- 13 Temmuz 2021
- 1.076
- 417
- 43
- 34
- Konu Sahibi busemakilic
-
korkuyorum o yuzden bıraz tedirginim . Nasıl ve ne kadar sürüyor .Bende daha minik bi problem vardı. Histereskopiden sonraki ay doğal hamile kaldım.
Yarım saat civari sürüyor 5 6 saat hastane kalıp çıktık biz.korkuyorum o yuzden bıraz tedirginim . Nasıl ve ne kadar sürüyor .
sonrasında nasıl oldu peki . Bana doktor pazartesi gel tüm testlerini yapalım . Regli sonuna kadar testlerin cıkmıs olur regliden hemen sonra operasyonu yapalım sonrasında hemen yumurta takıbıne başlayalım dedıYarım saat civari sürüyor 5 6 saat hastane kalıp çıktık biz.
Ben tüp bebek tedavisi görecektim 2. Kez. Bir regl gör 2. Reglde baslayalım dendi. Birinciyi gördüm. 2.yi görmedim hamile kalmışım.sonrasında nasıl oldu peki . Bana doktor pazartesi gel tüm testlerini yapalım . Regli sonuna kadar testlerin cıkmıs olur regliden hemen sonra operasyonu yapalım sonrasında hemen yumurta takıbıne başlayalım dedı
bende hafif pko varmıs o nedenle yumurta takıbı yapılıp Femara ve Ovitrelle ile devam edeceğim. Umarım benımde tutar bu ay . Bu mübarek günler Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Peki siz özeldemi oldunuzBen tüp bebek tedavisi görecektim 2. Kez. Bir regl gör 2. Reglde baslayalım dendi. Birinciyi gördüm. 2.yi görmedim hamile kalmışım.
Insallah nasip olsun. Benim de tam tersi amh çok düşüktü. Evet özelde oldum.bende hafif pko varmıs o nedenle yumurta takıbı yapılıp Femara ve Ovitrelle ile devam edeceğim. Umarım benımde tutar bu ay . Bu mübarek günler Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Peki siz özeldemi oldunuz
İŞLEMİ YAPTIGI AY HEMEN İLİŞKİ TABİKİ YAPILACAK ÖYLEMİsonrasında nasıl oldu peki . Bana doktor pazartesi gel tüm testlerini yapalım . Regli sonuna kadar testlerin cıkmıs olur regliden hemen sonra operasyonu yapalım sonrasında hemen yumurta takıbıne başlayalım dedı
AAAA İLK TRANSFER NEGATIF SONUCLANDI.Ben tüp bebek tedavisi görecektim 2. Kez. Bir regl gör 2. Reglde baslayalım dendi. Birinciyi gördüm. 2.yi görmedim hamile kalmışım.
O sekilde olmadı. Rahim dinlendirme değildi yani tek embriyom oldu negatif oldu. 2. Kez sıfirdan iğneler baslanacaktı. Ama ben rahimde ufak da olsa pürüz olsun istemedim. Histereskopi oldum ertesi ay hamile kaldım. Insallah nasip olsun.AAAA İLK TRANSFER NEGATIF SONUCLANDI.
2.DE HİSTERESKOPİ OLDUNUZ BIR AY RAHIM DINLENDIRDINIZ DERKEN HAMILE MI KALMISSINIZ
YAA İNŞALLAAAH DARISI BAŞIMAA
BENIMDE SORUN AMH DÜŞÜKLÜĞÜO sekilde olmadı. Rahim dinlendirme değildi yani tek embriyom oldu negatif oldu. 2. Kez sıfirdan iğneler baslanacaktı. Ama ben rahimde ufak da olsa pürüz olsun istemedim. Histereskopi oldum ertesi ay hamile kaldım. Insallah nasip olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?