüp bebek negatifim oldu aralıktaki tedavimde. Doktorum 28 aralıkta histereskopi ile rahmime çizik attı. Baskılama tedavisi(lucrin) görüyorum. Son dozumu 2 gün önce vuruldm. İnş benimde şubat sonu mart başı transferm olck
MerhabaMerhabalar benimde aynı şeklde 1 tüp bebek negatifim oldu aralıktaki tedavimde. Doktorum 28 aralıkta histereskopi ile rahmime çizik attı. Baskılama tedavisi(lucrin) görüyorum. Son dozumu 2 gün önce vuruldm. İnş benimde şubat sonu mart başı transferm olck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?