Histeroskopi sonrası tekrar yapışıklığa rağmen hamile kalanlar varmı?

minniemickey cok gecmis olsun :( cok sukur atlatmissin. Lokal anestezide de ayni ilac verilmiyor mu ? Bana lokal yapacagini soyledi doktor. Cok korkuyorum.Acaba benmki daha mi kotu gecer ?

cnm rahim açıcı ilaç verirlermi bilemiyorum ama ilacın amacının rahimi genişlettiği ve histereskopi işleminde iyi sonuç almalarıymış ama sanırım senin ofis histereskopisi lokal anestezi ile yapılacak belki de ilaç vermeden yapılır umarım rahat atlatırsın, benimki galiba endometriozisten kaynaklanan istisnai bir durumdu genelde işlem sonrası biraz ağrı ve kanama ile atlatılıyormuş...

Ben düşük sonrası kürtaj oldum.Kürtaj sonrası adetler düzenli ama kanamada azalma oldu.2 senedir de bebek için uğraşıyrz ama sonuç yok.Rahim filmi geçen sene çektirdim ama düzgün çekilmemiş emin olamadı doktorlar.Ama yine de yapışıklık var büyük ihtimal hist. olman gerekiyor diyorlar.Özelde 3500 fiyat verdiler.Doktor seçimi de önemliymiş konusunda iyi olması gerekiyor.Ne yapacağımı şaşırdım anlayacağın.son gittiğim doktor klomen+çatlatma iğnesi ile deneyelim dedi iki ay denedik sonuç yok.Yarın görüntüleme merkezinde dijital hsg çektireceğim sonuca göre hist. karar verilecek.Doktor araştırıyorum tam bu doktor iyidir diyorum bir bakıyorum forumlarda memnun kalmamışlar.Yada gidiyorum muayeneye ilk gidişte ilgili oluyorlar sonra ilgi alaka kesiliyor.Bu kadar para döküyoruz ama yine sonuç yok yok.Hergün ağlıyorum artık gücüm tükendi umudum azalıyor.
slm konunun üzerinden cok gecmiş fakat sonra hamile kalabildinizmi?

Evet asilama ile hamile kaldim.Hist. yada baska bir islem yaptirmama gerek kalmadi sukurler olsun.Sorunuz olursa cevaplarim.
Merhaba. Luteal faz konusundaki yazınıza denk geldim. Ben de luteal yetmezlikten şüpheleniyorum. Ovulasyondan bir hafta sonra adetim başlar genelde. Acaba siz bı soruna rağmen evladınıza kavuştunuz mu tedavi gördünüz mü. Şimdiden teşekkür ederim

Back
X