• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HSG SONRASI İŞLEM

Çok teşekkür ederim. Ben reglin 10.gününde çekildim. Reglim lekelenmelerle beraber 10 günü buluyor her zaman. O gün çok çok az kahverengi lekelenme oluyordu.
Kontrastlı ilaç bende alerji yapıyor. Daha önce de ilaçlı tomografi çekildiğimde vücudumda kızarıklar ve kaşıntı olmuştu. Hsg’den sonra yine oldu ama sanırım akşama doğru başladı. Doktoru önceden bilgilendirdim. Olursa alerji iğnesi/serumu yapılır acilde dedi. Ve ben akşam acile gitmek zorunda kaldım. Vücudum henüz toparlayamadı çok halsizim alerjinin etkisinden dolayı. Bir de bana bazı antibiyotikler de alerji yapıyor. Bu konuda da doktoru bilgilendirdim ve başka bir gruptan antibiyotik yazacağını söyledi. Ama sanırım o da yan etki yaptı midem ağrıyor :(( antibiyotiği bol su ile içmemi söyledi öyle de yaptım ama neden böyle oldu anlamıyorum.
hadi ya çok geçmiş olsun tekrardan. Kadın olmak gerçekten çok zor nelere katlanıyoruz cidden🥹

İnşallah💕 bugün nasılsınız kanamanız lekelenmeniz devam ediyor mu inşallah iyisinizdir :)
Çok şükür bugün daha da iyiyim 🙂 kanamam 1.gün akşam azalmıştı. Dün çok az lekelenme oldu. Bugün de öyle biraz daha var. Ağrılarım da geçti çok şükür 🙏
Sizin anestezili mi olacak çekim

Çok şükür bugün daha da iyiyim 🙂 kanamam 1.gün akşam azalmıştı. Dün çok az lekelenme oldu. Bugün de öyle biraz daha var. Ağrılarım da geçti çok şükür 🙏
Sizin anestezili mi olacak çekim
Çok şükür🙏 Evet evet bende reglimin bitmesini bekliyorum bitti gibi sadece arada kahverengi geliyor peçeteye sonları oynuyorum bugün biterse yarın çekileceğim. Bu sitede okudum ağrılı oluyormuş insanlar kendini kasıyormuş kastıkları için görüntü net çıkmıyabiliyormuş tekrar deniyolarmuş vs vs hiç riske gerek yok en iyisi anestesizi sanırım :)

Çok şükür🙏 Evet evet bende reglimin bitmesini bekliyorum bitti gibi sadece arada kahverengi geliyor peçeteye sonları oynuyorum bugün biterse yarın çekileceğim. Bu sitede okudum ağrılı oluyormuş insanlar kendini kasıyormuş kastıkları için görüntü net çıkmıyabiliyormuş tekrar deniyolarmuş vs vs hiç riske gerek yok en iyisi anestesizi sanırım :)
Evet bence de kesinlikle anestezili olsun.

Tedavi dediği şey yumurta takibi canım
Yumurtalarına bakıyor sağda solda kaç tane sayıyor (bazen olmayadabilir korkma)
Gün veriyor tekrar gidiyorsun
Bu süreçte yumurta büyütme hapı verebilir
Hapla büyüttükten sonra çatlatma iğnesi verebilir
Yada aşılama olur ama hiç korkma aşılama da öyle abartılacak bir şey yok
Bende hsg sonrası ilk gidişimde yumurtamı büyüttü çatlatma iğnesi verdi 2 gün sınra da aşılama oldum
Merhaba deneyimleriniz çok kıymetli teşekkürler bu bilgiler için. Sormak istediğim birkaç şey var. Iki ay içinde doğal yoldan hamile kalamazsam ben de cekilecegim. Bu çatlatma aşılama iğneleri şart mı yoksa direk tüp Bebek yapılabiliyor mu? Yoksa hsg sonrası süreç sizin dediginiz gibi mi işliyor. Benim hiç çocuğum yok amh değerim de düşük maalesef ve 2 3 çocuk istediğim için yumurta dondurmak istiyorum o yüzden aşılama gibi şeylerle çok vakit kaybetmek de istemiyorum açıkçası. Tavsiyeleriniz var mıdır bu aşılama ya da tüp bebek konusunda

Merhaba deneyimleriniz çok kıymetli teşekkürler bu bilgiler için. Sormak istediğim birkaç şey var. Iki ay içinde doğal yoldan hamile kalamazsam ben de cekilecegim. Bu çatlatma aşılama iğneleri şart mı yoksa direk tüp Bebek yapılabiliyor mu? Yoksa hsg sonrası süreç sizin dediginiz gibi mi işliyor. Benim hiç çocuğum yok amh değerim de düşük maalesef ve 2 3 çocuk istediğim için yumurta dondurmak istiyorum o yüzden aşılama gibi şeylerle çok vakit kaybetmek de istemiyorum açıkçası. Tavsiyeleriniz var mıdır bu aşılama ya da tüp bebek konusunda
Bu soruları ben de merak ediyorum

Amh değeriniz düşükse sizi direkt tüp bebeğe yönlendirebilirler o yüzden çatlatma iğnesi falan kullanmazsınız
Çünkü aşılama zaten oyalama işi deneme tahtası gibi deniyorlar bizde işte ya tutarsa diye

Amh değeriniz düşükse sizi direkt tüp bebeğe yönlendirebilirler o yüzden çatlatma iğnesi falan kullanmazsınız
Çünkü aşılama zaten oyalama işi deneme tahtası gibi deniyorlar bizde işte ya tutarsa diye
Evet benim araştırmalarım da o yönde, doktorlara da hiç belli olmuyor insan bir geriliyor. Benim istegim de hiç vakit kaybetmeden direk tüp bebek yaptırmak. Inşallah hayırlısıyla olur🙏 çok teşekkür ederim ☺️🌼

Arkadaşlar merhaba . Hsg çekimlerini nerede yaptırdınız acaba ? Bende bugün bir yerden randevu almak zorundayım ama karar veremiyorum

Back
X