- 12 Eylül 2017
- 67
- 66
- 88
- 31
- Konu Sahibi Kelebekkk_81
-
Merhaba Gaziosmanpaşa hastanesi behiye pınar göksedef çok iyidir ben orada histereskopi oldum çok rahat geçti.polip için histeroskopi olmam lazım istanbulda önerebileceğiniz güvendiğiniz bir doktor var mı lütfen yardmcı olur musunuz ..
Ücreti nedir acaba siz ne zaman oldunuzMerhaba Gaziosmanpaşa hastanesi behiye pınar göksedef çok iyidir ben orada histereskopi oldum çok rahat geçti.
İstanbul hospit ali özden bende kendisinde laparoskopi oldum ve sonrasinda sayesinde kizima kavustum.kendisine ve tecrubesine sonsuz güvenirimpolip için histeroskopi olmam lazım istanbulda önerebileceğiniz güvendiğiniz bir doktor var mı lütfen yardmcı olur musunuz ..
Merhabalar bende olacağım nasıl bir operasyon tamamen bayiltiyorlar miMerhaba Gaziosmanpaşa hastanesi behiye pınar göksedef çok iyidir ben orada histereskopi oldum çok rahat geçti.
Histeroskopi adetten sonra önce vs gün veriyorlar mı ? Yoksa hemen yapılabilen bir şey miAmerikan Hastanesi Bülent Urman
Adet bittikten 3-4 gün sonra yapılıyor çünkü bu dönem rahim ince.Histeroskopi adetten sonra önce vs gün veriyorlar mı ? Yoksa hemen yapılabilen bir şey mi
Yaptırdınız mi deneyimlerinizi paylaşabilir misinizArkadaşlar ben behiye pınar göksedef için randevu aldım pazartesiye . Deneyimlerimi paylaşırımm
bagdat caddesindeki mi?Amerikan Hastanesi Bülent Urman
Ben Şişli’dekine gittim. Rahmimde yapışıklık vardı. Onu açtı.bagdat caddesindeki mi?
Pazartesi günü olucam araya grip girdi ve gripken operasyon geçiremeyeceğim için bekledik.Yaptırdınız mi deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz
Operasyondan sonra ağrınız oldumu tahmini kaç gün ağrı oluyor işe gtmeme engel olur muMerhabalar Gaziosmanpaşa Mine Hatiboğlu kendi kliniği var ameliyatı Şafak hastanesinde yaptı. Çok çok memnun kaldık harika bir doktor kendisi, senelerce iyi bir kadın doğum doktoru aradım,şükür ki hocamızla yolumuz kesişti. 4 tane polip vardı hepsini aldı yeni fiyatla 12000 tuttu.
Merhabalar ben birkaç gün dinlendim hafif ağrılar olmuştu.Operasyondan sonra ağrınız oldumu tahmini kaç gün ağrı oluyor işe gtmeme engel olur mu
Merhaba,öncelikle geçmiş olsun.umarım şu an herşey yolundadır.yapışıklığınız tekrarladı mı?rahim inceliği yaşadınız mı?sonrasında neler yaşadınız?Ben Şişli’dekine gittim. Rahmimde yapışıklık vardı. Onu açtı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?