Histereskopi

Tevafukk

şükür sebebi yavrum..
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
592
348
323
Kızlar yine ben..
Bugün histereskopi ile rahmımin şekli düzeltildi. Kalp şeklindeydi rahmim,doktorum rahmı bölen perdenin sandığından daha uzun ve neredeyse rahmı ıkıye bolecek şekilde olduğunu söyledi tamamen düzeltmiş iyi oldu işlemi yaptığımız dedi..çok şükür..
Ama 10 gün korunma verdi yani bu ay boş geçecek.. Daha önce histereskopi yaptıranlar siz histereskopi yaptırdığınız ay korundunuz mu? veya işlem yapılan ay hamıle kalan var mı hiç?

Bana histereskopi sonrası bir ay korunma verdi. Drunuz en iyisini bilir sonuçta Rahim bir işlem görüyor toparlanması gerek. Allah yardımcımız olsun hepimizin

İyi günler bende 19 marta histereskopi oldum benimde rahim kalp şeklindeymiş ve 2 cm perde varmış doktorum başarılı geçtiğini söyledi histereskopi den sonra ne zmn hamile kaldın

evet canım 2.adetimi bekliyorum şuan aşılama yaptırdım

Arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında yakın zamanda histereskopi olan var mı?Benim düşüğüm nedeniyle yapılan kürtajda yapışıklık olmuş onun İçin histereskopi olmam lazım yakın tarihte olan varsa nerede ve ne karara oldu fiyat bilgisi olan var mı?

Merhaba, histereskopiden sonraki süreciniz nasıl ilerledi? Gebelik var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…