histerik Burun Estetiği Ameliyatı

histerik, harika yüzüne yakışmış.on günlük fotolarında bile yüzünde şişlik yok... bence başarılı bir operasyon geçirmişsin

histerik, harika yüzüne yakışmış.on günlük fotolarında bile yüzünde şişlik yok... bence başarılı bir operasyon geçirmişsin

teşekkürler canım:)doktorum da çok güzel bir ameliyattı demişti.şiliklerim ve morluklarım erken indi şükürler olsun:nazar:darısı herkezin başına.

canımsın:)çok teşekkür ettim tatlım..senin içinde en az kendimde olduğu kadar heyecanlıyım.inşallah istanbula geldiğinde senin içinde böyle yorumlar yapacağız..yeni fotolarımı sana msnde yollarıma.s.a.s.

:) ben de cok heycanlıım cnm:) inş sennki kdr gusel bi burna ship olurum:) resimlerini merakla bekliormmmm:1hug:

canımmmmmm sana da çok teşekkür ederim sorumun cevabını vermişsin benim henüz 30 msj sayım olduğu için cevap veremedim özelden:) bende öyle yapıym artık:) bu arada bişey daha sorucam çok oldu ama :) resimlerde yüzündeki fondoten ya da pudranın markasını ve numarasını söyler misin bayıldım resmen tam istediğim renk benimde tenim beyaz tam bana uygun müthiş:)

Back
X