• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Histeroskopi sonrası gebe kalınır mı

Lavin47

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2021
49
18
8
27
Tüp bebek tedavisi görüyordum ilk denemem tutmadı doktorum histeroskopi önerdi neden tutunamadı diye anlamak için sonrasında tekrar transfer yapacaz dedi. Histeroskopi sonrasında hamle kalan oldumu tecrübesi olan yazabilir mi

Ben. Şubatta histereskopi oldum martta hamile kaldım doğal.

Tüp bebek tedavisi görüyordum ilk denemem tutmadı doktorum histeroskopi önerdi neden tutunamadı diye anlamak için sonrasında tekrar transfer yapacaz dedi. Histeroskopi sonrasında hamle kalan oldumu tecrübesi olan yazabilir mi
Merhaba ne yaptınız acaba benimde ilk denemem tutmadı histeroskopi olmak istiyorum

Ben de ikinci denemem negatif olunca histeroskopi yaptirdim, kucuk kucuk cok sayira polip oldugu soylendi, bu da engel olabiliyormus tutunmaya.

Merhaba ne yaptınız acaba benimde ilk denemem tutmadı histeroskopi olmak istiyorum
Hsitereskopinin riskleri de var ama bir problem olup olmadigini doktorunuz daha iyi bilir bana ilk tup bebel transferinde tutmayinca histereskopi önermişti doktorum kabul etmeyip baska doktora gittim tup bebek dalinda uzman bir doktora keske ilk bas oraya gitseydim neyse cok uzattim o doktorum gerek gormedi ilk tup bebekte embriyolarin kalitesiz oldugunu soyledi sebebi buymis ikinci denemede tuttu Allaha sukur su anda ikizlere hamileyim yani demek istedigim bir doktorun goremedigini baska bir doktor bulabilir ameliyat en son olsun eger bir problem yoksa zaten isini bilen doktor bilir ameliyat olup olmayacağına

Ben ekim ayında pendikte emsey hospitalde dr. Nesrin Baştuğ da muayene oldum ve rahmimde polip olduğunu söyledi histeroskopi yaptı şuan 5 hafta 6 günlük hamileyim sağolsun. Ve daha önce sayısız doktorlara gittim Nesrin Hanım sağolsun 4 yıldır çektiğim hasretimi sonlandırdı sağlıkla kucağıma da alırım inşallah

Ben ekim ayında pendikte emsey hospitalde dr. Nesrin Baştuğ da muayene oldum ve rahmimde polip olduğunu söyledi histeroskopi yaptı şuan 5 hafta 6 günlük hamileyim sağolsun. Ve daha önce sayısız doktorlara gittim Nesrin Hanım sağolsun 4 yıldır çektiğim hasretimi sonlandırdı sağlıkla kucağıma da alırım inşallah
Merhaba bende Perşembe günü histereskopi yapılacak çok korkuyorum

Back
X