• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Histeroskopi ameliyati

bltrcn34

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
16
Merhaba arkadaşlar ben çarşamba günü histeroskopi ameliyati oldum doğuştan rahim bozukluğu vardi t rahimdi bu sebepten düşüklerim oldu doktor ameliyat olmam gerektiğini söyledi son düşük yaptığımda da 1 tane tüpü mü almak zorunda kaldilar bu sorunu yaşayıp tekrar hamile kalan var mi acaba lütfen yardımcı olun

Merhaba arkadaşlar ben çarşamba günü histeroskopi ameliyati oldum doğuştan rahim bozukluğu vardi t rahimdi bu sebepten düşüklerim oldu doktor ameliyat olmam gerektiğini söyledi son düşük yaptığımda da 1 tane tüpü mü almak zorunda kaldilar bu sorunu yaşayıp tekrar hamile kalan var mi acaba lütfen yardımcı olun
Gebe kalabilmişsin ne güzel ameliyatını da olmuşsun. Tek tüple hamile kalabilirsin tabiki de iyi şanslar

Tekrar gebe kalanlar var. Benimde rahimde şekil bozukluğu vardı. Doktorla amelyat öncesi konuşmaya gittiğimde amelyat sonrasi doğal gebelik elde ettiği hastaları olduğunu söylemisti. İnşallah bizler de kalırız.

Back
X