• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Histeroskopi Sonrası Adet Düzensizliği

miapisisininannesi

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2022
71
19
18
Kızlar herkese merhaba🌸 ben haziran ayinin 13’ünde operatif histeroskopi ameliyatı oldum ameliyat doktorumun soyledigine göre başarılı geçti rahmimde perde vardı ve rahimim hafif Y şeklindeydi ameliyattan sonra tarlusal yardımıyla 6 Temmuz’da adet gördüm.. genelde adet döngüm 30 gündür ağustos ayında görmem gereken adeti hala göremedim.. ancak inanılmaz derecede fiziksel ve psikolojik olarak tüm belirtileri yaşıyorum sadece kanama yok ve bu vücudumu çok yoruyor.. benim gibi ilk adetini ilaçla görüp daha sonrakini göremeyen var mı aranızda ya da bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.. ayrıca rahminde yalnızca adet olacakmış hissi yok arada çimdikliyor gibi his oluyor ya da sanki yaralarım acıyormuş orası hâlâ yaralıymış gibi ağrı oluyor ama adet vakti gelene kadar ben böyle bir ağrı hissetmemiştim.. ne zaman adet vaktim geldi o zaman acı çekmeye başladım. Hâlâ da adet olamadım. Tedirginim.

Merhaba, Bende aynı durumdayım şuanda. Son durumunuz nedir? Alt karın bölgem çok ağrıyor adette olamıyorum. Ne zaman düzeldi sizinki ?

Bana doktorum cyclo progynova idi yanlış hatırlamıyosam bunu aldırmıştı. Operasyondan sonra 1 ay içinde regl olmuştum.

Düzelmedi doktor önerisi ile tekrar tarlusal kullanarak adet gördüm. İlacı almasam göremezdim bir haftayı geçmişti gecikmesi.
Şimdi düzene bindi mi peki? Ben ilk adetimi normal gördüm ama ikincisi çok gecikti. Estrofem kullanıyordum ama alerji yaptığı için bırakmak zorunda kaldım. Psikolojik olarak beni kötü etkiliyor :/

Şimdi düzene bindi mi peki? Ben ilk adetimi normal gördüm ama ikincisi çok gecikti. Estrofem kullanıyordum ama alerji yaptığı için bırakmak zorunda kaldım. Psikolojik olarak beni kötü etkiliyor :/
Hayır zaten ameliyattan sonra iki adet gördüm. Üçüncüyü de henüz olmadım. Hassas bir bölge sonuçta işlem görünce dengesini şaşırıyor.

Back
X