Gebeliğe Hazırlık Histeroskopi nedir arkadaşlar bilen acil anlatabilirmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen hafta hsg çektiler raporda histeroskopi ilede bakılması önerilir yazıyor bende biraz araştırayım dedim ağrısız Bi işlem olduğuna sevindim bilmiyorum hsg raporunu doktorum henüz görmedi belkide gerek görmeyecek ama hazırlıklı olmakta fayda var tabii teşekkür ederim cevabınız için

Allah sanada şifa versin inşallah zor bu işler acısı bir yana okadar doktor arasında en özel yerini açabilmek bile çok zor gerçekten kadın olmak zaten başlı başına zor iş ama boşuna cennet annelerin ayakları altında değil işte. Rabbim hepimize hayırlı evlat sahibi olmayı ve hayırlı anne olmayı nasip etsin inşallah :)

Bu ameliyathanede yapılan bir işlem ben devlet hastanesinde oldum daha doğrusu üniversite hastanesinde ve anesteziliydi. Zaten ağrılı olur anestezi olmadan yapilmaz
Hangi şehirde oldunuz sakıncası yoksa?bende de uterin septum var.Bir de işlemden sonra gebelik elde ettiniz mi?

Amin inş. çok teşekkür ederim. Kesinlikle öyle bazı anneler de var Esra Erol'da izliyoruz işte 3 çocuk var çocukları bırakıp başka birine kaçıyorlar. O çocuklar ne olacak ne yapacaklar annesiz hiç düşünmeden etmeden bir heves uğruna gidiyorlar o kadar çok heba olmuş çocuk ve gençlerimiz var ki. önemli olan doğurmak değil ülkemize ailesine kendine ileride kuracağı ailesine eşine hayırlı evlatlar yetiştirebilmek.

Yok degil en azindan benimki rahatti. İşlem yarim saat kadar sürmüş öyle dediler genel anestezide yapildi. 2-3 saat hastanede dinlenip eve çıktım az bişey kanamam oldu ağrı kesici icme geregi de duymadim

Rahim perdesi iste bndede o vardi. İşlemden sonraki ay gebe kalmıştım trabzonda oldum
Oyle mi çok sevindim hayırlı olsun bana da umut oldu şimdi.Gebelige engel değil dediler oğlumda da sorun olmamıştı çünkü. korona olduk o yüzden olamadım histereskopi en kısa zamanda olucam ben de Teşekkürler bilgi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…