histereskopi

elif23

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
2.461
170
363
arkadaşlar histereskopı ne zaman yapılıyor bilen varmı adetin kaçıncı günü oluyor araya bayram girdiği için önemli

Noldu sana histereskopimi dediler

zaten yapılcaktıda bi hesap yapim dedim bu gün adetimin 6. günü yarın doktora gitcem 7. gün e cuma 8. gün yani bayramdan sonraya kalcak o zamanda 15. gün oluyor 15. gün olmazsa 1 ay daha beklemem gerekiyor ben beklemek istemiyorum

arakdaslar histerekopı kimlere yapılıyor hocam istemesede ben yaptırmalımıyım

doktor benim rahim filmine baktı orda bişeyden şüpelendi o yüzden yapılcak bişey olabilirde olmayabilirde dedi bakalım içimiz rahat etsin demi

merhaba
ben 3 hist operasyonu geçirdim adetin hemen bitiminde yapılması gerekiyor allah yardımcın olsun

elifimm83 hist. doktorun gerek duyarsa yapılan bir operasyondur senin talebinle olmaz rabbim seninde yardımcın olsun

zaten yapılcaktıda bi hesap yapim dedim bu gün adetimin 6. günü yarın doktora gitcem 7. gün e cuma 8. gün yani bayramdan sonraya kalcak o zamanda 15. gün oluyor 15. gün olmazsa 1 ay daha beklemem gerekiyor ben beklemek istemiyorum

Hadi yaaa kısss senin rahim filmi nasıl çıkmıştıki

merhaba
ben 3 hist operasyonu geçirdim adetin hemen bitiminde yapılması gerekiyor allah yardımcın olsun

elifimm83 hist. doktorun gerek duyarsa yapılan bir operasyondur senin talebinle olmaz rabbim seninde yardımcın olsun

yani dr cuma günü yaptı yaptı yapmadı bir ay sonraya kaldı

allahım ben neden bu kadar sabırsızım halbuki o kadar bekledimki bir ay daha bekle ama olmuyor stres yapacak bişey buldum yine

Bak şimdi okudum ne gördüki Allah allah

kesin değil ama bi nokta görülüyor bende gördüm ama daha önce 4 dr baktı bişey görmedi temiz dedi ama funda hanım gördü banada gösterdi bişey çıkmayabilirde dedi ama içimiz rahat olsun

söylediğim nokta et parçası olabilir bebeklerin tutunmasını engelleyebilir o yüzden bakılsın yok ondanmı tutmadı endişesi kalmasın

canım banada geçen ay histereskopi yapıldı.Adetim bittikten iki gün sonra yapıldı. Benim rahimde bi sorun yoktu ama rahim duvarı traşlandı, enteresan bi uygulama bende daha önce duymamıştım. Rahimdeki ölü dokular temizlenince tutunma kolaylaşıyormuş. Bizim bi sorunumuz yok çünkü, 3 aşılama 1 tüp bebek yapıldı ama olmadı. Bakalım bu fayda edecekmi...Adet gününmü bekliyorum micro tedavisi için.
Kesin yapılması gerekiyorsa cuma günü doktorunu ikna et yaptır. 15.gün yapılması mümkün değil doktor bana hemen adet bitiminde yapılması lazım demişti.

Merhaba histereskopiyi ben de bundan yaklasik 4 sene once yaptirmistim.Tupleri acti sonra hamile kalamayinca histeroskopiye gondermisti.Kis vardi ona dokummadi rahim icinde orumcek avi gibi etler vardi onu temizledi ben de sasirdim nasil bunlari dr goremedi diye malesef ne kadar yarari oldu bilemiyorum hamile kalamadim.Hala ugrasiyorum. Cogunlukla yardimi oldugunu duyuyorum.

Dr yap dediyse yaptir.Gecmis olsun! Allahtan sifalar dilerim!

Back
X