• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

histereskopi yaptıranlar lütfen yardımmm

sena81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2008
478
2
96
Konya
3 başarısız tüp bebek denemesi ve şimdi histereskopi istediler.kızlar kaçıncı gün yaptırdınız ve hangi merkezlerde.tanısal yapılacak ama genel anestezi dediler.umutta yaptıran varmı? lütfen tecrübelerinizi paylaşın.çok korkuyorum.

Ben tüp bebek denemede önce yaptırmıştım, myomum vardı onu aldılar. Genel anestezi ile yapıldı, hiç ağrım olmadı, yumurtalarım topladığında çok daha fazla ağrım olmuştu. Şimdi ikinci denememden önce bir daha yapılacak bu seferki ofis histereskopisi lokal anestezi ile olacakmış adetin bitimini izleyen hafta içinde yapılacak, önceki de aynı zamanda yapılmıştı. Hiç korkma gayet kolay. Hem doktorumun söylediğine göre tüp bebek denemesi önce rahime yapılan bu tür ufak müdahaleler tutunma şansını arttırıyormuş. Şimdiden geçmiş olsun

bende yaptırdım korktuğum kadar kötü olmadı bende 4. tüp bebek öncesi tanısal amaçlı yani ofis histereskopi yaptırmıştım çok şükür problem çıkmadı anestezi altında oldum uyandığımda adet ağrısı gibi ağrım oldu iğne yaptılar geçti 5-6 gün çok hafif kanamam oldu sonra geçti kanama olması normalmiş ben normal bir hastanede yaptırdım adetimin 9. günü yaptırmıştım

Son düzenleme:
Canim ben dha once iki defa yaptirdim anestezi bile vermediler, sadece agri kesici almaya baslamami bir gun once, test gunu ve sonraki gunu kullanmam istediler, ben sadece bir gun kullandim halde cokaz bir agrim oldu, benden once giren bayanin cigliklari ne kadar beni korkutsada, korktugum gibi degildi hafif bir kanamn oluyoe bir iki gun, SONRA GECIyo...simdien gecmis olsun, adet ucuncu gunu yaptilar benim ikisinide burda 6 ayda bir yenilememi istiyolar, ocak ayinda tekrar yaptircam....

Ofis histeroskopi yapıldı adetin birtiminden 1 hafta sonra. ne iğne yaptılar nede ağrı kesici verdiler öyle normal vajinal muayene gibi oldu hiçde ağrım olmadı. sadece bir noktada acıyabilir dediler oda hemen geçti zaten benim ilk denemem olacak herşeyi önceden araştırıyor doktorum. hepsini tüp bebek öncesi araştırmaları çok güzel bişey. yalnız yeni yönetmeliğe göre sağlık raporu istediler işte o sinir bozucu heryeri tek tek dolaştık...

3 başarısız tüp bebek denemesi ve şimdi histereskopi istediler.kızlar kaçıncı gün yaptırdınız ve hangi merkezlerde.tanısal yapılacak ama genel anestezi dediler.umutta yaptıran varmı? lütfen tecrübelerinizi paylaşın.çok korkuyorum.

adet bititminde yapılıyor bu operasyon... çok kolay geçmişti benim... sıkıntı ve sorun yaşamadım..
genel anestezi ile yapmıştı doktorum. sonrasında bi sorun yaşamadım. 3 gün rapor verdi dinlendim evde sonra da işe bşladım. öyle korkulacak bişi değil yani. inşaallah senin de sıkıntısız geçer ve sonuçların da güzel çıkar inş...

adet bititminde yapılıyor bu operasyon... çok kolay geçmişti benim... sıkıntı ve sorun yaşamadım..
genel anestezi ile yapmıştı doktorum. sonrasında bi sorun yaşamadım. 3 gün rapor verdi dinlendim evde sonra da işe bşladım. öyle korkulacak bişi değil yani. inşaallah senin de sıkıntısız geçer ve sonuçların da güzel çıkar inş...

arkadaşlar bana da dpoktor histeroskopi dedi. merkezden merkeze değişiyor mu ben umut tüp bebek merkezinde yaptırmayı düşünüyorum siz nerelerde yaptırdınız.

Çok basit biişlem hiç sıkıntı yapma anestezi altında oluyor zaten uyandıktan sonra biraz jkasıkların ağrıyor oda yarım saat falan sonra evimize döndük ağrı sız falan olmadı sonrasında ben ağrı kesici bile kullanmadım

canım hiç korkma.ben 3 ay önce adetin 7.günü yaptırdım,umut'da değildi başka bi klinik..ciddi yapışıklıklar vardı rahimde ve genel anestezi ile operatif yapıldı, yani tek tek açmaya çalıştılar.uyandığımda serum takılıydı ve içine ağrı kesici konmuştu zaten.hiç ağrım olmadı.2 saat klinikte yatıp sonra eve geldik yine ağrı olmadı,sıfır ağrı.bir tek ağrı kesici bile içme gereği duymadım,bol bol uyudum o gün hatta bende mi bi tuhaflık var dedim çünkü canım çok tatlıdır,reglilerim bile hep ağrılı geçer..1 hafta regl gibi kanama devam etti,ki normalmiş içeride bayağı işlem yapıldığı için.kısacası ben hiçbişey anlamadım.hem bak sana tanısal yapılacakmış,zaten bi sorun görmezlerse işlem yapmadan hemen çıkacaklar,iyileşme sürecin de çok çok daha hızlı olacak,içini ferah tut ben de çok korkarak gitmiştim.şimdiden geçmiş olsun canım,inşallah sonucun da çok güzel çıkar...

kızlar cevaplarınız için çok teşekkürler içim rahatladı.gerçi benim 1 ay sonraya kaldı ama kaçış yok.beni düşündüren sadece tanısal amaçlı yapılacağı halde doktorumun genel anestezi demesiydi.bu arada histereskopiyi umutta yaptıran varmı?

bende de 3 tane polip bulundu. doktorum kürtaj dedi ama internetten araştırığım kadarıyla en iyi yöntem histereskopiyle alınmasıymış. bu amaçla histereskopi yaptıran var mı?hangi doktora, ne kadara yaptırdınız?özelden yazarsanız sevinirim.

Back
X