Bence ameliyat şart canım..Arkadaşlar bende rahim ici yapışıklık var dendi. Histeroskopi ile ameliyat olmam gerekliymiş. İcinizde bu ameliyati olmadan hamile kalan var mi
ben kaldım. ama yapışıklık olduğunu bilmiyordum. 2 düşüğüm oldu. sonra tahliller falan kan pıhtılaşmam olduğu bulundu. 3. hamileliğimde kan sulandırıcı kullandım. ama oda düşükle sonuçlandı. şimdi ise rahim filmi çekilde ve yapışıklık olduğu görüldü. bu yüzden hamile kalınsa bile düşük olabiliyor. hiç riske atmamak lazım.Arkadaşlar bende rahim ici yapışıklık var dendi. Histeroskopi ile ameliyat olmam gerekliymiş. İcinizde bu ameliyati olmadan hamile kalan var mi
Doktor mu söyledi bunu? Yani yapışıklık varsa ve es kaza hamile kalınırsa illaki düşükle mi sonuçlanırmış?ben kaldım. ama yapışıklık olduğunu bilmiyordum. 2 düşüğüm oldu. sonra tahliller falan kan pıhtılaşmam olduğu bulundu. 3. hamileliğimde kan sulandırıcı kullandım. ama oda düşükle sonuçlandı. şimdi ise rahim filmi çekilde ve yapışıklık olduğu görüldü. bu yüzden hamile kalınsa bile düşük olabiliyor. hiç riske atmamak lazım.
Histereskopiye ameliyat olarak bakip gozunde buyutme canim oldukca kisa suren bir islem ayni gun taburcu oluyorsun. Hem tani hem tedavi icin iyi bir firsat ultrasonda gorulemeyen seyler kamera ile daha net gorulebilir ve evet yapisikligi halletmeden gebe kalma bebegin tutunmasi icin sikinti yaratabilirArkadaşlar bende rahim ici yapışıklık var dendi. Histeroskopi ile ameliyat olmam gerekliymiş. İcinizde bu ameliyati olmadan hamile kalan var mi
doktor 3 düşük olduğundan bundan kaynaklı olabilir dedi. çünkü elde tutulacak başka sebep şuan için yok. illaki düşükle sonuçlanıyormu bilmiyorum. ama dediği şey bebek tutunamıyor böyle bir durumda dedi.Doktor mu söyledi bunu? Yani yapışıklık varsa ve es kaza hamile kalınırsa illaki düşükle mi sonuçlanır mı?
ben internetten okuduğum histereskopi yapılırken rahime zarar verebilme ihtimali olabiliyormuş. birde histeroskopiden sonrada normal hamilelere göre düşük olması olasılığın yükseldiğini ve hamileliktede çok dikkatli olunmasını okudum. sizin bilginiz var mıdır bu konuda? henüz doktorumun yanına gitmedim hep telefonda görüştük o yüzden çok birşey sormadım kendisine.Histereskopiye ameliyat olarak bakip gozunde buyutme canim oldukca kisa suren bir islem ayni gun taburcu oluyorsun. Hem tani hem tedavi icin iyi bir firsat ultrasonda gorulemeyen seyler kamera ile daha net gorulebilir ve evet yapisikligi halletmeden gebe kalma bebegin tutunmasi icin sikinti yaratabilir
Rahime zarar verme riski benim bildigim butun islemlerde var kurtajda dahil. Her islemin belli duzeyde riski var burada yapilacak olan kâr zarar oranina bakmak tedavinin sana saglayacagi kâr eger risklerin yaninda cok buyukse bence o risk alinir. Birde internette ki bilgilerle aklinizi bulandirmayin bence. Histereskopi sonrasi gebelik yasayanlari cok okudum burada ama yine aklinizdaki sorulari doktora sorup karar vermek en mantiklisiben internetten okuduğum histereskopi yapılırken rahime zarar verebilme ihtimali olabiliyormuş. birde histeroskopiden sonrada normal hamilelere göre düşük olması olasılığın yükseldiğini ve hamileliktede çok dikkatli olunmasını okudum. sizin bilginiz var mıdır bu konuda? henüz doktorumun yanına gitmedim hep telefonda görüştük o yüzden çok birşey sormadım kendisine.
