Histeroskopi deneyimlerimizi paylasalim

jakobi

Binlerce kez şükür
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2010
2.100
63
363
Merhaba hanimlar,
3 asilama, 1 tup bebek denemem olmustu 1kez HSG cektirmistim 2. Tup bebek
Denemesi oncesi bugun histeroskopi operasyonu gecirdim biraz rahimi traslamis dr nedense ben anestezi etkisiyle
Saskin gibiydim dr esimle konusmus onumuzdeki hafta kontrole gittigimde dr a
Islemin ayrintisini sorarim artik . Sizin nasil gecmisti faydasini gordunuz mu?

merbaba canım bende 27 ekimde olumsuz sonuç aldım 2 aşılama 1 tüp deneyimim var dr um herşeyin çok güzeldi neden tutmadı istersen araştırmak istiyorum demişti 5.gün embriyosuydu transferim bile ben kasılmıyım diye anezteziliydi dr um ister şimdi ister 2.denemede tutmazsa ondan sonrada yapabiliriz demişti ben hemen karar verip 10 kasımda histeroskopi oldum iyiki de olmuşum diyorum rahimin iç tabakasını kalın bir şekilde polip kaplamış dr video yu verdi bende izledim resmen içimde sanki pamuk şekeri var dr um hepsini temizledim dedi zaten video da hepsi gözüküyor rahim filminde çıkmayanlar histeroskopide çıkktı şimdi ise 2 tane dondurulmuşum var aralıkta onları deneyeceğim bu arada eski topiğine gelmiyorsun uzun zamandır görmedim seni ağustos eylül topiğine

merhaba ben de umut tüp bebek merkezinde histeroskopi olacağım.
nasıl bir operasyon zor mu?çok korkuyorum
operasyon sonrası ilk denemem olacak.
operasyon sonrası ara vermeden transfer yapılabiliyor mu?
5 tane dondurulmuş embriyom var.

Kızlar imkanınız varsa anestesi ile yapılan bi yerde deneyin ..
Bana lokal anestezi bile yapılmadı ve canım çok yandı , sizi korkutmak istemem benim ağrı eşiğim çok düşüktür zaten..
O yüzden anestezi ile tavsiye ediyorum , kısa bir işlem ama uynaık olmaya gerek yok..
Çok şükür ki, bişey çıkmadıda rahatladım ..

geçmiş olsun cnm bende 4 kez histeroskopi oldum 2 si ofis şeklinde 2 si amaliyattı ben yapışıklık sebebiyle oldum hastalığıma çözüm bulamadım..sende neden rahmi traşlamışlar anlamadım o ne demekmiş..

benim uterusun en tepesine kesikler atmış cd de izledim. dr la kontrole gittiğimde konuşucam anestezili olduğumden eşimle konuşmuş traşladım demiş sadece. korkanlar için anestezi yaptırın hiç birşey hissetmiyorsunuz. işlemden sonra ağrı kesici iğne yapıyorlar zaten, ağrı da adet ağrısına benziyor dayanılmaz değil.

canım olumsuz sonuç aldıktan sonra kadılar klubunede uzun zaman uğramadım. unutmaya çalıştım, kabullenmeye çalıştım. bu yüzden uğramadım. inşallah aralıkta olumlu sonuç alırsın canım. bende sömestir tatilinde düşünüyorum 2. denemeyi ama ne azıkki hiç dondurulmuşum yok

canım korkmana gerek yok bende çok korkuyodum anestezili olduğu için birşey hissetmiyoruz çıkınca biraz kanama ve adet sancısı gibi sancı oluyor senle merkezlerimiz aynı bende fulyadaki merkezdeyim benim ilk deneme tutmayınca yapmaya karar verdiler daha doğrusu kararı bana bıraktılar dr uma sormuştum aynı ayda transfer yapılabiliyormuş ben rahim dinlensin istedim adetin 10 gününe kadar yapılıyormuş inş bu ay sonu adet olmam lazım onu bekliyorum 2 adet dondurulmuşum var onları deneyeceğim inş

arkadaşlar bişey sorcaktım benim histeroskopide DİAGNOSTİK histeroskopi yazıyor bunun diğerlerinden farkı nedir birde sanırım ofis histeroskopi varmış

bendede polip çıktı.kürtajla alırız dedi doktorum.yaaa korkuyorum histeroskopi yaptırmak istiyorum ama ondada korkuyorum

sanrım ben de operasyon sonrasi ilk adetimde transfer yaptırıcam. senin de inş hakkında hayırlısı olur.

Mrb,
Ben dün histeroskopi ameliyatı oldum. genel anestezi yapıldı. Daha öncede genel anestezi almıştım ama bunda anestezi daha az veriliyormuş bu nedenle uyanmak zor olmuyor. Yoğun adet dönemi gibi bir ağrı oluyor. Korkulacak birşey yok arkadaşlar sakin olun. Benim doktorum 3 tane polipin old söyledi gebeliği engelleyecek bölgelerdeymiş. İnşallah patalojide temiz çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…