Gebeliğe Hazırlık HİSTEROSKOPİ Rahim T şeklinde

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

busemakilic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2021
1.076
417
43
34
kızlar selam bunca doktoa gıttım kşmse bana rahim T şeklinde demedi bugn doç dr Ali utku öz gıttım kendısı ufak bır ameliyat ıle halledeceğiz dedi. Daha önce bir dıs gebelik birde kimyasalım var . Cocuk olsa bıle rahım dar tutunamaz dedi. Bu şekilde Histeroskopi olan var mı ? Sonrasnda hamile kalan

Bende daha minik bi problem vardı. Histereskopiden sonraki ay doğal hamile kaldım.

Yarım saat civari sürüyor 5 6 saat hastane kalıp çıktık biz.
sonrasında nasıl oldu peki . Bana doktor pazartesi gel tüm testlerini yapalım . Regli sonuna kadar testlerin cıkmıs olur regliden hemen sonra operasyonu yapalım sonrasında hemen yumurta takıbıne başlayalım dedı

sonrasında nasıl oldu peki . Bana doktor pazartesi gel tüm testlerini yapalım . Regli sonuna kadar testlerin cıkmıs olur regliden hemen sonra operasyonu yapalım sonrasında hemen yumurta takıbıne başlayalım dedı
Ben tüp bebek tedavisi görecektim 2. Kez. Bir regl gör 2. Reglde baslayalım dendi. Birinciyi gördüm. 2.yi görmedim hamile kalmışım.

Ben tüp bebek tedavisi görecektim 2. Kez. Bir regl gör 2. Reglde baslayalım dendi. Birinciyi gördüm. 2.yi görmedim hamile kalmışım.
bende hafif pko varmıs o nedenle yumurta takıbı yapılıp Femara ve Ovitrelle ile devam edeceğim. Umarım benımde tutar bu ay . Bu mübarek günler Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Peki siz özeldemi oldunuz

bende hafif pko varmıs o nedenle yumurta takıbı yapılıp Femara ve Ovitrelle ile devam edeceğim. Umarım benımde tutar bu ay . Bu mübarek günler Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Peki siz özeldemi oldunuz
Insallah nasip olsun. Benim de tam tersi amh çok düşüktü. Evet özelde oldum.

bende yeni yücel karaman a histeroskopi oldum t rahimden dolayı spiral takıldı 4 hafta kalıcak daha sonra balon uygulaması yapıcak ve her şey yolunda giderse transfer olucak .Benim daha önce iki gebeliğim oldu 2. için kürtaj olduktan sonra regl kanamam çok azaldı ve bir daha gebe kalamadım.Sizin de rahim kalınlaşmıyor muydu? Histeroskopiden korkmayın 15 dk falan sürüyo bişey hissetmiyosunuz zaten uyutuyolar.Uyanıncada kanama ve regl sancısı gibi bir acı oluyo ben 2 defa oldum korkulcak bir şey yok merak etmeyin.

İŞLEMİ YAPTIGI AY HEMEN İLİŞKİ TABİKİ YAPILACAK ÖYLEMİ
RAHİM DİNLENDIRELIM FILAN DEMEDIMI

BENDE REGL BEKLIYORUM BENDE SIZIN GIBI AYNI ISLEMLERDEN GECECEGIM OYUZDEN BENDE MERAK EDIYORUM ARKADASLAR NASIL ILERLIYOR SÜREÇLER

AAAA İLK TRANSFER NEGATIF SONUCLANDI.

2.DE HİSTERESKOPİ OLDUNUZ BIR AY RAHIM DINLENDIRDINIZ DERKEN HAMILE MI KALMISSINIZ

YAA İNŞALLAAAH DARISI BAŞIMAA

AAAA İLK TRANSFER NEGATIF SONUCLANDI.

2.DE HİSTERESKOPİ OLDUNUZ BIR AY RAHIM DINLENDIRDINIZ DERKEN HAMILE MI KALMISSINIZ

YAA İNŞALLAAAH DARISI BAŞIMAA
O sekilde olmadı. Rahim dinlendirme değildi yani tek embriyom oldu negatif oldu. 2. Kez sıfirdan iğneler baslanacaktı. Ama ben rahimde ufak da olsa pürüz olsun istemedim. Histereskopi oldum ertesi ay hamile kaldım. Insallah nasip olsun. 🍀

O sekilde olmadı. Rahim dinlendirme değildi yani tek embriyom oldu negatif oldu. 2. Kez sıfirdan iğneler baslanacaktı. Ama ben rahimde ufak da olsa pürüz olsun istemedim. Histereskopi oldum ertesi ay hamile kaldım. Insallah nasip olsun. 🍀
BENIMDE SORUN AMH DÜŞÜKLÜĞÜ
İNŞALLAAHH YA ÇOK SAĞOLUN

Bende başımdan geçen olayı anlatayım size belki cesaret olur.
Ankara şehir hastanesinde hsg filmi çekindim tek tüpüm tıkalı olarak göründü. Moralmen çökmüştüm. Ne yapacağımı bilemedim. Daha sonra bahçeci tüp bebekdeki berfu hocaya gittim bakti filme ve rahmimde de sekil bozukluğu oldugunu soyledi t şeklinde dedi. Gebe kalirsan düşük olma ihimali yuksek dedi. O gün hayatimda ki en kötü gündü. Bitmiştim. Ne yapacağımı bilemedim. Aksam hsg görüntümü daha önce tedaviye gittiğim lokman hekimdeki prof ibrahim alanbaya instagramdan gonderdim hocam rahmim t seklinde imis dedim. İbrahim hocam bana bu cok basit birsey histereskopi ile basit bir sekilde hallederiz dedi. Ben baska doktorlarada gostermek istedim ankarada iki tane daha doktora gittim bir tanesi profdu yine onlar bakti hsg filmime ikiside t seklinde degil dedi rahmin normal dedi sadece ustten biraz tıraş gerekiyor dedi içim rahatlamisti artik ve ben ibrahim hocam ile devam etme karari aldim ve dün bana laparaskopi ve histereskobi ameliyati yapti kapali olan tüpüm de açıldı rahmime bakti t degil dedi kesinlikle goruntulerini gosterdi biraz tıraşladim dedi daha guzel oldu dedi bugun taburcu olacağım ve polikistik over oldugum icin yumurta gelistirici ilac ile dogal yollarla deam edecegiz ben cok memnun kaldim ibrahim hocamdan arkadaslar bunlari yazmamin nedeni hemen umitsizlige kapilmayin bir doktorla sabit kalmayin bi kac doktora sorun herkese acil sifalar diliyorum rabbim isteyen herkesin kucağını bos birakmasin

Back
X