Histeroskopi sonrasi kanama

Isis19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2020
1.038
449
123
Kizlar 7 haziranda histeroskopi ile 1 cm lik polip alindi ilk 3-4 gun lekelenme seklinde kanamam oldu sonrasinda hala sevam eden yapiskan yine kanli akintim var hafif bir kokulu bu normalmi yoksa doktora gitmelimiyim

Normal cnm bende perde den oldum adet oldum 6. gün operasyona aldılar 12 gün kanamam oldu az az 20 gün içinde tekrar adet oldum ilaç verdi mi doktor

Normal cnm bende perde den oldum adet oldum 6. gün operasyona aldılar 12 gün kanamam oldu az az 20 gün içinde tekrar adet oldum ilaç verdi mi doktor
Evet canim monodoks antibiyotik verdi arkasindan embriyo transferim var insallah o yuzden endiselendim kivami farkli olunca icim rahatladi simdi cok sağol

Kizlar 7 haziranda histeroskopi ile 1 cm lik polip alindi ilk 3-4 gun lekelenme seklinde kanamam oldu sonrasinda hala sevam eden yapiskan yine kanli akintim var hafif bir kokulu bu normalmi yoksa doktora gitmelimiyim
Merahaba ne kadar sürdü acaba bu durumunuz :/ adetin kaçıncı günü ameliyatınız oldu acaba birde nerde yaptırdınız ve ücreti neydi öğrenebilirmiyim

Back
X