Histereskopi yaptıranlar bilgilerinize ihtiyacım var

Merhabalar, bende histeroskopi yaptırmam lazım, merkez den merkeze fiyat değişiyor. Maalesef bana da Yeditepede özel sigorta veya ssk dan hesaplayarak1600 dediler, normali 3000 miş. Anadolu merkezinde 2150 tl normal fiyatı. SSK ile anlaşmaları yok. Umut Tüp bebekte ise fiyat 1250 civarında, SSK geçmiyor...

anemıss cok ılgınç umutta ssk gevcıyo arkadasım orda yaptırdı 500 tl ye...........bı yanlışlık var sor bence ıyıce............ben medıcanada old sssk 500 verdım..........normalde 700 1 mılyar cıvarı...........

Arkadaşlar bende histeroskopi olmuştum,yazmıştım gerçi.ama 2 çeşit histeroskopi var.1 tanısal ofis histeroskopisi,2.histeroskopi işlem gerektiren....benden önce 2.500 istediler o ameliyathanede oluyormuş,benim yaptırdığımda ofis histeroskopisi,oda ameliyathanede olmuyor.onunda fiyatı 850 di.işlem farklılıkları olunca fiyatta artıyor...

arkadaşlar bende histeroskopi olmuştum,yazmıştım gerçi.ama 2 çeşit histeroskopi var.1 tanısal ofis histeroskopisi,2.histeroskopi işlem gerektiren....benden önce 2.500 istediler o ameliyathanede oluyormuş,benim yaptırdığımda ofis histeroskopisi,oda ameliyathanede olmuyor.onunda fiyatı 850 di.işlem farklılıkları olunca fiyatta artıyor...

canım sen nerde oldun

Arkadaşlar bende histeroskopi olmuştum,yazmıştım gerçi.ama 2 çeşit histeroskopi var.1 tanısal ofis histeroskopisi,2.histeroskopi işlem gerektiren....benden önce 2.500 istediler o ameliyathanede oluyormuş,benim yaptırdığımda ofis histeroskopisi,oda ameliyathanede olmuyor.onunda fiyatı 850 di.işlem farklılıkları olunca fiyatta artıyor...

tanısal yapılmasınında faydası oluyormuki? sadece emin olmak için yapılan bi işlem mi o zaman. eğer bi sorun çıkarsa o zaman mecburen ameliyathanede olacak yine. ne zor işler bunlar böyle. Allah sabrımızı artırsın.inşallah sonu güzel olurda bu sıkıntıları unuturuz.

canım sen nerde oldun
canım ben memorial hastanesinde oldum.
tanısal yapılmasınında faydası oluyormuki? sadece emin olmak için yapılan bi işlem mi o zaman. eğer bi sorun çıkarsa o zaman mecburen ameliyathanede olacak yine. ne zor işler bunlar böyle. Allah sabrımızı artırsın.inşallah sonu güzel olurda bu sıkıntıları unuturuz.

canım ya gerçekten çok karışık durumlar.......ben düşük yaşadım,ondan 9 ay sonra tedaviye başladım,dr.bakalım yapışıklık varmı diye istedi.bence kişinin durumuna göre işlem değişiyor.

kızlar bendende dr.um histeroskopi istedi normal fiyatı 1.250 demişti yanlış hatıalamıyorsamm..ama bize 750 olacağını sölemişti....ssk mız var diyee.....
ama ben olmadım çünkü aynı yerde tüp denemiycem.....bende şuanda merkez araştırıyorumm buluncaa dr.a söliyecemm benden istenildi diye....
bide genelde 2 kez tutmazsa yapılıyor heralde..benden ise ilk denemeden sonra istendi....benimde bebeğim tutmuştu fakat düşmüştü....ondan istemişti dr.um.....

arkadaşlar bende histeroskopi olmuştum,yazmıştım gerçi.ama 2 çeşit histeroskopi var.1 tanısal ofis histeroskopisi,2.histeroskopi işlem gerektiren....benden önce 2.500 istediler o ameliyathanede oluyormuş,benim yaptırdığımda ofis histeroskopisi,oda ameliyathanede olmuyor.onunda fiyatı 850 di.işlem farklılıkları olunca fiyatta artıyor...

canım memorial 900 olması çok iyi geldi bana ben medikalpark 1600 hepsi içinde yani miyom,yapışıklık,perde gibi işlem 1600 bulur dedi ama hiç işlem olmassa 450-500 olır dedi

cerrahpaşa yada çapada yaptıran varmı aranızda

histeroskopi değil ama rahim filmi testi çapada yaptırdımm ve çokk da memnun kaldımm..yani ağrım felan olmadı dr.çok rahatlatmıştı beni...ama aynı şey değil bu her ikisi....ben çapa derim yine ama...bendende istemişti dr...aslında bende histeroskopiyi yaptırabilirim çapada.....ama iştee kaç gün sonraya gün veriyolar ardından test sonucunun çıkması içinde bekliyosun.....rahim filminde öledi....bundada öledir heraldee.....bu araştırma hastaneleriii çook kalabalık olduğu içinn testler hemen yapılmıyorrr....

anemıss cok ılgınç umutta ssk gevcıyo arkadasım orda yaptırdı 500 tl ye...........bı yanlışlık var sor bence ıyıce............ben medıcanada old sssk 500 verdım..........normalde 700 1 mılyar cıvarı...........

