Histeroskopi için doktor önerisi istanbul

Bende tam bunu araştırıyordum. bende silivrideyim. Özel hastanelerde çok pahalı işlem. Araştırma hastanelerinde yapıyorlarmış ama onlarada randevu bulunur mu bilmiyorum. bende burda cevapları bekleyeyim:)

merhabalar daha önce yazmıştım bende doktor ve hastane araştırıyorum çapa ve çam sakurayı öneriyorlar internette öyle gördüm konuştum siz bilgi edinebildiniz mi?

Merhabalar Gaziosmanpaşa Mine Hatiboğlu kendi kliniği var ameliyatı Şafak hastanesinde yaptı. Çok çok memnun kaldık harika bir doktor kendisi, senelerce iyi bir kadın doğum doktoru aradım,şükür ki hocamızla yolumuz kesişti. 4 tane polip vardı hepsini aldı yeni fiyatla 12000 tuttu.

Operasyondan sonra ağrınız oldumu tahmini kaç gün ağrı oluyor işe gtmeme engel olur mu

Ben Şişli’dekine gittim. Rahmimde yapışıklık vardı. Onu açtı.
Merhaba,öncelikle geçmiş olsun.umarım şu an herşey yolundadır.yapışıklığınız tekrarladı mı?rahim inceliği yaşadınız mı?sonrasında neler yaşadınız?
Çok soru sordum kusura bakmayın

Ben 2 kere histeroskopi yaptırdım korkulacak bişey yok.benim sonrasında ağrım çok az oldu o da hastaneden çıkarken geçmişti bile.sonrasında hafif regli gibi kanama oluyor o da 1 hafta gibi devam ediyor.
2 tür histeroskopi var.cerrahi olan ve teşhis için olan.cerrahi olanda bile öyle çok bi ağrı sızı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…