- 19 Ekim 2022
- 897
- 427
- 23
- 29
- Konu Sahibi AnneveBebek0
-
Size niçin histeroskopi yapılmıştı acaba?Beeen sonraki ay hamile kaldım
Rahimde tepede ufak bi çıkıntı vardı o törpülendi.Size niçin histeroskopi yapılmıştı acaba?
Salı günü bende olacağım inşallah
Bende pcos var ilk transferim tutmadı histerskopi yapıldı pazartesi yine transferim var ilkinde tek embriyo bu sefer 2 olacak bakalım Hayırlsı .Arkadaşlar merhaba. Benım 2 seneyı gecık bir hamile kalma çabam mevcut bu süre zarfında bir çok kez klomen ovitrelle femara gonalf vede 3 tane aşılama yaptırdım hiç biri tutmadıNe eşimde ne bende hiç bir sorun problem yok Son olarak doktorum Histeroskopi yapalım dedi çede araştırdığım kadarı vede doktorumun demesine göre Histeroskopi sonrası hamile kalma şansı artıyormuş. Velhasılkelam cuma günü sabah operasyona gireceğim . Aranızda Histeroskopi olup hamile kalan var mı? Hamilelik oluşmasa da artık bekleme moduna gireceğim malesef maddi manevi çok yıprandık olmazsa seneye tüp bebek deneriz diye düsündük Lütfen sizlerin bilgisine ihtiyacım var
Ay süperBeeen sonraki ay hamile kaldım
İnşallah bu defa olurBende pcos var ilk transferim tutmadı histerskopi yapıldı pazartesi yine transferim var ilkinde tek embriyo bu sefer 2 olacak bakalım Hayırlsı .
Korkulacak bişey yok hamile kalan oldukça fazla umarım sizde kalırsınız hayırlsıyla
üstte yazmıştım tepede bi çıkıntı vardı hafif o giderildi. Doğal oldu evet.Ay süperdoğal yoldan oldu degilmi? Birde sorun neydi Histeroskopi sırasında nasıl bir işlem yapılmıs ? Miyom perde falan mı vardı
Ayy keşke ama 26 ekimde histereskopi oldu bu ayın 11 transfer var .. rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı evlatlar versin inşallahİnşallah bu defa olurgecen burda bişey okudum Histeroskopi sonrası tüp benek yapacakmış bir bayan adeti gelmemiş test yapmış bir bakmış hamile inşallah sizin de öyle olur
Peki son sorum hakkınızı helal edinüstte yazmıştım tepede bi çıkıntı vardı hafif o giderildi. Doğal oldu evet.
Evet göründü ama önemsenmedi. Ama tüp bebek doktorum infertilite cerrahileri hocası diyeyim yani sürekli masterclas dersler veriyor operatör doktorlara o yüzde elli düşüğe sebep olabileceğini söyledi. Benim göze alabilecek durumum yoktu kayıp yaşamadan operasyonu istedim.Peki son sorum hakkınızı helal edinrahim filminde görünmüş müydü o çıkıntı? Çünkü bende hersey temiz rahim filminde de tüplerim açık bir bu kaldı yapılmadık korkum var bir yandan da umutluyum
Anladım dualarım sizinleEvet göründü ama önemsenmedi. Ama tüp bebek doktorum infertilite cerrahileri hocası diyeyim yani sürekli masterclas dersler veriyor operatör doktorlara o yüzde elli düşüğe sebep olabileceğini söyledi. Benim göze alabilecek durumum yoktu kayıp yaşamadan operasyonu istedim.
Zaten sebepsiz infertilitede dahi tüp bebek tedavisi 2 kez negatif sonuçlandıysa histereskopi yapmak bi çizik atmak isterler rahime problem yoksa bile.
Inşallah vesile olsun size de .Anladım dualarım sizinleBende Prof doktor buldum o yapacak yarın sabah çok heyecanlıyım çizik atmak da hamileliği kolaylaştırıyormus hücre yenilenmesi vs baya bişeyler anlattı doktorum
Merhaba anestezili oldum ben şimdiMerhaba birşey sorabilirmiyim histeroskopi anestezili mi oluyor?
Inşallah vesile olsun size de .çok basit işlerm rahat olun.
Ayy keşke ama 26 ekimde histereskopi oldu bu ayın 11 transfer var .. rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı evlatlar versin inşallah
Geçmiş olsun kuzum inşallah kendiliğinden hamile kalırsın bende ilk tüp bebek yaptırm sonucum negatif bugun son kanı vericem en son 5.58 çıktı katlamadıysa üstüne negatif oyüzden bende histeroskopi olmak istiyorum gebelik şansını arttırıyormuşMerhaba anestezili oldum ben şimdi
Engellemez ama gebeligi zorlaştırir diye biliyorumKızlar Histeroskopi oldum şimdi doktor miyom çıkarmış miyom varmış bende acaba miyomdan dolayı mı gebelik olmadı
Canım nasıl geçti doktor bana da rahim temizleme işlemi yapabilirim dedi histeroskopi mi oluyor acaba o işlemKızlar Histeroskopi oldum şimdi doktor miyom çıkarmış miyom varmış bende acaba miyomdan dolayı mı gebelik olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?