Merhaba mualim, ben yeni sordum, bana böyle söylediler, ayrıca medicanaya da sordum, ancak çamlıca da yaptırmıyorlar, sadce beylikdüzü de ve fiyat veremediler... Aramadığım yer kalmadı, sanırım fiyatlar az çok aynı, bari aynı hastanede yaptırayım diye düşünüyorum...

kızlar bendende dr.um histeroskopi istedi normal fiyatı 1.250 demişti yanlış hatıalamıyorsamm..ama bize 750 olacağını sölemişti....ssk mız var diyee.....
ama ben olmadım çünkü aynı yerde tüp denemiycem.....bende şuanda merkez araştırıyorumm buluncaa dr.a söliyecemm benden istenildi diye....
bide genelde 2 kez tutmazsa yapılıyor heralde..benden ise ilk denemeden sonra istendi....benimde bebeğim tutmuştu fakat düşmüştü....ondan istemişti dr.um.....

benim de ilk denemede tutundu düştü ondan önce de doğal yoldan gebe kalmıştım o zaman da gelişim bozukluğu olmuştu.şimdiki doktorum ilk tüp bebekten sonra teklif etti istersem ikinci tutmazsa istersem şimdi yaptırmamı söyledi.ben de ikinci tutmazsa yaparız dedim.ikinci de tutmadı kanamam bugün başladı.doktorla görüşeceğim.yaptıracağım.

benim de ilk denemede tutundu düştü ondan önce de doğal yoldan gebe kalmıştım o zaman da gelişim bozukluğu olmuştu.şimdiki doktorum ilk tüp bebekten sonra teklif etti istersem ikinci tutmazsa istersem şimdi yaptırmamı söyledi.ben de ikinci tutmazsa yaparız dedim.ikinci de tutmadı kanamam bugün başladı.doktorla görüşeceğim.yaptıracağım.

yaptırmak daha iyi yani 2.denemeden öncee.....bişey varsa temizlenirr...bişey yoksada aklım rahat olurrr.....

2 negatif tüp bebek sonrasında doktorum histereskopi yapalım rahimde tutunmayı engelleyen bişey varmı diye kamera ile bakalım dedi. iyi kalitede emriyolarımız olmasına rağmen tutunma olmadı. histereskopiyi ilk defa duyuyorum nasıl bi işlem genel anestezi altındamı yapılıyor ağrılı bi işlemmi faydası varmı sizce, çünkü bizde erkek infertilitesi söz konusu yaptırıp yaptırmamakta kararsızım. ayrıca korkuyorumda ne yalan söyleyeyim. tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar..

gelincik...merhaba....bende bayramdan sonra yaptırıcam histerskopi.......ve mutlaka yaptır derim........

gelincik...merhaba....bende bayramdan sonra yaptırıcam histerskopi.......ve mutlaka yaptır derim........

evet canım bende yaptırmaya karar verdim. 3. denememden önce mutlaka yaptıracağım. bişey olmasada kafam rahat bi şekilde tedaviye başlarım.en iyisi bu sanırım.

Merhabalar Arkadaslar

ben cuma gunu yani dün ÇAPA'da ofis histeroskopi yaptirdim fakat benim ilac alerjim var diye herhangi bi agri kesici falan vurulmadan dogrudan yapildi ve cok canim acidi gercekten. (herhangi bir ucret odemedim, reglim 1 gun sürüyor ve bebek olmuyor diye istediler

Benden onceki bayana agri kesici vuruldugu icin onun hic acisi olmamis fakat benim canim cok ama cok acidi..

Benim sorum ise, cok zor durumda kaldim yaptiran arkadaslar, sonrasinda devamli karnim agridi ve ufaktan lekelenme tarzi kanamam var ve su anda da 1 gun gecti ve hala agrim devam ediyor bu normalmidir onu soracaktim.. dayanilmayacak gibi degil ama devamli agriyor ve karnimi garip hissediyorum.. bir de bana azitro diye antibiyotik verdiler ve majezik agri kesici kullaniyorum fakat yine de cok cok olmasada bariz bir agrim var, bu normal midir acaba sizde de oldumu?

tesekkurler

Arkadslar bende histeroskopi oldum.Fakat hic olmamaıs gıbı gayet saglıklı kalktım.Sımdı 3.tup denememe hazırım ama beklıyorum.Rhımım temız cıktı.hihoyyyt

Back
X