Histeroskopi Polip Ameliyatı

Mila86

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
1.542
2.686
333
Merhaba arkadaşlar, yarın sabah histeroskopiyle polip aldıracağım. Ama narkoz almadan yaptıracağım bu işlemi... Daha önce histeroskopi olan arkadaşlar çok ağrılı bir işlem midir? açıkçası biraz korkuyorum. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.

Neden narkoz almadan yaptırıyorsunuz ?

Neden narkoz almadan yaptırıyorsunuz ?
Yaptıracağım hastanede pandemi nedeniyle anestezi ile yapılan ameliyatlar durdurulmuş. Öyle ağrılı bir işlem değil, ameliyat bile değil isterseniz narkozsuz yapalım dediler. Bende kabul ettim.

Yaptıracağım hastanede pandemi nedeniyle anestezi ile yapılan ameliyatlar durdurulmuş. Öyle ağrılı bir işlem değil, ameliyat bile değil isterseniz narkozsuz yapalım dediler. Bende kabul ettim.
Benim arkadaşım olmuştu anestezi ile. Uyandığında ağrısı olmuş. Ben cesaret edemem açıkçası...

Merhaba yaptırsınız mı acaba

Merhaba 11 ocak pazartesi günü Kocaeli medikal park hastanesinde genel anestezi ile histeroskopi yapilarak poliplerim alindi cok sukur ameliyat ve sonrasi cok konforlu geciyor umarim bundan sonrasi da ayni sekilde devam eder.

Merhaba 11 ocak pazartesi günü Kocaeli medikal park hastanesinde genel anestezi ile histeroskopi yapilarak poliplerim alindi cok sukur ameliyat ve sonrasi cok konforlu geciyor umarim bundan sonrasi da ayni sekilde devam eder.
İnşallah canm çok geçmiş olsun umarım tez zamanda hamile kalırsın

merhaba polipleriniz nasıl tespit edildi acaba ?

Ağrılı değil mi Hiç güleceğim yoktu. Anestezisiz ağrı çekersin. Ameliyat sonrası uyandığımda karnım feci derecede ağrıyordu. Ağrı kesici iğne yapmasaydılar yatakta kıvranacaktım. Anestezisiz olan yengeme de size dedikleri gibi demişler, canımdan can gitti o an diyordu, çok ağrı çekmiş. Anestezisiz olmayın bence.

Oldum bileİşlem sırasında regl sancısı gibi bir ağrı oldu. Birde polip alınırken biraz hissettim. Operasyon sonrası üzerimi giyip eve geldim. Ara ara çok az sancılarım ve lekelenmem oldu. 1 hafta içerisinde iyileştim. Demek ki ağrı kişiden kişiye göre değişiyor.

Çok geçmiş olsun. Öyle korkulacak bir operasyon değilmiş. Bende çok rahat geçirdim.

Ben asla anestezisiz yapamazdım. Zaten etim sert benim, 2 sefer almayı denediler, ilkte alamadılar, alet serviksten ileri gitmemiş yani kanaldan ileri gitmemiş. Çünkü hem etim çok sertmiş taş gibi hem de serviksten rahime açılan yol düz giderken normal insanlarda, benim düz giderken bir yerden sonra virajlı mı gidiyormuş desem ne öyle birşey yani ikincisinde alınabildi. O yüzden ameliyat sonrası çok ağrım oldu ilk gün ama sonra geçti.

Merhaba, geçen çarşamba günü ben de poliplerimi aldırdım. Lekelenme şeklinde kanamam oldu hala da biraz oluyo. Ama aklıma takılan şey karnımın içindeki acı ve 5 gün sonra beliren vulva sancısı oldu. Ameliyat olanların böyle şikayetleri yok pek gördüğüm kadarıyla. Çarşamba kontrolüm var içim içimi yiyo enfeksiyon mu kaptım diye

Merhaba geçmiş olsun. Bende öyle bir ağrı acı olmadı. Belki sizin polipler büyüktü belki ondan böyle sancı hissetmiş olabilirsiniz.

Merhaba geçmiş olsun. Bende öyle bir ağrı acı olmadı. Belki sizin polipler büyüktü belki ondan böyle sancı hissetmiş olabilirsiniz.
bende de oldu kanımın içi acıyo diyordum 8 ocakta olmuştum daha yeni geçti kanamamda içimin acısıda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…