Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Histereskopi yaptrıp ikinci denemede hamile kalanlar varmı
Uyuyorsun ve uyanıyorsun hiç bir ağrı sızı kesinlikle olmuyor canm merak etme
Zaten anestezi alıyorsun sinrasinda bir kaç damla kanama oluyor o kadar
İstersen agri kesici de yapıyorlar zaten
Ben histeroskopi den sonra 2. denemede hamile kalmıştım canm
Uyuyorsun ve uyanıyorsun hiç bir ağrı sızı kesinlikle olmuyor canm merak etme
Zaten anestezi alıyorsun sinrasinda bir kaç damla kanama oluyor o kadar
İstersen agri kesici de yapıyorlar zaten
Ben histeroskopi den sonra 2. denemede hamile kalmıştım canm
Hadi ya canım öyleyse iyi benim ilk deneme negatif bakalım histeroskopiden sonra ikinci denemeyi yapcaz inşAllah tutar canım ya sende birşey çıktımı histeroskopide
Uyanınca regl sancısı gibi bir ağrı oluyor, ama ağrı kesici yapıyorlar. Çok az bir kanamam olmuştu benim ama sonrasında hiç ağrım sızım olmadı. Polipim vardı o alındı, size de geçmiş olsun şimdiden
Uyanınca regl sancısı gibi bir ağrı oluyor, ama ağrı kesici yapıyorlar. Çok az bir kanamam olmuştu benim ama sonrasında hiç ağrım sızım olmadı. Polipim vardı o alındı, size de geçmiş olsun şimdiden
Yok ben normal yolla hamile kaldım, bazı ufak tefek sorunlarım daha vardı onun için de ilaç kullandım sonra hamile kaldım çok şükür. Darısı önce sizin, sonra da isteyen herkesin başına inşallah
Yok ben normal yolla hamile kaldım, bazı ufak tefek sorunlarım daha vardı onun için de ilaç kullandım sonra hamile kaldım çok şükür. Darısı önce sizin, sonra da isteyen herkesin başına inşallah
Kuzum kinderpingui
gebeligin hayirli olsun saglikla kucagina al insallah.Bisey sormak isterim tecruben varsa.Kurtaj nedeniyle olusan kucuk bir yapisiklik icin doktorum histereskopi onerdi.Aralik adetimin 10.gunu histereskopi oldum sorunsuz gecti.Doktorum dogal yolla deneyin dedi benim butun israrlarima ragmen tup bebege soguk bakiyor ki kendisi tup bebek hekimi.Rezervimin iyi oldugunu ve kendimiz denememizi istedi.Adetimin 15.gunu yapilan kontrolumde hersey yolunda dedi rahim duvari kalinligim 6.77 olculdu biraz ince o da operasyondan dedi ve ovulasyonum da gerceklesmisti.Bu ay yuksek bi gebelik beklentim yok adetten sonra dedi.Sorum su ki senin ilk kontrolunde rahim duvari inceligin olmus muydu.Biraz panik oldum ve ne yazik ki cok panik aceleci bi insanim
Kuzum kinderpingui
gebeligin hayirli olsun saglikla kucagina al insallah.Bisey sormak isterim tecruben varsa.Kurtaj nedeniyle olusan kucuk bir yapisiklik icin doktorum histereskopi onerdi.Aralik adetimin 10.gunu histereskopi oldum sorunsuz gecti.Doktorum dogal yolla deneyin dedi benim butun israrlarima ragmen tup bebege soguk bakiyor ki kendisi tup bebek hekimi.Rezervimin iyi oldugunu ve kendimiz denememizi istedi.Adetimin 15.gunu yapilan kontrolumde hersey yolunda dedi rahim duvari kalinligim 6.77 olculdu biraz ince o da operasyondan dedi ve ovulasyonum da gerceklesmisti.Bu ay yuksek bi gebelik beklentim yok adetten sonra dedi.Sorum su ki senin ilk kontrolunde rahim duvari inceligin olmus muydu.Biraz panik oldum ve ne yazik ki cok panik aceleci bi insanim
Çok geçmiş olsun, her şey yolunda dediyse panik yapacak herhangi bir şey yoktur kafana takma derim. Ben de operasyon sonrası muayene olduğumda doktor sıkıntı olmadığını söyledi ama o dönem gebelik düşünmediğim rahim duvarı kalınlığı vs. o tarz bir detay bilgi vermedi. Sadece polip vs. başka bir oluşum yok dedi. Bu işlerde aceleci olmak, panik yapmak hiç doğru değil, ben de biraz öyleydim bebek düşündüğüm ilk dönemler. Hatta prolaktin hormonum yüksek çıktı korktum, ama doktorum çok sakin ve tatlı bir dille telkin etti. Allah öncelikle sana, sonrasında da isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canimm hemen donus yapmissin cok tesekkur ediyorum kinderpingui
bu panigim etrafimdaki herkesin doktorum dahil canini sıkıo.Adamcagiz en son 3 ay dene olmazsa söz yapicam sana tup bebek cok acele ediosun biraz rahat ol dedi.Ama elimde deil.Saglikli gebeligin,saglikli dogumun olsun insallah kuzum