çok haklısınız. en iyisi doktorla görüştükten sonra karar vermek. internet çok kafa karıştırıyor.Rahime zarar verme riski benim bildigim butun islemlerde var kurtajda dahil. Her islemin belli duzeyde riski var burada yapilacak olan kâr zarar oranina bakmak tedavinin sana saglayacagi kâr eger risklerin yaninda cok buyukse bence o risk alinir. Birde internette ki bilgilerle aklinizi bulandirmayin bence. Histereskopi sonrasi gebelik yasayanlari cok okudum burada ama yine aklinizdaki sorulari doktora sorup karar vermek en mantiklisi
Siz yaptırdınız mı histereskopi yi kaç tl ye mal oldu onu merak ediyorum benim de yapışıklık var dedi doktorben kaldım. ama yapışıklık olduğunu bilmiyordum. 2 düşüğüm oldu. sonra tahliller falan kan pıhtılaşmam olduğu bulundu. 3. hamileliğimde kan sulandırıcı kullandım. ama oda düşükle sonuçlandı. şimdi ise rahim filmi çekilde ve yapışıklık olduğu görüldü. bu yüzden hamile kalınsa bile düşük olabiliyor. hiç riske atmamak lazım.
Oldun mu canım operasyon senArkadaşlar bende rahim ici yapışıklık var dendi. Histeroskopi ile ameliyat olmam gerekliymiş. İcinizde bu ameliyati olmadan hamile kalan var mi
hayır henüz yaptırmadım. ben genetik sonuçlarımı bekliyorum. tüm testlerle birlikte bir kaç doktorla daha görüşmek istiyorum. onun sonucunda yaptırmaya karar vereceğim. fiyat daha araştırmadım ne kadardır blemiyorumSiz yaptırdınız mı histereskopi yi kaç tl ye mal oldu onu merak ediyorum benim de yapışıklık var dedi doktor
bende şuan bu konuyu araştırıyorum. Rahim yapışıklığı ve histereskopi.Histereskopiye ameliyat olarak bakip gozunde buyutme canim oldukca kisa suren bir islem ayni gun taburcu oluyorsun. Hem tani hem tedavi icin iyi bir firsat ultrasonda gorulemeyen seyler kamera ile daha net gorulebilir ve evet yapisikligi halletmeden gebe kalma bebegin tutunmasi icin sikinti yaratabilir
Oldunuz mu ameliyat?Arkadaşlar bende rahim ici yapışıklık var dendi. Histeroskopi ile ameliyat olmam gerekliymiş. İcinizde bu ameliyati olmadan hamile kalan var mi
Yapisiklikla ilgili cok bilgim yok fakat derecesinin tespitinde de en net bilgiyi histereskopi verecektir kamera ile bakiyorlar cunku. Yapisikligin gebeligi olumsuz etkiledigini okumustumbende şuan bu konuyu araştırıyorum. Rahim yapışıklığı ve histereskopi.
Yani yapışıklığın derecesi de öenmli değil mi acaba bu duurmda?
Temmuz ayında histereskopi yaptım. Basit bir işlem kısa sürüyor bende 3 düşük yaptım rahimde az bir şey eğrilik gördü 3 düşüşe sebep olmaz dedi ama başka sebep yok. İki saat hastanede kalıp sonra çıkıyorsun yap ama mutlakahayır henüz yaptırmadım. ben genetik sonuçlarımı bekliyorum. tüm testlerle birlikte bir kaç doktorla daha görüşmek istiyorum. onun sonucunda yaptırmaya karar vereceğim. fiyat daha araştırmadım ne kadardır blemiyorum(
teşekkürler. mecbur yaptıracağım. hiç bir şüphe kalmasın istiyorum.Temmuz ayında histereskopi yaptım. Basit bir işlem kısa sürüyor bende 3 düşük yaptım rahimde az bir şey eğrilik gördü 3 düşüşe sebep olmaz dedi ama başka sebep yok. İki saat hastanede kalıp sonra çıkıyorsun yap ama mutlaka
Doktor tabi daha iyi bilir. Yinede siz söyleyin çizik atacakmısınız diye Şansı arttırıyormuş ama her doktorda yapmıyormuş.teşekkürler. mecbur yaptıracağım. hiç bir şüphe kalmasın istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?