• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adenomyozis ve tüp bebek

Benim de sol tüpüm de sıvı var ikisinin de alınmasını istemiyorum. Siz gebelik elde ettiniz mi
Benim hiç gebelik oluşmadı. Sağ tüpüm de sağlıklı görünmesine rağmen ameliyatta sıvı geçişi olmamış. Donmuş embriyolarım vardı transfer için bekliyorum şu an

Benim hiç gebelik oluşmadı. Sağ tüpüm de sağlıklı görünmesine rağmen ameliyatta sıvı geçişi olmamış. Donmuş embriyolarım vardı transfer için bekliyorum şu an
Tüplerin kapalı olmasını istiyor doktorlar transfer şansı artıyor inşallah olur ✨

Adenomyozis ilaçlı tomografide görüldü. Histeroskopi ve laporoskopi yapıldı.

Adenomyozis ilaçlı tomografide görüldü. Histeroskopi ve laporoskopi yapıldı.

Benim tüp bebek doktorum teşhisi koydu öncesinde ilaçlı mr çekilmişti onun raporunu da inceledi tabi. Hiç gebelik oluşmamıştı, endometriozis ve sol tüpte sıvı birikmesi de vardı. Adenomyozis rahimde olduğu için tutunmayı etkileyen faktörlerden bu yüzden hiç transfer yapmadık önce laparoskopi ile kistler alındı şimdi bekleme sürecindeyim transfer için.
merhaba bende aynı durumdayım ameliyatınz nasıldı zor oldumu acaba birde hangi doktora oldunuz acaba?

Kızlar hepinize cevapları için ayrı ayrı cok teşekkür ederim , umarım sağlıkla ve ve kolaylıkla biz de anne olalım 🙏 Bir doktordan daha fikir alma düşüncem var. Transfrr sürecünde olanlar pozittiifi görsünler umarım 🥹

evet arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi görücem ama işte adenomiyozis bende de çıktı 5.5 cm büyüklüğünde

Nasıl ölçüm yapılıyor ben de merak ediyorum bana da adenom odakları var dendi bir de belirtileriniz var mıydı hanımlar regl ağrsı cinsel ilişkide ağrı gibi..

teşekkür ederim cevabınız için. Sanırım ben se derinlemesine bir araştırma içine gireceğim. Bir de ters rahimliyim her gittiğimde cinsel ilişkide ağrı yaşadğımı söyledim hiçbi doktor dikkate almadı ters rahimlisin ondandır dendi geçildi. Umarım benim de temizlenebilir.. Rahim içi düzensizliklerin var hoop histeroskopi transfer sonuç
negatif. Ben şüphe etmesem aynı doktorda devam edecektim. Siz nerede tedavi görüyorsunuz ? Ben izmirdeyim ama şişli memorial ile ön görüşme yaptım online. Oraya devam edeceğim sanırım. Geride maalesef bir embriyom var çift transfer olmuştum.
Merhaba ya ben de hemen hemen her ilişkide ağrı yaşarım ve daha dün histeroskopi sonucu ters rahimli olduğumu öğrendim oysaki hsgde çektirdim ben ya onun raporunda sadece biraz sola dönük olduğu yazıyodu. Söylemez olaydım herkes ters rahimliysen hamile kalamazsın diyor. Moral sıfır anlayacağın. 2 tane negatif sonuçlanan embriyo transferimde var. Histeroskopide çizik atıldı normalde aralıkta tekrar transfer planlanıyordu rahim içinde enfeksiyondan dolayı ocağa ertelendi maalesefki

Merhaba ya ben de hemen hemen her ilişkide ağrı yaşarım ve daha dün histeroskopi sonucu ters rahimli olduğumu öğrendim oysaki hsgde çektirdim ben ya onun raporunda sadece biraz sola dönük olduğu yazıyodu. Söylemez olaydım herkes ters rahimliysen hamile kalamazsın diyor. Moral sıfır anlayacağın. 2 tane negatif sonuçlanan embriyo transferimde var. Histeroskopide çizik atıldı normalde aralıkta tekrar transfer planlanıyordu rahim içinde enfeksiyondan dolayı ocağa ertelendi maalesefki
Ters rahim gebeliğe engel değil. Gebelikte rahim büyüdükçe şekli düzeliyor.

Hiç canınızı sıkmayın o boş konuşanlarada hiç kulak asmayın burda bir sürü o şekilde hamile kalan var buarada bunu normal muayenede falan da mı anlamadılar ki hiç

Back
X