Histeroskobiden sonra transfer süreci

Öncelikle inşallah tutunur embriyonuz rahim kalınlığı 8 mm olanlarda bile pozitif duymuştum doktorunuz uygun görüyorsa yada aklınızda soru işareti kalıyorsa sorun bence
O an çok düşünemedim sonra araştırnca kafama takıldı

Merhaba yorumunuzu gördüm merak ettim benim 3 olumlu ancak çoğu kimyasal olup düşen ve 1 de normal düşüğüm var . Yani gelişimi başlıyor ancak duruyor. Tüm tahliller kromozomlar temiz ama doktorum Laparaskopi önermişti önceki tedavimden önce biz istemedik ve tekrar başarısız oldu. Sizce yapılması doğru değil mi?

Düşününüz olduğu için düşünün. Zeynep Kamilde Müşerref Banu Yilmaz hoca var. Bu durumlarla ilgileniyor. Eğer o gerekiyor.yapalim derse gözünüzü kapatin ve olun. İstanbul'da yaşıyorsanız. Her doktora güvenmiyorum ben. Bir kaç doktor gezin. Alanında iyi olan doktorlarin hepsi öneriyorsa olun. Yani benim bu şekilde olan arkadaşım vardı doğal yoldan gebe kaldı. Şimdi çocuğu var. Ama o bir işlem olmadı.

Şanlıurfadayım çok doktor gezdim hiç biri yapalım demedi burdaki doktor yapalım dedi Ankara’daki gerek yok dedi işte bende ikilemde kaldım ne yapacağımı da bilmiyorum her yolu denedim

Şanlıurfadayım çok doktor gezdim hiç biri yapalım demedi burdaki doktor yapalım dedi Ankara’daki gerek yok dedi işte bende ikilemde kaldım ne yapacağımı da bilmiyorum her yolu denedim
Fırsat ve imkanınız varsa dediğim gibi İstanbul'daki Zeynep Kamil de Müşerref Banu Yilmaz hoca var. Alanı bu dal. Onu ziyaret edin derim. Muayene etsin. Eğer o gerçekten gerek var derse mutlaka olun. Böyle düşünmeniz normal. Ama bana başka doktor deseydi asla olmazdim ki de özelde dedi doktor olmadım. Ama Banu hoca doç. Bu dalda uzman. Çok vaka gören iyi bir hekim. Tavsiye ederim.

Benim doktorumda prof. Tüp bebek ve bu dal üzerine. Daha önce 2 defa başarısız tüp bebek denemesi varsa kesinlikle bakılmalı dedi ben değil tıp bunu söylüyor bir daha denersen aynı şeyleri yaşarsın dedi . Ben korktum yapmadım bi kez daha şansımı denemek istedim ve aynısı oldu şuan onu yapmaktan başka çarem yok . Lenfosit aşısı duymuştum daha önce etrafınızda yapan var mı ? Kan uyuşmazlığı için eşten alınan kanı anneye veriliyor

Anladım. Korkulacak bir işlem değil. Çok basit bir işlem. Aşı hakkında bir bilgim yok maalesef.

`