Gebeliğe Hazırlık Histeroskopi sonrası gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çok evhamlı biri olarak 7 aydır hamile kalmaya çalışıyorum pco yum ama adetlerim düzenli , bu ay rahim filmi çekildim ve ardından histeroskopi oldum rahim filminde sağ tüpte tıkanıklık çıktı ve film esnasında açtılar. Histeroskopi ile polipleri aldırdım histerekopi sonrası ne kadar sürede hamile kalınır benim gibi olup hamile kalan varsa yazarsanız çok sevinirim 🙏🏻
canım güzel haberini almışsın galiba benimde sağ tüpümde tıkanıklık var rahim filminde fark edildi ama açma işlemi yapmadı doktor sonradan pişman oldum şimdi açtırma işlemi yaptıracağım ve 2 cm lik miyomum var histereskopi ile alınıyor mu bunlar

canım güzel haberini almışsın galiba benimde sağ tüpümde tıkanıklık var rahim filminde fark edildi ama açma işlemi yapmadı doktor sonradan pişman oldum şimdi açtırma işlemi yaptıracağım ve 2 cm lik miyomum var histereskopi ile alınıyor mu bunlar
Evet canım eğer istanbuldaysan kesinlikle sonomed kadıköye git orda çektir orda açtılar benimkini 3-4 gün sonra polip ameliyatını oldum doktor çizik attı ve ameliyattan 2 ay sonra çok şükür hamile kaldım ama fostimon iğne kullandım çatlatma iğnesiyle mutlaka yaptır çok etkisi var doktor da önerebilirim istanbuldaysan

Evet canım eğer istanbuldaysan kesinlikle sonomed kadıköye git orda çektir orda açtılar benimkini 3-4 gün sonra polip ameliyatını oldum doktor çizik attı ve ameliyattan 2 ay sonra çok şükür hamile kaldım ama fostimon iğne kullandım çatlatma iğnesiyle mutlaka yaptır çok etkisi var doktor da önerebilirim istanbuldaysan
izmitteyim canım ecomarı çok önerdiler aynı yer mi bilmem nisan ayını bekliyorum artık

Bende de polip görünüyor . Doktorum tüp bebek öncesi histeroskopi yapabiliriz dedi bu ay adetle belli olacak . Açıkçası korkuyorum da
Korkmayın bende çok korkuyordum ama asla korkulacak bi şeyi yok ameliyat sonrası ne ağrım ne kanamam normal hayatıma devam ettim hatta acaba doktor almadı mı polipleri dedim o derece bi şey hissetmiyorsunuz

Korkmayın bende çok korkuyordum ama asla korkulacak bi şeyi yok ameliyat sonrası ne ağrım ne kanamam normal hayatıma devam ettim hatta acaba doktor almadı mı polipleri dedim o derece bi şey hissetmiyorsunuz
Canım sen hamile misin
Histeroskopi sonrası mı oldu

Evet canım histeroskopiden 2 ay sonra çok şükür
Yaaaa❤️❤️❤️
Benimde sebepsiz infertiliteydi
Bende pazartesi günü histeroskopi oldumm
Polipler alındıı, şimdi kanamam varr biraz
Bide mart reglini atlatalım iyileşme tam olsun dedi doktorum
Sonra denemeler
Baska bişey yaptın mı kullandın mı peki heyecanlandım valla görünce hamile etiketinii🥰

Yaaaa❤️❤️❤️
Benimde sebepsiz infertiliteydi
Bende pazartesi günü histeroskopi oldumm
Polipler alındıı, şimdi kanamam varr biraz
Bide mart reglini atlatalım iyileşme tam olsun dedi doktorum
Sonra denemeler
Baska bişey yaptın mı kullandın mı peki heyecanlandım valla görünce hamile etiketinii🥰
Evet bende polikistikover var ama adetlerim saat gibidir çok düzenliydi ilk ay mesela bi şey kullanmadan denedim olmadı yumurta kalitesiz sanırım sonra doktorum femara ve fostimon iğne kullandırdı çatlatma iğnesi de kullandım 5-6 tane yumurta büyüdü çatladı artık hangisi döllendiyse 🙈

Evet bende polikistikover var ama adetlerim saat gibidir çok düzenliydi ilk ay mesela bi şey kullanmadan denedim olmadı yumurta kalitesiz sanırım sonra doktorum femara ve fostimon iğne kullandırdı çatlatma iğnesi de kullandım 5-6 tane yumurta büyüdü çatladı artık hangisi döllendiyse 🙈
Çok sevindim kuzucum ya valla❤️🥰
Hayırlı uğurlu olsun insallahh Allah tamamına erdersinn kucağına almayı nasip etsin❤️
Benimde insallah seninki gibi ilerler sürecim, bende alırım güzel haberi histeroskopi sonrası ❤️

Çok sevindim kuzucum ya valla❤️🥰
Hayırlı uğurlu olsun insallahh Allah tamamına erdersinn kucağına almayı nasip etsin❤️
Benimde insallah seninki gibi ilerler sürecim, bende alırım güzel haberi histeroskopi sonrası ❤️
Alırsın alırsın inşallah eşinde baktırsın mutlaka rahim filmi de çektirdim onunla etkisi var mesela bende 1 polip görünüyordu ama 3 taneymiş rahim filminde bile çakmadı onlarda spermin gidişini engelleyecek yerdelerdi dedi histeroskopiyle her şey çıkıyor meydana inşallah seninde güzel haberlerini alırız💕

Alırsın alırsın inşallah eşinde baktırsın mutlaka rahim filmi de çektirdim onunla etkisi var mesela bende 1 polip görünüyordu ama 3 taneymiş rahim filminde bile çakmadı onlarda spermin gidişini engelleyecek yerdelerdi dedi histeroskopiyle her şey çıkıyor meydana inşallah seninde güzel haberlerini alırız💕
Bende rahim filmi çektirmiştim kuzu bendede çıkmamıstı bi sene önce
Polip yeni görüldü
Bende 1 polip diye girdim 4 taneymişş
Eşimde baktırdım ondada suan için bi sıkıntı yok
İnsallah canımm, tekrar hayırlı olsun🥰

Bende rahim filmi çektirmiştim kuzu bendede çıkmamıstı bi sene önce
Polip yeni görüldü
Bende 1 polip diye girdim 4 taneymişş
Eşimde baktırdım ondada suan için bi sıkıntı yok
İnsallah canımm, tekrar hayırlı olsun🥰
O zaman olur olur tedirgin olma femara kullanabilirsin ama kaliteli büyütüyor doktorunla konuş tabi o daha iyi bilir

Back
X