Histereskopi

papatyaseverrrrrr

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2023
326
41
18
31
Merhaba
2 senelik evliyim aylardır özel klinikte gittiğim doktorum önce rahim filmi çekti 5 ay sonra gebelik olmazsa gel dedi. Gebelik olmadı o sürede. Gittiğimde ise histereskopi ameliyatı dedi.
Devlet Hastanesi'ne de göründüm o doktor ise bu ameliyata gerek yok dedi. Kafam çok karıştı ben ne edeyim bilemedim. Yardımcı olur musunuz ?

Hsg görüntünüz var mı elinizde? Belki bir asimetri filan görmüştür doktor. Bu konuda farklı fikirlere sahip olabiliyolar.

Rahim filminin görüntüsü var mı canım bakayım benim t rahimdi histeroskopi oldum şubatta yani aslında histeroskopi kötü bişey deil kamerayla rahme giriliyor herhangi bir şekil bozukluğu varsa düzeltiyorlar çünkü rahim bozukluğu hem gebeliğe engel hem düşük sebebidir benim düşüklerim vardı zor bir ameliyatta deil mesela tüp bebek hastalarına bişey olsun olmasın yaparlar çizik attık derler gerekli gördüyse yaptır zararı yok faydası var rahim filmi gibi düşün bunu yapıp gebe kalan çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…