Histeroskopi sonrası serklaj yapılması gerekiyor mu

Sermec

BERAT'IM sana cennet bana sabr düştü ❤️🕊️👶
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
2.066
1.794
133
34
Merhaba hanımlar ben 5 ay önce rahimde perdeden dolayı histeroskopi oldum sanırım 3 cm civarıymış perde boyutu su an Allah nasıp ederse 10 haftalık hamıleyım acaba histeroskopi sonrası serklaj yapılması gerekiyor mu rahim ağzı yetmezlıgı oluşur mu

Oyle bisey duymadim hic. Bnde yaptirdim histereskopi suan 14 haftalik hamileyim boyle bi konu gecmedi. Rahim agzina dikis atmak icin aciklik vs olmasi gerekmiyor mu veya rahimde kisalik gbi bir durum yani ben histereskopi ile bagdastiramadim pek

Oyle bisey duymadim hic. Bnde yaptirdim histereskopi suan 14 haftalik hamileyim boyle bi konu gecmedi. Rahim agzina dikis atmak icin aciklik vs olmasi gerekmiyor mu veya rahimde kisalik gbi bir durum yani ben histereskopi ile bagdastiramadim pek
Peki siz neden histeroskopi oldunuz sizde de mi perde vardı ne bileyim bir kac yerde okudum rahım agzı yetmezlıgı olabilir diye doktorum ilgisi yok dedi bakalım inşallah öyle bir seyle karsılaşmayız

Peki siz neden histeroskopi oldunuz sizde de mi perde vardı ne bileyim bir kac yerde okudum rahım agzı yetmezlıgı olabilir diye doktorum ilgisi yok dedi bakalım inşallah öyle bir seyle karsılaşmayız
Evet perde vardi. Soyle dusunelim her ameliyatin belli derecelerde riskleri var. Nette arastirirkende bu riskleri hep okuyoruz endiseleniyoruz. Ciddi riskler olsa doktor zaten bahseder.

Evet perde vardi. Soyle dusunelim her ameliyatin belli derecelerde riskleri var. Nette arastirirkende bu riskleri hep okuyoruz endiseleniyoruz. Ciddi riskler olsa doktor zaten bahseder.
Öyle haklısınız inşallah bir sorun olmadan kucagımıza alırız evlatlarımızı

merhaba konu açılalı eoey olmuş ama insallah biri görür cevaplar ben 2015 te suyum aniden geldi 30 haftalık doğum yaptım sonra rahim filmi çekindim bir bebek daha istediğim için. Filmde bariz T rahim çıktı . Ameliyatı Ankara’da iyi bir Prof yaptı şimdi şehir değiştirdim 10 haftalık hamileyim ama ameliyatımı yapan doktor 12 haftada serklaj yapmamız lazım ameliyat sebebiyle bu sefer de rahim ağzı yetmezliği yaşayabilirsin demişti . Ama şuan ki doktorum gerek gömüyor içimde HP bi kuşku var şimdiki doktorum da iyi bir doktor o da diypr ki serklajon da riskleri var . Ne yapmalıyım hanımlar çok arada kaldım zaman da geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…