Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Histeroskopi sonrası tüp bebek tedavısı ile gebe kalanlar
Ben Ekim ayında daha öncesinde 2 negatif olduğu için Histeroskopi yapıldı bir ay sonra yani dün transfer yapıldı .histeroskobi sonrası gebe kalan varmı
Ben Ekim ayında daha öncesinde 2 negatif olduğu için Histeroskopi yapıldı bir ay sonra yani dün transfer yapıldı .histeroskobi sonrası gebe kalan varmı
Ben de henüz yeni histeroskopi oldum enfeksiyondan dolayı 2 ay ertelendi benim transfer. Aynı senin gibi 2 negatifim var histeroskopi sonrası yine başlayacaktım enfeksiyon olunca ertelendi. Sen de hayırlısıyla pozitifi alırsın inşallah
Ben de henüz yeni histeroskopi oldum enfeksiyondan dolayı 2 ay ertelendi benim transfer. Aynı senin gibi 2 negatifim var histeroskopi sonrası yine başlayacaktım enfeksiyon olunca ertelendi. Sen de hayırlısıyla pozitifi alırsın inşallah
Bende hiç gebelik oluşmadı. Histeroskopi ile y şekil ve üste girinti düzeltildi. Amelyat yaklasik 10 gün önce oldu. Azli çoklu lekelenmeler oluyor hala. Normal reglime 4 gün var. Sizde süreç nasıl ilerledi?
Teşekkür ederimm amin inşallah sana bi sorum olacak histeroskopiden sonra kanaman uzun sürdü mü acaba doktorum kanaman olacak dedi ama baya baya regl olur gibi kanamam var yarında devam ederse sorucam ya normalmi böyle olması anlamadım gitti
Teşekkür ederimm amin inşallah sana bi sorum olacak histeroskopiden sonra kanaman uzun sürdü mü acaba doktorum kanaman olacak dedi ama baya baya regl olur gibi kanamam var yarında devam ederse sorucam ya normalmi böyle olması anlamadım gitti
hmm böyle giderse ben de sorucam ya. Teşekkür ederim cevabın için peki regl gecikmesi yaşadınmı histeroskopi sonrası ben de pcos var zaten genel olarak hep gecikme yaşarım acaba bu sefer fazla olur mu diye düşünüyorum haliyle