• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Histeroskopi sonrası tüp bebek tedavısı ile gebe kalanlar

melek0935

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2025
15
7
1
37
Ben Ekim ayında daha öncesinde 2 negatif olduğu için Histeroskopi yapıldı bir ay sonra yani dün transfer yapıldı .histeroskobi sonrası gebe kalan varmı

Ben Ekim ayında daha öncesinde 2 negatif olduğu için Histeroskopi yapıldı bir ay sonra yani dün transfer yapıldı .histeroskobi sonrası gebe kalan varmı
Ben de henüz yeni histeroskopi oldum enfeksiyondan dolayı 2 ay ertelendi benim transfer. Aynı senin gibi 2 negatifim var histeroskopi sonrası yine başlayacaktım enfeksiyon olunca ertelendi. Sen de hayırlısıyla pozitifi alırsın inşallah🤲🏻🤲🏻🤲🏻🫶🏻

Ben de henüz yeni histeroskopi oldum enfeksiyondan dolayı 2 ay ertelendi benim transfer. Aynı senin gibi 2 negatifim var histeroskopi sonrası yine başlayacaktım enfeksiyon olunca ertelendi. Sen de hayırlısıyla pozitifi alırsın inşallah🤲🏻🤲🏻🤲🏻🫶🏻
Hadi ya çok geçmiş olsun hepimiz için hayırlısı olur inşallah

Bende hiç gebelik oluşmadı. Histeroskopi ile y şekil ve üste girinti düzeltildi. Amelyat yaklasik 10 gün önce oldu. Azli çoklu lekelenmeler oluyor hala. Normal reglime 4 gün var. Sizde süreç nasıl ilerledi?

Hadi ya çok geçmiş olsun hepimiz için hayırlısı olur inşallah
Teşekkür ederimm amin inşallah🤲🏻🤲🏻 sana bi sorum olacak histeroskopiden sonra kanaman uzun sürdü mü acaba doktorum kanaman olacak dedi ama baya baya regl olur gibi kanamam var yarında devam ederse sorucam ya normalmi böyle olması anlamadım gitti

Teşekkür ederimm amin inşallah🤲🏻🤲🏻 sana bi sorum olacak histeroskopiden sonra kanaman uzun sürdü mü acaba doktorum kanaman olacak dedi ama baya baya regl olur gibi kanamam var yarında devam ederse sorucam ya normalmi böyle olması anlamadım gitti
Evet kanamam oldu bende senin gibi doktora yazdım 10 gün boyunca gelmesi normal dedi sonra kesildi zaten

Evet kanamam oldu bende senin gibi doktora yazdım 10 gün boyunca gelmesi normal dedi sonra kesildi zaten
hmm böyle giderse ben de sorucam ya. Teşekkür ederim cevabın için peki regl gecikmesi yaşadınmı histeroskopi sonrası ben de pcos var zaten genel olarak hep gecikme yaşarım acaba bu sefer fazla olur mu diye düşünüyorum haliyle

Back
X