Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek tedavisi görüyordum ilk denemem tutmadı doktorum histeroskopi önerdi neden tutunamadı diye anlamak için sonrasında tekrar transfer yapacaz dedi. Histeroskopi sonrasında hamle kalan oldumu tecrübesi olan yazabilir mi
Tüp bebek tedavisi görüyordum ilk denemem tutmadı doktorum histeroskopi önerdi neden tutunamadı diye anlamak için sonrasında tekrar transfer yapacaz dedi. Histeroskopi sonrasında hamle kalan oldumu tecrübesi olan yazabilir mi
Hsitereskopinin riskleri de var ama bir problem olup olmadigini doktorunuz daha iyi bilir bana ilk tup bebel transferinde tutmayinca histereskopi önermişti doktorum kabul etmeyip baska doktora gittim tup bebek dalinda uzman bir doktora keske ilk bas oraya gitseydim neyse cok uzattim o doktorum gerek gormedi ilk tup bebekte embriyolarin kalitesiz oldugunu soyledi sebebi buymis ikinci denemede tuttu Allaha sukur su anda ikizlere hamileyim yani demek istedigim bir doktorun goremedigini baska bir doktor bulabilir ameliyat en son olsun eger bir problem yoksa zaten isini bilen doktor bilir ameliyat olup olmayacağına
Ben ekim ayında pendikte emsey hospitalde dr. Nesrin Baştuğ da muayene oldum ve rahmimde polip olduğunu söyledi histeroskopi yaptı şuan 5 hafta 6 günlük hamileyim sağolsun. Ve daha önce sayısız doktorlara gittim Nesrin Hanım sağolsun 4 yıldır çektiğim hasretimi sonlandırdı sağlıkla kucağıma da alırım inşallah
Ben ekim ayında pendikte emsey hospitalde dr. Nesrin Baştuğ da muayene oldum ve rahmimde polip olduğunu söyledi histeroskopi yaptı şuan 5 hafta 6 günlük hamileyim sağolsun. Ve daha önce sayısız doktorlara gittim Nesrin Hanım sağolsun 4 yıldır çektiğim hasretimi sonlandırdı sağlıkla kucağıma da alırım inşallah